Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 май 2013 15:51

cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на Тонев ;) Относно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете" 8-)

1. Заради вас се наложи да се създаде ново глаголно време в българския книжовен език - минало незапомнено време - за да се говори за евроуспехите на някой си отбор с 4 нищо незначещи букви.
2. Като си се радвал толкова, какво правиш във форума на Левски - хеитваш или лузърстваш? Ходи да се радваш на вашето отборче - то ви носи неизмерима радост. Относно последния мач - дори привържениците на Лудогорец признаха победата на Левски за истинска- измъчена, трудна, с автогол, само с воля, без тактика, но истинска победа. Само няколко цветнокожи на хранилка в Борисовата градина, от десет кладенеца вода носят, за да докажат, че видите ли победата била купена и Левски не става за нищо. А кой става тогава? Литекс ли, където последните кръгове ги бие куцо, сляпо и сакато. Вашите ли, дето не знаят на коя планета живеят? Лудогорец ли, който този сезон не е спечелил и 20 точки без помощта на съдията? Бихме всички кандидати за слава, както си му е редът. Кой повече от Левски заслужава да стане шампион? Победи срещу преките конкуренти за призово място - като са били по-силни да са ни победили. Лятото сме щели да лъснем. Хубаво, ама кой от БГ отборите няма да лъсне лятото? Щото нямам спомени друг БГ отбор да е направил нещо запомнящо се с добро, последните 10 години в евротурнирите. А колкото до твърдението за нечестно спечелена титла - първо още не сме станали шампиони, второ, точно вие, които имате 31 подарени титли, имате най-малкото право да говорите за нечестно спечели титли.
P.S. Всъщност най-благородно ти се разрешава да пишеш дори и простотии (това е и молба към модераторите да не те санкционират дори ако има за какво) - писания на такива като теб предизвикват единствено или усмивки, или съжаление от четящите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 май 2013 16:17

Някой може ли да даде линк с коментара на мача по Гонг? Най-вече края на мача, за да чуя какви са били реакциите на Стефан Стоянов или Вальо Грънчаров, или пък Томислав Русев, защото нямах възможност да го слушам по радиото, бях на стадиона и нямаше как да ги чуя.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 16:41

както обича да казва един виден тъпънар, Факт! Факт е, че Тонев го каза преди няколко месеца на определен кръг хора(сз}, после го каза пред цяла България. Поне си спомнете кво пишехте тук преди месец, въпреки обещаното от Тонев и казаното от мен. Но когато едно същество иска да живее в заблуда и че може да бъде лесно манипулирано, не е мой проблем.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 май 2013 16:47

cska - maina написа:както обича да казва един виден тъпънар, Факт! Факт е, че Тонев го каза преди няколко месеца на определен кръг хора(сз}, после го каза пред цяла България. Поне си спомнете кво пишехте тук преди месец, въпреки обещаното от Тонев и казаното от мен. Но когато едно същество иска да живее в заблуда и че може да бъде лесно манипулирано, не е мой проблем.

Сега ми обясни какво ставаше с думите на жпееца, ако холандският рапър не си я беше зашил?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 16:50

bilyaletdinov написа:
cska - maina написа:както обича да казва един виден тъпънар, Факт! Факт е, че Тонев го каза преди няколко месеца на определен кръг хора(сз}, после го каза пред цяла България. Поне си спомнете кво пишехте тук преди месец, въпреки обещаното от Тонев и казаното от мен. Но когато едно същество иска да живее в заблуда и че може да бъде лесно манипулирано, не е мой проблем.

Сега ми обясни какво ставаше с думите на жпееца, ако холандският рапър не си я беше зашил?

Някой от Лудогорец щеше да хване топката с ръце и да си я хвърли във вратата.Като Ап.Карамитев в "Любимец 13". :) :) :)

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 20 май 2013 17:03

С тоя от аватара ти сте си лика - прилика :roll: :lol:
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 17:03

bilyaletdinov написа:

мача завършваше хикс, после Лудогорец прави издънка с Ботев и готово, това става цяла пролет, щото вие сте толкова слаби, че и Монтана не можахте да биете, па с Миньор на мъка, та Лудогорец ви покриваше, като и те се дъниха.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 май 2013 17:11

cska - maina написа:мача завършваше хикс, после Лудогорец прави издънка с Ботев и готово, това става цяла пролет, щото вие сте толкова слаби, че и Монтана не можахте да биете, па с Миньор на мъка, та Лудогорец ви покриваше, като и те се дъниха.

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/c0ebd0d68dcd5d5832c29c245f16e7c1/tumblr_mn2zrvBJI51s79ko5o1_250.gif[/wrapimg]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 май 2013 19:22

Честита победа и вероятна титла.
Дали е заслужено или не няма значение, щом си пръв е заслужено.
Дано направите добра селекция, че само на дух и мускули в Европа няма да стане.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 19:51

Шивач, изпадаш в смешно положение... Проблемът с вечните ви заговори и директиви е, че все се променят и вървят след събитията, а не пред тях. Което поставя авторите им в конфузна ситуация, но това явно не ви притеснява. Какво е казал Тонев на СЗ го знам много по-добре от тебе, по понятни причини. Но в споменатите два месеца първо ни обяснявахте как в Ловеч ще паднем с 3+ гола. После пък Милен Радукан и Платини и с Делев щяха да ни шият, те си знаели как( цитирам ваш плакат). Две седмици слушам прочувствените ви анализи как Лудогорец са с класа над нас и ще ни бият без проблем, втора калъфка и прочее. Не забравяй, че мненията във форума са архивирани! Бихме и Лудогорец и айдееееее... ново двайсе( не че сме се съмнявали в неговата поява). Да го бяхте поддържали това ново двайсе 2 месеца, иди-дойди. А то стана една...
Провалихте се , това е. Никой не се интересува от вас, вие сте някъде в миманса, безпомощни наблюдатели на случващото се. Не сте изживявали такова удоволствие като нас онази вечер, няма за какво. И като ви гледам, няма и да има скоро за какво.
Щом най-голямата в радост от години е победната дузпа на Берое, проблемът си е ваш. Даже и не ми е жал за вас-каквото сте надробили, това си сърбате. Фенове на отбори от цяла България ни поздравиха, някои с тежко сърце( нормално!), но всички признаха волята на нашите за битка до последен дъх( цитирам наше знаме), и оцениха това по достойнство. Част от вас под влияние на психясалият си мустакат гуру, чиято посрана физиономия очаквам да видя с голям кеф, си вярвате в някаква нова версия на Светата кръв и Светият Граал, или за тамплиерите и Рен Ле Шато... Ваша воля, както вече споменах-дори не ми е жал за вас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”