28-ми кръг Берое - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА
Мачът си мина според очакванията.Два демотивирани отбора доиграваха формално сезона.ЦСКА леко се понапъна да си подсигури ЛЕ.Не,че не сме сигурни за третото място.Просто може да се наложи едно полягане на Локото.
- mistreated
- Контакти:
Щом Левски с такова подобие на футбол ще е шампион, а ЦСКА (нашето дори не мога да го нарека подобие на футбол) ще играе в ЛЕ и е спечелил най-много точки през пролетта, значи в България стигнахме дъното. Даже не виждам къде по-надолу можем да слезем.
Никаква тактическа грамотност, никаква идея какво да се прави с топка и без топка. На 3 метра пас не можем да си подадем. Имаме най-тъпият треньор от всички досега докарани от Титан. Имаме най-бездарните "футболисти" в цялата А група.
Час по-скоро да свършва това първенство и да се измита този боклук от Армията.
Не искам повече да видя как келеши, като Бандаловски, Платини и К. Стоянов цапат червената фланелка. С тях да си взимат Анисе, В. Василев, Варела и Крачунов и дим да ги няма.
В този отбор трябва да останат САМО Саша, Марсиньо, Делев, Чочев, Сержиньо и с някои условности А. Попов и Венков.
С правилна подготовка и връщането до А. Попов на Вальо Илиев, както и работоспособен десен бек, защитата ще изглежда по съвсем друг начин.
В средата на терена до Саша трябва да застане Лоузейро от Берое (за мен най-качествения опорен халф в А група). Марсиньо е перфектен плеймейкър.
Чакаме Карачанаков да се оправи и с Делев спокойно могат да играят на лявото крило. Спас може да не е в най-добрата си форма, но и така е 100 пъти по-добър от Присовци и Варели. Задължително дясно крило и двама централни нападателя.
Резерви в лицето на Грънчов, Б. Христов и Долапчиев имаме. Няма нужда от скъпоплатени търкачи на пейката.
Тоест по мои сметки с 5 добри попълнения тази шайка може спокойно да стане най-добрия отбор в България. Но не и с този треньор.
Не може 85 минути Платини да се влачи по терена, К. Стоянов да бърка 4 от 5 паса, Анисе да се спъва 108 пъти в топката и ти да не предприемаш нито една смяна, защото имаш само юноши на скамейка. Предпочитам да гледам юноша на ЦСКА как се спъва в топката, отколкото сърдити псевдозвезди, на които 15 хил. евро заплата им се види малко. Може би защото заслужават да играят в Байерн Мюнхен.
Никаква тактическа грамотност, никаква идея какво да се прави с топка и без топка. На 3 метра пас не можем да си подадем. Имаме най-тъпият треньор от всички досега докарани от Титан. Имаме най-бездарните "футболисти" в цялата А група.
Не искам повече да видя как келеши, като Бандаловски, Платини и К. Стоянов цапат червената фланелка. С тях да си взимат Анисе, В. Василев, Варела и Крачунов и дим да ги няма.
В този отбор трябва да останат САМО Саша, Марсиньо, Делев, Чочев, Сержиньо и с някои условности А. Попов и Венков.
С правилна подготовка и връщането до А. Попов на Вальо Илиев, както и работоспособен десен бек, защитата ще изглежда по съвсем друг начин.
В средата на терена до Саша трябва да застане Лоузейро от Берое (за мен най-качествения опорен халф в А група). Марсиньо е перфектен плеймейкър.
Чакаме Карачанаков да се оправи и с Делев спокойно могат да играят на лявото крило. Спас може да не е в най-добрата си форма, но и така е 100 пъти по-добър от Присовци и Варели. Задължително дясно крило и двама централни нападателя.
Резерви в лицето на Грънчов, Б. Христов и Долапчиев имаме. Няма нужда от скъпоплатени търкачи на пейката.
Тоест по мои сметки с 5 добри попълнения тази шайка може спокойно да стане най-добрия отбор в България. Но не и с този треньор.
Не може 85 минути Платини да се влачи по терена, К. Стоянов да бърка 4 от 5 паса, Анисе да се спъва 108 пъти в топката и ти да не предприемаш нито една смяна, защото имаш само юноши на скамейка. Предпочитам да гледам юноша на ЦСКА как се спъва в топката, отколкото сърдити псевдозвезди, на които 15 хил. евро заплата им се види малко. Може би защото заслужават да играят в Байерн Мюнхен.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Виждам, че доста неща извън темата са били изписани на предишните страници, но нека да си изкажа мнението за мача. Струва ми се, че очаквано беше толкова постен - едните бяха изморени и не играят за нищо в А група, а другите - с полуосакатен състав и много спаднало настроение. При това положение трудно можеше да се очаква нещо повече, макар че и двата тима не са лоши.
Радуканов вече почва да се излага с това пускане на Платини, който просто доиграва престоя си в ЦСКА. В същото време Нюаджи пак извън групата - да беше получил толкова шансове, колкото Мишел и Камбуров, щеше да вкара повече от 4 гола (толкова имат Камбуров и Платини заедно тази пролет). Ако не е Нюаджи, то да беше пробвал с Долапчиев малко по-дълго. И защо чака до 87-мата минута, за да пусне Варела?
Иначе с тази победа е почти сигурно, че сме в ЕКТ, ако пак не възникне нещо около лиценза. Обаче не ми се мисли как ще изглеждаме във въпросните турнири...
Явно е, че ще има пак доста напускащи и нови играчи след края на сезона, но все имам чувството, че ще останат такива, които получиха много шансове и нищо не направиха, а ще бъдат разкарани други, които бяха пренебрегвани дълго време. Дано да не съм прав.
Радуканов вече почва да се излага с това пускане на Платини, който просто доиграва престоя си в ЦСКА. В същото време Нюаджи пак извън групата - да беше получил толкова шансове, колкото Мишел и Камбуров, щеше да вкара повече от 4 гола (толкова имат Камбуров и Платини заедно тази пролет). Ако не е Нюаджи, то да беше пробвал с Долапчиев малко по-дълго. И защо чака до 87-мата минута, за да пусне Варела?
Иначе с тази победа е почти сигурно, че сме в ЕКТ, ако пак не възникне нещо около лиценза. Обаче не ми се мисли как ще изглеждаме във въпросните турнири...
Явно е, че ще има пак доста напускащи и нови играчи след края на сезона, но все имам чувството, че ще останат такива, които получиха много шансове и нищо не направиха, а ще бъдат разкарани други, които бяха пренебрегвани дълго време. Дано да не съм прав.
Последна промяна от Udoji90 на 22 май 2013 22:57, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Аз пък си мисля, че ще се случват неща около ЦСКА в посока смяна собственост! На някой направи ли му впечетление кометара на Манчев след мача, а именно , че ЦСКА щял да бъде друг отбор другия сезон , не само като играчи ами и като КЛУБ. Стигнах до там да търся в думите на бивши армейци, сламката за която да се хванем за да се измъкнем от блатото.
- mistreated
- Контакти:
Beck's написа:Аз пък си мисля, че ще се случват неща около ЦСКА в посока смяна собственост! На някой направи ли му впечетление кометара на Манчев след мача, а именно , че ЦСКА щял да бъде друг отбор другия сезон , не само като играчи ами и като КЛУБ. Стигнах до там да търся в думите на бивши армейци, сламката за която да се хванем за да се измъкнем от блатото.
Не, приятелю, не каза това Манчев. Каза "Всички ръководители казват, че имат визия за бъдещето на клуба и как ще стане много по-силен, но аз към момента не я виждам тази визия." Това бяха точните му думи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- damyanov1963
Другарчета цесекарчета, сега разбрахте ли че мачовете се играят докрай, и че късмета идва при този, който го търси и се бори за него до последната минута? Верно, че има голямо основание да се смята, че мача е уговорен, с оглед класирането и целите пред двата отбора, но аз си мисля и другия вариант - Берое толкова си може. След късметлийската победа над Левски - подчертавам късметлийската, защото когато играеш 80 минути с човек повече и накрая биеш с дузпи си е чист късмет, въпреки че за такива се смятат само победите на Левски, когато вкара гол в последната секунда на редовно даденото от съдята продължение, Берое се помислиха за велик отбор и това им изигра лоша шега. Отбор, който 4 дни след мач още е изморен и не може да играе - не заслужава победата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
mistreated написа:Beck's написа:Аз пък си мисля, че ще се случват неща около ЦСКА в посока смяна собственост! На някой направи ли му впечетление кометара на Манчев след мача, а именно , че ЦСКА щял да бъде друг отбор другия сезон , не само като играчи ами и като КЛУБ. Стигнах до там да търся в думите на бивши армейци, сламката за която да се хванем за да се измъкнем от блатото.
Не, приятелю, не каза това Манчев. Каза "Всички ръководители казват, че имат визия за бъдещето на клуба и как ще стане много по-силен, но аз към момента не я виждам тази визия." Това бяха точните му думи.
Това го каза и след кратък коментар за мача, допълни мойте писания по-горе! Но аз съм почти убеден , че Титан приключиха с ЦСКА, гледам че и районите за сметопочистване им взимат вече, така че ЦСКА ще им е най-малкия проблем....... Да се измитат на момента, ПАПЛАЧ
-
petko.h.markov
- Контакти:
mistreated написа:Щом Левски с такова подобие на футбол ще е шампион, а ЦСКА (нашето дори не мога да го нарека подобие на футбол) ще играе в ЛЕ и е спечелил най-много точки през пролетта, значи в България стигнахме дъното. Даже не виждам къде по-надолу можем да слезем.
Левски победи в последния мач защото имат публика-за разлика от нас.
Имат когато бият, цял сезон им беше празен и на тях стадиона. (с 2-3 леки изключения)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
petko.h.markov
- Контакти:
1982 написа:Имат когато бият, цял сезон им беше празен и на тях стадиона. (с 2-3 леки изключения)
Ние като имаме най-много спечелени точки пролетта какво сочи статистиката.На мача с Ботев се чудех
къде се играе мача.Нали знаеш че и най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание.