Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
всички теми, всички приказки, всички сметки са излишни докато тези ни управляват. първо и единствено е да сменим собствениците разберете, тогава и само тогава отбора ни може да започне с опитите да гради нещо добро, а господин борисов да си надражда с tullamore и jameson боклук махай се
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
точно бате, единствената тема на разговор в нашия форум трябва да бъде как да накараме боклуците да се изметат... идва края на сезона и дано се отървем от присъствието на господата на боклука!
Във връзка с лицензирането на ПФК ЦСКА ЕАД за участие в евротурнирите и вътрешното първенство, клубът публикува следната информация на официалния си сайт:
Клубът е изпълнил всички изисквания по финансовите критерии. Изплатени са всички ликвидни изискуеми задължения, които не са обект на съдебни спорове.
Относно казуса „Стойчо Младенов”, ПФК ЦСКА е изпратил до лицензионната комисия към БФС мотивирано становище, доказващо наличието на съдебни спорове по отношение на размера на неговото вземане. Този казус ще се разглежда в българския съд, който е единствено компетентен да се произнася по трудови спорове.
ЦСКА София
Ами това най-вероятно е доказателството, че ще бъдем резнати или ще лягаме и на Пирин и на Локо за да не се класираме в ЕКТ.

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
нямат сметка от това бате, ще играем е европа, преди това ще получим дежурните обещания за многомилионна селекция, ще докарат няколко бъдещи звезди с тъмен загар и ще си верват че ще постигнат некав пробив в европа, ама кур, забравят че с тая игра сме за никъде
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:нямат сметка от това бате, ще играем е европа, преди това ще получим дежурните обещания за многомилионна селекция, ще докарат няколко бъдещи звезди с тъмен загар и ще си верват че ще постигнат некав пробив в европа, ама кур, забравят че с тая игра сме за никъде
Никой не ги пита дали имат сметка или нямат. Може въпросът да седи така - или лягате на Пирин и Локо или без лиценз. Така или иначе Ботев повече заслужават да играят в ЕКТ, това си е мое мнение. Тънкия момент тук е, че трябва да накарат някак Ботев Враца да легне на Монтана, което не виждам как ще стане защото ако им легнат, ще изпаднат. Само този мач ме кара да вярвам, че може и да греша в тази си теория...
vaskonti написа:Във връзка с лицензирането на ПФК ЦСКА ЕАД за участие в евротурнирите и вътрешното първенство, клубът публикува следната информация на официалния си сайт:
Клубът е изпълнил всички изисквания по финансовите критерии. Изплатени са всички ликвидни изискуеми задължения, които не са обект на съдебни спорове.
Относно казуса „Стойчо Младенов”, ПФК ЦСКА е изпратил до лицензионната комисия към БФС мотивирано становище, доказващо наличието на съдебни спорове по отношение на размера на неговото вземане. Този казус ще се разглежда в българския съд, който е единствено компетентен да се произнася по трудови спорове.
ЦСКА София
Ами това най-вероятно е доказателството, че ще бъдем резнати или ще лягаме и на Пирин и на Локо за да не се класираме в ЕКТ.
Не се притеснявай-няма да ви резнат.Ако искаха да го направят, нямаше да ги има тия нескончаеми отлагания от днес за другата седмица, за разрешаване на финансовите спорове.По Правилник, до 31-и март трябваше да декларирате, че нямате финансови неуредици с футболисти, треньори..държавата.Или, ако ги имате да са официално разсрочени.Сега сме втората половина на май и май още не са изчистени истински нещата.
Вчера в един сайт четох, че Стойчо се бил съгласил на разсрочено плащане, даже опростил неустойката, а днес в официална декларация чета, че се води съдебен процес по този случай.А писалият тази декларация явно не е твърде запознат с трудово-правните отношения, след като твърди, че само съд може да ги разреши.На мен ми изплатиха доста бързо 4 заплати, без да стигам до съд

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Това какви отлагания е имало и дали са били законни, няма как да знаем. Но не мисля, че БФС може да прави нещо против правилата и УЕФА да си затрае.
Боби се ежеше как бил направил компромис преди години, ама това е пълна глупост защото няма никакъв шанс да направи незаконен компромис и от УЕФА да са си затворили очите. Това е абсолютно невъзможно.
Боби се ежеше как бил направил компромис преди години, ама това е пълна глупост защото няма никакъв шанс да направи незаконен компромис и от УЕФА да са си затворили очите. Това е абсолютно невъзможно.
vaskonti написа:Това какви отлагания е имало и дали са били законни, няма как да знаем. Но не мисля, че БФС може да прави нещо против правилата и УЕФА да си затрае.
Вашият казус тогава бе доста странен, но да го погледнем така... БФС, по-точно ЛК , не ви издава лиценз за ЕКТ, но ви издава за А група.Боби казва, че е направил компромис с издаденият лиценз за А група, а ти казваш сега, че той лъже, защото от УЕФА са щели да вземат мерки, ако нещо е незаконно-та питам аз тогава кое от двете беше незаконно-недаденият за ЕКт или даденият за А група?Едно от двете е незаконно, определено.Какви бяха последствията от едно такова незаконно решение, защото на мен ми се губят някакви последствия за БФС да е имало?!А за отлаганията... до 31.03 всички документи трябва да са предадени в ЛК към БФС, като в тях става въпрос за финансовата ситуация в клуба към 31.12.2012.Естествено, ако след това настъпят някакви промени те трябва да се вземат предвид, но не става постоянно един отбор да си решава проблемите (къде честно, къде не) в срокове, които за други не се прилагат.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Да не ми казваш, че недаването на лиценз за ЕКТ автоматично и задължително води до недаването на лиценз за първенство? И къде го пише това?
Освен това да ти припомням ли, че Стойчо беше уволнен в началото на януари, а самият ти подчертаваш, че се гледа ситуацията към 31.12?
Въобще ще ми кажеш ли, всъщност ще ми докажеш ли с документи черно на бяло за кое е направен незаконен компромис за ЦСКА в периода от 31.03 до днес?
Освен това да ти припомням ли, че Стойчо беше уволнен в началото на януари, а самият ти подчертаваш, че се гледа ситуацията към 31.12?
Въобще ще ми кажеш ли, всъщност ще ми докажеш ли с документи черно на бяло за кое е направен незаконен компромис за ЦСКА в периода от 31.03 до днес?
vaskonti написа:Да не ми казваш, че недаването на лиценз за ЕКТ автоматично и задължително води до недаването на лиценз за първенство? И къде го пише това?
Само че неизплатените заплати на Стойчо и Зафиров са за 2012, която странно защо, приключи не на 8-9 януари 2013, а на 31 декември 2012.
Ти имаш ли документ, черно на бяло, че написаното в декларацията е на 100% вярно?А компромисите са тези, че ви се дават нови срокове за издължаване.Не знам дали съм прав, но в такива случаи, като неплащане с месеци, фактът, че има съдебно дело не трябва да оказва влияние.
Няма автоматично недаване, но след като не сте изрядни финансово за единият, как сте изрядни финансово за другият лиценз, или това е феноменът ЦСКА?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":