daniel875 написа:Хей тази трета урна много лошо влияе на торинци! Есента пак ще са там и ще хвърлят боб, за да се паднат с поредните слабаци, за да преодолеят групата.
"Милан" си е "Милан". Най - големият италиански клуб в света. Заедно с "Интер" са лицето на Италия пред хората.
Не ми е ясно защо се говореше от страна на торинци снощи за мача в Сиена, а не за други. Тази злоба е лошо нещо.
Първият кръг - нередовен гол, втория - пресилена дузпа и червен картон, третия - спестена стопроцентова за "Дженоа" в Генуа и гол в ответната атака за гостите, във Флоренция - пети кръг - чиста дузпа за домакина, но Талявенто си затвори очите. И още, и още ...
Десет години няма да стигнат, за да се изброят многобройните аванти в полза на "Юве" и в крайна сметка за какво? За поредния еврорезил.
Менторе то викаш Челси и Шахтьор смешни отбори а ? Не е като да бяхме в трета урна, пък взехме, че първи станахме..

Я виж какво случайно видях
"Важно е Ювентус да си стъпи краката и да се върне в голямата игра, защото отбори като Интер нямат място в челото. Ювентус с Пирло не знам дали ще е много силен, могъщ, но ще бъде по - зрял. Имате късмета да притежавате последното златно момче на италианския футбол. С цялото ми уважение към иконата ви Алекс Пирло е с по - голям принос през годините за успехите на Скуадра адзура при подрастващите. Той беше техният мотор, после стана такъв и в Милан, и в големия, основния национален отбор на Италия. Дано го върнете в голямата игра.
Успех!"
Кой го е писал това според теб ?..
Ся последно "кой- кой" е във великото Калчо, при "великия" Милан