Шансовете на Лудогорец за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Шансовете на Лудогорец за титлата

Мнениеот tsonpen » 06 май 2013 10:50

D.Georgiev написа:За мен шансовете далеч не са еднакви дори и в следващите 2 кръга. "Славия" за пореден път ще дадат всичко от себе си и не изключвам възможността да решаващия мач в София да го играем при равен точков актив. За "Етър" все пак съм оптимист, колкото и желание да имат, дори да бъде труден мач, вярвам че там грешка няма да има. От другата страна "Левски" играе с "Миньор", с които никак не се обичат, така че там очаквам труден мач за "Левски", но не вярвам че перничани имат сили да вземат нещо. Мачът на "сините" със "Славия" всички знаем, че е формален. От тук до края на първенството оценявам шансовете така:

"Левски" - 60%
"Лудогорец" - 35%
"ЦСКА" - 5% (очаквам пълен точков актив от тях до края на първенството и при положение, че годните два отбора имат мач по между си, допускам че има минимална възможност за тяхна намеса не само за второто място)

Аз мисля, че шансовете на Лудогорец и "Левски" са по 50%, защото мачът на Герена ще е решаващ, а досега Лудогорец е успявал да се разправи с "Левски". При равенство и загуба на две точки за нас (от "Ботев" Пловдив или Славия), Лудогорец и "Левски" ще са с равен брой точки, но Лудогорец ще вземе титлата. При запазване на двете точки преднина и победа в София, резултатът от мача с "Ботев" Пловдив няма значение. Този полусезон "Левски" се дъни неочаквано и затова мисля, че равенство с Миньор или "Ботев" Враца не би било фантастика. В същото време нашите ще са мотивирани срещу Славия. ЦСКА за мен няма абсолютно никакъв шанс, защото изостава на 9 точки. За да изравни точките си с Лудогорец, означава да си вземат всички мачове (напълно възможно), а Лудогорец да загуби 3 от оставащите 5 мача, след като за 25 мача е загубил 1 мач. А дори и тогава ЦСКА не може да стане шампион заради лошите си резултати от преките двубои с Лудогорец.
Предимството на "Левски" е че са амбицирани да направят дубъл и са в някакъв подем. Също това, че са домакини.
Нашето предимство е, че имаме две точки резерв за някое равенство и че в двубоите с "Левски" знаем как. Лудогорец също е в подем. Амбицията за борба с "Левски" е по-силна от тази за борба с ЦСКА.
Минусите на "Левски" са, че досега не са побеждавали Лудогорец и това, че подемът им бързо може да се окаже илюзия.
Недостатъкът при нас е свързан с въпросителните около формата на няколко офанзивни играчи и свързаното с това определяне на състава.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 06 май 2013 15:28

tsonpen написа:Аз мисля, че шансовете на Лудогорец и "Левски" са по 50%, защото мачът на Герена ще е решаващ, а досега Лудогорец е успявал да се разправи с "Левски". При запазване на двете точки преднина и победа в София, резултатът от мача с "Ботев" Пловдив няма значение. Този полусезон "Левски" се дъни неочаквано и затова мисля, че равенство с Миньор или "Ботев" Враца не би било фантастика.
Нашето предимство е, че имаме две точки резерв за някое равенство и че в двубоите с "Левски" знаем как. Лудогорец също е в подем. Амбицията за борба с "Левски" е по-силна от тази за борба с ЦСКА.
Минусите на "Левски" са, че досега не са побеждавали Лудогорец и това, че подемът им бързо може да се окаже илюзия.

Анализатора пак се е изказал. Важно е да си вярвате ама чак пък толкова?!? Или си мислиш, че никога не може да загубите от Левски?!? Виж ако двата отбора бяха изиграли 50 мача и да кажеш, че Левски няма победа и това им е минус, както и че сте се разправили с нас може, но за три мача........и то с отбор във възможно най-кофти форма........За това много ще ви боли като ви РАЗМАЖЕМ на Герена....и тогава ще ревете я съдията я как сте нямали такива амбиции........важна е школата........и какви ли още не простотии
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 06 май 2013 19:57

Мдаа, тази година като гледам "Левски" все едно гледам "ЦСКА" от минлата година. Един много добър футболист влачи отбора последните кръгове. Втори път се измъкват "сините" в продълженията, но играта им ме кара да бъда умерен оптимист. Като слушам Митов, имам чувството че слушам Петев. Същия калъф. Голям треньорски сблъсък ще бъде на "Герена".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 май 2013 15:10

D.Georgiev написа:Мдаа, тази година като гледам "Левски" все едно гледам "ЦСКА" от минлата година. Един много добър футболист влачи отбора последните кръгове. Втори път се измъкват "сините" в продълженията, но играта им ме кара да бъда умерен оптимист. Като слушам Митов, имам чувството че слушам Петев. Същия калъф. Голям треньорски сблъсък ще бъде на "Герена".

Шансовете им вече се повишиха доста,а тези победи в последните минути не са за подценяване!Пожелавам ви искренно гол в последната минута на Герена за крайното.....
[offtopic]0:5 :lol: :o 8-) :?[/offtopic]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 07 май 2013 15:16

OOP написа:
tsonpen написа:Аз мисля, че шансовете на Лудогорец и "Левски" са по 50%, защото мачът на Герена ще е решаващ, а досега Лудогорец е успявал да се разправи с "Левски". При запазване на двете точки преднина и победа в София, резултатът от мача с "Ботев" Пловдив няма значение. Този полусезон "Левски" се дъни неочаквано и затова мисля, че равенство с Миньор или "Ботев" Враца не би било фантастика.

Анализатора пак се е изказал. Важно е да си вярвате ама чак пък толкова?!? Или си мислиш, че никога не може да загубите от Левски?!? Виж ако двата отбора бяха изиграли 50 мача и да кажеш, че Левски няма победа и това им е минус, както и че сте се разправили с нас може, но за три мача........и то с отбор във възможно най-кофти форма........За това много ще ви боли като ви РАЗМАЖЕМ на Герена....и тогава ще ревете я съдията я как сте нямали такива амбиции........важна е школата........и какви ли още не простотии

И аз искам размазване ама в другата посока.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 07 май 2013 16:00

Мойта прогноза е равен на герена!
Ако ще е "цирк",поне да е зрелищен.
Адвоката дали ще спечели "делото"с ключов свидетел "Ботев" тогава!!!
Мда...ще има много "палячовщина".

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2013 16:27

При създалата се ситуация "Ботев" Пловдив ще се хвърлят за победа на всяка цена в мача с нас. Целта ще им е да изместят ЦСКА от третото място и да играят в ЛЕ, защото Берое са взели квотата, а "Левски" няма шанс за дубъл за да може четвъртото място да дава право за участие в Европа. Ако сме победили "Левски", можем дори и загуба да си позволим, но в другите случаи този мач също става финал.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 16 май 2013 16:37

tsonpen написа:При създалата се ситуация "Ботев" Пловдив ще се хвърлят за победа на всяка цена в мача с нас. Целта ще им е да изместят ЦСКА от третото място и да играят в ЛЕ, защото Берое са взели квотата, а "Левски" няма шанс за дубъл за да може четвъртото място да дава право за участие в Европа. Ако сме победили "Левски", можем дори и загуба да си позволим, но в другите случаи този мач също става финал.

Да, така е и място за тънки сметки нямаме - поне хикс на Герена и победи във всичко останало.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 20 май 2013 13:27

Шансовете на Лудогорец за титлата?!? :lol: :lol: :lol:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 май 2013 13:33

OOP написа:Шансовете на Лудогорец за титлата?!? :lol: :lol: :lol:

Ако играехте честно, биха съществували, да кажем около 20-30%. Имате един мач, който ще се играе и според правилата всеки се бори за победа. Ако някой е влязал в договорка да го загуби, участниците в тази договорка се изхвърлят от първенството.
Ако Етър бяха останали и срещу тях можехте да спукате гума, но имате късмет. Изпадащите са ви слабост. Равен с Монтана, на крачка от равен с Миньор, а другият в компанията на сигурните пътници е точно Етър ;)

Върни се в “Лудогорец”