Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 20 май 2013 16:38

blue avalanche написа:Оревахте орталъка Г.Илиев да влезел в управлението на ЦСКА,щото бил незнамсикъвси цесекар,професионалист,дрън-дрън...Сега..."Ти днеска както се издигна, така ми падна в очите!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той дойде да постегне стадиона и го направи, що-годе. А и продължава да чопли тук-там. Без него и това нямаше да стане и все още щяхме да джиткаме в Своге или на Овча Купел.
Това, че говори абсолютно глупости е отделен въпрос...
Ама що ли ти обяснявам... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 16:48

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Оревахте орталъка Г.Илиев да влезел в управлението на ЦСКА,щото бил незнамсикъвси цесекар,професионалист,дрън-дрън...Сега..."Ти днеска както се издигна, така ми падна в очите!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той дойде да постегне стадиона и го направи, що-годе. А и продължава да чопли тук-там. Без него и това нямаше да стане и все още щяхме да джиткаме в Своге или на Овча Купел.
Това, че говори абсолютно глупости е отделен въпрос...
Ама що ли ти обяснявам... :|

Ами ако е само за стадиона,можеше да го наемете като външен контрактор,а не да го правите директор...Ама защо ли ти обяснявам?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 май 2013 20:00

МайкълО пълен идиот, говори адски неадекватно, публиката я изгони титан, за това я няма, явно и той почна да им лиже гъзовете на сметаджиите :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2013 22:41

Майкъла, този олигофрен неземен, усети как се оака с изказването си, че Берое не се радвали на победата си за купата и сега се стреми да се мазни на засегнатата страна - левскарите, като дрънка нови глупости, този път в тяхна полза. Срам и позор е за ЦСКА този ..... айде, да спра, че ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2013 22:43

1982 написа:Майкъла, този олигофрен неземен, усети как се оака с изказването си, че Берое не се радвали на победата си за купата и сега се стреми да се мазни на засегнатата страна - левскарите, като дрънка нови глупости, този път в тяхна полза. Срам и позор е за ЦСКА този ..... айде, да спра, че ...

И когато ви казвахме преди време, че от него нищо не става.. вие...?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2013 22:45

На мен не ми казвай, виж ми предишните мнения за този тъпанар, никога не съм го харесвал.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2013 22:55

1982 написа:На мен не ми казвай, виж ми предишните мнения за този тъпанар, никога не съм го харесвал.

Съгласен, но виж и предните коментари, на сега пцуещи го правоверни цесекари.Когато фенското мислене замени реалното става лошо. :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 май 2013 23:56

Може, не съм чел много из темата, щом казваш, сигурно е така. Сега поне са прогледнали за какъв дебил иде реч.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 май 2013 01:31

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:майкъл ще спреш ли някога да ме изумяваш какъв невероятен олигофрен си кажи чесно

Какъв е проблема? Нали казах, че е същия, като боклуците, но ти и още няколко човека ме нападнахте, че правел нещо. Тия мрежи за картофи, дето е сложил на "терените" и малкото изрязани клони са нищо в сравнение с ремонтите или строежите, които правят нормалните западни отбори. Щял да строи бунгала на Панчарево, в кой век живее тоя човек, 20 бунгала сигурно ще му излязат колкото грубия строеж на едно общежитие, като това, което Ботев Пловдив правят в Коматево.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 май 2013 09:11

така е имах му доверие че ще хване клуба в ръце, започна да казва нещата с истинските им имена но бързо влезе в тона на боклуците,а сега не спира да бълва измишльотини и със нищо не показва че е един от нас. по живо по здраво с цялото ръководство да си бега в това вече съм предубеден
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”