Keyser Soze написа:CTAHKO написа:Keyser Soze написа:Хубава игра и заслужена победа. Честито на всички. Аз като фен се чувствам много изтощен този сезон, представям си какво им е на играчите. Иначе за Бенитес - няма да го хваля, но в края на сезона успя да разпредели правилно силите и да мотивира състава. В никакъв случай не го искам да остава или някога да се връща в Челси. Отборът се нуждае от сериозна чистка през лятото, но мисля, че потенциалът ни е голям. Дано през следващия сезон се борим за титлата в Англия.
Няма как

Има футболисти като Бенаюн, Ферейра и Есиен и един от вратарите,които ще си заминат и на тяхно място ще дойдат други.Но от друга страна като се замислиш,имаме достатъчно млади футболисти дадени под наем.Така че подмладяването май приключи и то в сезоните на подмладяване се сдобихме с най-трудните за взимане трофеи

Както бяхме отборът с най-голяма средна възраст,сега къде сме и какво спечелихме през това време

Другият сезон идва и Избрания и нещта се нареждат

Още един път ЧЕТИТО и повече търпение през следващия сезон

Не бъдете като феновете на други отбори,а си подкрепяйте любимия отбор,независимо от резултатите

Отборът винаги се подкрепя, независимо от резултатите. Просто не може всички играчи или треньори са са ми симпатични. Просто се надявам да се завърнем в битката за титлата. Като бях по-малък, Челси завършваше 11-ти, 14-ти, 7-ми, но въпреки това беше не ми е минавало наум да си "избирам" друг отбор, който има повече титли

Челси са много мразен отбор, защото когато другите най-малко очакват ние постигаме най-доброто. Навсякъде е пълно с фенове на
ония ,
тия и на Арсенал, Ливърпул и др. Всичките те те нападат като критикуват Челси, заради стила ни, а всъщност са комплексирани че им проваляме плановете като ги бием където ги хванем, а винаги са много уверени в успеха. И всички обиждат твоя отбор, повечето се хвалят с историята си, защото Челси не са били от най-титулуваните отбори. И ти си сам, няколко души те нападат, а никой не защитава твоята теза защото феновете на Челси са много по-малко и попадаш на 3ма такива на МЮ, а не на 1 на Челси по принцип. В момента Европа е завладяна от Челси, но всички омаловажат успеха ни. Та ние спряхме доминацията на Барселона в Европа, но всички започват да критикуват защото Абрамович харчел много пари. Че във футбола без пари за къде си ? Все едно Юнайтед са бедни. Приходите ни са почти равни, с малко полза за нас. И всички винаги ни се подиграват и злорадстват когато загубим. И всичките като ти говорят започват да те отегчават и губиш вяра в отбора. Понякога даже те карат да се замислиш да не си фен на Челси повече, но ти оставаш верен на отбора в добро и лошо. Глорихънтърите не могат да те убедят да започнеш да харесваш друг отбор. Може би за тях фен на отбор си само когато той печели купи. Ама не е така. Аз ще подкрепям Челси за винаги, пък каквото ще да става. Ако трябва и в конференциите да отидем, няма да се откажа от тях.