ВЛ : Челси - Евертън | 19.05.2013г. | 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Re: ВЛ : Челси - Евертън | 19.05.2013г. | 18:00ч.

Мнениеот Keyser Soze » 20 май 2013 00:57

CTAHKO написа:
Keyser Soze написа:Хубава игра и заслужена победа. Честито на всички. Аз като фен се чувствам много изтощен този сезон, представям си какво им е на играчите. Иначе за Бенитес - няма да го хваля, но в края на сезона успя да разпредели правилно силите и да мотивира състава. В никакъв случай не го искам да остава или някога да се връща в Челси. Отборът се нуждае от сериозна чистка през лятото, но мисля, че потенциалът ни е голям. Дано през следващия сезон се борим за титлата в Англия.

Няма как ;) Има футболисти като Бенаюн, Ферейра и Есиен и един от вратарите,които ще си заминат и на тяхно място ще дойдат други.Но от друга страна като се замислиш,имаме достатъчно млади футболисти дадени под наем.Така че подмладяването май приключи и то в сезоните на подмладяване се сдобихме с най-трудните за взимане трофеи :lol: :lol: :lol: Както бяхме отборът с най-голяма средна възраст,сега къде сме и какво спечелихме през това време 8-) Другият сезон идва и Избрания и нещта се нареждат :) Още един път ЧЕТИТО и повече търпение през следващия сезон 8-) Не бъдете като феновете на други отбори,а си подкрепяйте любимия отбор,независимо от резултатите :!:

Отборът винаги се подкрепя, независимо от резултатите. Просто не може всички играчи или треньори са са ми симпатични. Просто се надявам да се завърнем в битката за титлата. Като бях по-малък, Челси завършваше 11-ти, 14-ти, 7-ми, но въпреки това беше не ми е минавало наум да си "избирам" друг отбор, който има повече титли :)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Re: ВЛ : Челси - Евертън | 19.05.2013г. | 18:00ч.

Мнениеот becks32milan » 20 май 2013 02:14

Keyser Soze написа:
CTAHKO написа:
Keyser Soze написа:Хубава игра и заслужена победа. Честито на всички. Аз като фен се чувствам много изтощен този сезон, представям си какво им е на играчите. Иначе за Бенитес - няма да го хваля, но в края на сезона успя да разпредели правилно силите и да мотивира състава. В никакъв случай не го искам да остава или някога да се връща в Челси. Отборът се нуждае от сериозна чистка през лятото, но мисля, че потенциалът ни е голям. Дано през следващия сезон се борим за титлата в Англия.

Няма как ;) Има футболисти като Бенаюн, Ферейра и Есиен и един от вратарите,които ще си заминат и на тяхно място ще дойдат други.Но от друга страна като се замислиш,имаме достатъчно млади футболисти дадени под наем.Така че подмладяването май приключи и то в сезоните на подмладяване се сдобихме с най-трудните за взимане трофеи :lol: :lol: :lol: Както бяхме отборът с най-голяма средна възраст,сега къде сме и какво спечелихме през това време 8-) Другият сезон идва и Избрания и нещта се нареждат :) Още един път ЧЕТИТО и повече търпение през следващия сезон 8-) Не бъдете като феновете на други отбори,а си подкрепяйте любимия отбор,независимо от резултатите :!:

Отборът винаги се подкрепя, независимо от резултатите. Просто не може всички играчи или треньори са са ми симпатични. Просто се надявам да се завърнем в битката за титлата. Като бях по-малък, Челси завършваше 11-ти, 14-ти, 7-ми, но въпреки това беше не ми е минавало наум да си "избирам" друг отбор, който има повече титли :)

Челси са много мразен отбор, защото когато другите най-малко очакват ние постигаме най-доброто. Навсякъде е пълно с фенове на ония , тия и на Арсенал, Ливърпул и др. Всичките те те нападат като критикуват Челси, заради стила ни, а всъщност са комплексирани че им проваляме плановете като ги бием където ги хванем, а винаги са много уверени в успеха. И всички обиждат твоя отбор, повечето се хвалят с историята си, защото Челси не са били от най-титулуваните отбори. И ти си сам, няколко души те нападат, а никой не защитава твоята теза защото феновете на Челси са много по-малко и попадаш на 3ма такива на МЮ, а не на 1 на Челси по принцип. В момента Европа е завладяна от Челси, но всички омаловажат успеха ни. Та ние спряхме доминацията на Барселона в Европа, но всички започват да критикуват защото Абрамович харчел много пари. Че във футбола без пари за къде си ? Все едно Юнайтед са бедни. Приходите ни са почти равни, с малко полза за нас. И всички винаги ни се подиграват и злорадстват когато загубим. И всичките като ти говорят започват да те отегчават и губиш вяра в отбора. Понякога даже те карат да се замислиш да не си фен на Челси повече, но ти оставаш верен на отбора в добро и лошо. Глорихънтърите не могат да те убедят да започнеш да харесваш друг отбор. Може би за тях фен на отбор си само когато той печели купи. Ама не е така. Аз ще подкрепям Челси за винаги, пък каквото ще да става. Ако трябва и в конференциите да отидем, няма да се откажа от тях.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Челси”