Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот PFC Litex » 20 май 2013 14:07

Есиенчо написа:
PFC Litex написа:Честита победа, мача не съм гледал и нямам мнение за същия.

То и без това никой не го интересува мнението ти! :lol:

радвам се
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 май 2013 14:08

cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на Тонев ;) Относно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете" 8-)

Г-н 20% , хващай една мотика и търмък и ходи на Армията да заравняваш терена, че много гробове се изкопаха от събота вечер насам, не всички "преживяват" като теб това, че Левски на 99% шампион :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 май 2013 14:08

Есиенчо написа:
PFC Litex написа:Честита победа, мача не съм гледал и нямам мнение за същия.

То и без това никой не го интересува мнението ти! :lol:

ФАКТ :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 14:09

cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на Тонев ;) Относно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете" 8-)

Изображение

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 20 май 2013 14:11

Левски въведе ново неписано правило, когато стъпи на терена. За този тим важи нещо, което е типично за хокея. Щом Левски играе, очаквайте „внезапната смърт“. Питайте ЦСКА, Миньор и Лудогорец, защото те знаят за какво става въпрос. Левски удря късно и фатално. Такава е директивата. Директивата на Ники Митов.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 май 2013 14:24

bilyaletdinov написа:
Г-н 20% , хващай една мотика и търмък и ходи на Армията да заравняваш терена, че много гробове се изкопаха от събота вечер насам, не всички "преживяват" като теб това, че Левски на 99% шампион :lol:

Ти недей така, че аз съм сериозно притеснен. Имаше тук едно момченце Гео ли беше, Гейо ли...ааа Тео май беше, та този младеж беше казал, че ако Левски стане шампион няма да го преживее. От некой и друг ден не съм го виждал тук и сериозно се притеснявам за него. Аре някой от четиримата фенове на ЦСКА да скокне до Армията и да разрине отново тоя гроб да видим дали този младеж не е там.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 15:13

bilyaletdinov написа:

И аз се чудя, защо ви се дразнят на явно закупената титла? Хем знаят, че ще се случи, хем да се ядосват? Един апел към тях отправям: не им се дразнете, защото Господ ще ги накаже, както ги наказва всяка година в Европата, както и нас наказа с Титан. Просто си знайте, че сте фенове на най-титулувания Бг отбор и толкоз ;)

Гледам, че сте постнали линкове за мача, добре ще е да видите отиграванията на Кишада и Марселиньо, когато излизаха сами срещу Пламенчо и как отиграват подобни положения в други мачове!?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2013 15:24

Раздвам се, че са ни легнали, още повече се радвам, че и вие ни легнахте. Нали знаеш, че леките жени лягат? ;)
Което явно обяснява, защо играете с бели гащета, а отзад винаги червенеят... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 15:37

cska - maina написа:

Гледам, че сте постнали линкове за мача, добре ще е да видите отиграванията на Кишада и Марселиньо, когато излизаха сами срещу Пламенчо и как отиграват подобни положения в други мачове!?

Да "погледнем" ли и вашите "отигравания" срещу "Пламенчо"?

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 20 май 2013 15:49

http://www.youtube.com/watch?v=nlIA6Nz0m5Q

ето ви го целият мач в youtube за хора от чужбина и на който не му се сваля. А иначе Левски шампион още не е станал, от Венци Стефанов всичко може да се очаква, всички тия приказки как титлата била решена и фалшивите ревове на червените са много удобни. Нека си приказваме как всичко било ясно, да може ако Левски бие да кажем, че е било врътка, а ако Славия вземе нещо, ще обърнем плочата и ще се смеем. Толкова сте прозрачни всичките...

Нищо не е решено, докато не мине и последния кръг, а до тогава нашите да не се оспиват от всички приказки как всичко било ясно, че все някой ще трябва да играе и да вкарва голове на Славия.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Върни се в “Архив”