wolf написа:suareshampion написа:styopa написа:suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ?
Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.
Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ !
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане .
Дразни ме също и това ,че в мненията на почти всички тук ,лъха посредственост ,липса на вяра и огромен негативизъм .
Но има и две -три трезво мислещи и позитивни момчета . Поздравявам ги.
Освен това ,от мненията ви за футбола ,ясно си личи ,че повечето тук не сте пипали топка през живота си а и дори да сте пипали ..кой знае какви спънати зайци сте на терена .
гледай си хотела и не се занимавай с нормалните хора
Хора ,които СПАТ пред компютъра и форумите ,едва ли са нормални ?
 Ела ми на гости вълчак ..за фенове на Ливърпул ще има промоции.
 Ела ми на гости вълчак ..за фенове на Ливърпул ще има промоции.   Ела да те преслушам как си на терена и да ти вида породата ..дали си вълчак или някое котенце
  Ела да те преслушам как си на терена и да ти вида породата ..дали си вълчак или някое котенце    Митето Бербатов идва след две седмици и почти всеки ден играем на Маджестик. Взимам те от моя отбор ..гледай да ме подведеш
 Митето Бербатов идва след две седмици и почти всеки ден играем на Маджестик. Взимам те от моя отбор ..гледай да ме подведеш  

ще летя 2700 км за играя с теб, я дай по-сериозно. старческата деменция я контролирай от време на време.
  ще летя 2700 км за играя с теб, я дай по-сериозно. старческата деменция я контролирай от време на време.