bianchi написа:Успех на Литекс 3-0 Локо Сф в Б група страхотна новина отварям бирата Наздраве Метьл.
Все си мислех, че до обяд лайнарите спят!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
bianchi написа:Успех на Литекс 3-0 Локо Сф в Б група страхотна новина отварям бирата Наздраве Метьл.
botevforever написа:Първа серия от минисериала "Спасяването на редник Гигов".
Deluxx написа:Teo написа:Бийте ги, после ще ви пуснем да се спасите,но Враца трябва да падне срещу ЧМ
И да пуснем на Локото, Ботев ВР ако бие Монтана Локо СФ е в Б група
Първото е вярно,второто е грешно!
loko29 написа:Ние изпаднах ме още срещу Гоце Делчев.
bianchi написа:loko29 написа:Ние маи не искаме да се спасяваме.Иначе не мога да си обясня деиствията,по скоро бездействието на един президент с 20 годишен опит.Само ми е интересно,като седне да си пие уискито с другите няма ли да го е срам от бъзиците им.
И от кое да го е срам смея да твьрдя че имате едни от най добрите играчи в А група а резултатите ? Вие смешковковци кадето сте 30 човека агитка само ревете от тоя Гигов но на практика имате отбор който пре спокойно ще бие всичко.
Търново1929 написа:bianchi написа:loko29 написа:Ние маи не искаме да се спасяваме.Иначе не мога да си обясня деиствията,по скоро бездействието на един президент с 20 годишен опит.Само ми е интересно,като седне да си пие уискито с другите няма ли да го е срам от бъзиците им.
И от кое да го е срам смея да твьрдя че имате едни от най добрите играчи в А група а резултатите ? Вие смешковковци кадето сте 30 човека агитка само ревете от тоя Гигов но на практика имате отбор който пре спокойно ще бие всичко.
първо се научи да пишеш грамотно,после изразявай мнение,явно не си ходил на училище в Столипиново!
bianchi написа:loko29 написа:Ние маи не искаме да се спасяваме.Иначе не мога да си обясня деиствията,по скоро бездействието на един президент с 20 годишен опит.Само ми е интересно,като седне да си пие уискито с другите няма ли да го е срам от бъзиците им.
loko29 написа:Ние изпаднах ме още срещу Гоце Делчев.
luxorus написа:Искрено се надявам в оставащите 2 кръга,да победи феърплеят,а пък който се окаже под чертата,значи наистина заслужава да изпадне.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта