cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на ТоневОтносно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете"
1. Заради вас се наложи да се създаде ново глаголно време в българския книжовен език - минало незапомнено време - за да се говори за евроуспехите на някой си отбор с 4 нищо незначещи букви.
2. Като си се радвал толкова, какво правиш във форума на Левски - хеитваш или лузърстваш? Ходи да се радваш на вашето отборче - то ви носи неизмерима радост. Относно последния мач - дори привържениците на Лудогорец признаха победата на Левски за истинска- измъчена, трудна, с автогол, само с воля, без тактика, но истинска победа. Само няколко цветнокожи на хранилка в Борисовата градина, от десет кладенеца вода носят, за да докажат, че видите ли победата била купена и Левски не става за нищо. А кой става тогава? Литекс ли, където последните кръгове ги бие куцо, сляпо и сакато. Вашите ли, дето не знаят на коя планета живеят? Лудогорец ли, който този сезон не е спечелил и 20 точки без помощта на съдията? Бихме всички кандидати за слава, както си му е редът. Кой повече от Левски заслужава да стане шампион? Победи срещу преките конкуренти за призово място - като са били по-силни да са ни победили. Лятото сме щели да лъснем. Хубаво, ама кой от БГ отборите няма да лъсне лятото? Щото нямам спомени друг БГ отбор да е направил нещо запомнящо се с добро, последните 10 години в евротурнирите. А колкото до твърдението за нечестно спечелена титла - първо още не сме станали шампиони, второ, точно вие, които имате 31 подарени титли, имате най-малкото право да говорите за нечестно спечели титли.
P.S. Всъщност най-благородно ти се разрешава да пишеш дори и простотии (това е и молба към модераторите да не те санкционират дори ако има за какво) - писания на такива като теб предизвикват единствено или усмивки, или съжаление от четящите.