Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Ники Митов в трето полувреме по БНТ

Мнениеот Levskar_90 » 19 май 2013 23:05

23:25 Ники Митов ще е гост в Трето полувреме, не пропускайте интервюто с новия любимец на България 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

fero
Контакти:

Re: Ники Митов в трето полувреме по БНТ

Мнениеот fero » 19 май 2013 23:06

Радуканов и той много ме радват на първо място са фенове после треньори. При Радуканов може да се каже, че се успокои доста при втория си престой, но Митов сега е в еуфория. Няма лошо освен това и печелят титли.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 май 2013 23:08

fero написа:Радуканов и той много ме радват на първо място са фенове после треньори. При Радуканов може да се каже, че се успокои доста при втория си престой, но Митов сега е в еуфория. Няма лошо освен това и печелят титли.

Митов е левскар, а не като предните заплатаджии, пожелавам на всеки фен, отбора му да бъде воден от човек, който милее за отбора ;)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 19 май 2013 23:08

Е чак на България да е любимец,след първия загубен мач и ще има "вън"
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 май 2013 10:04

Levskar_90 написа:
fero написа:Радуканов и той много ме радват на първо място са фенове после треньори. При Радуканов може да се каже, че се успокои доста при втория си престой, но Митов сега е в еуфория. Няма лошо освен това и печелят титли.

Митов е левскар, а не като предните заплатаджии, пожелавам на всеки фен, отбора му да бъде воден от човек, който милее за отбора ;)

Голямо самочувствие има, също така. То тук е относително дали ще му помогне или навреди това, но все пак.

evj
Контакти:

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот evj » 20 май 2013 10:07

Ще отговоря на Големите Фенове по горе 4е първо не съм розов,второ не изпадам в крайности ,а напротив гледам на слу4ващото се абсолютно с пълно съзнание за разлика на доста от тях.И щом като се кефят 4е отбора ще го води един фен,и един 4овек който постоянно се заиграва с публиката ок,но същата тази публика ако се слу4и така 4е головете в 90та минута секнат,ще се обърне като бумеранг срещу същия този великан висок 1,60.Който има о4и да види ще види,който има уши да 4уе ще 4уе.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 10:38

:lol: :lol: :lol:
Леле-ле, този няма потенциал и за помощник. Излагацията в Европа ще е пълна :!:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 20 май 2013 10:57

Като минаха два дни от мача и еуфорията малко се поуталожила, мисля си, че е време да помислим сериозно дали Митов е подходящ за треньор на Левски.

Специално за мача с Лудогорец освен подкрепата от нас, на трибуните, всичко останало се дължи на треньорския на екип на Левски, чиито шеф е Митов. Нямам претенции да разбирам много играта, но ще споделя лаишко мнение.

1. Създаден е дух в съблекалнята. Шампионски дух и се играе без страх.
2. Въведе се определена ротация на футболистите и видимо се играе според съперника и какво е нужно за да го победим тактически. Защото Митов разбра, че с тоя отбор не може да се надиграва.
3. Вътрешните ротации по време на мач се правят доста умело. Я си помислете кога Левски последно смени схемата си по време на мач? С Лудогорец се случи и то много плавно и леко, което означава, че варианта е отработван.
4. Въведе се преса, която започва от нападателите. С което преодоляваме слабостите на халфовата ни линия.
5. Митов знае, че отбора в момента не е силен - каза го дори. И въпреки всичко успява да изтиска нещо от тези хора.
6. Топката отново започна да се изнася с някаква мисъл и спокойно. Велев, според мен, се справя чудесно в тази роля и се надявам след една подготовка да стане по-добър. Наявам се да виждаме и Вутов все по-често там.
7. Вече почти не правим пасове назад освен с идеята да сменим фланга. Тези пасове се увеличават само когато играе Йовов. :mrgreen:

За късмет е излишно да говорим. Левски спечели 3 мача в последната минута, защото не се отказваше до края. А другите отбори губеха концентрация. Според мен не бива да се заблуждаваме, че и от гледна точка на тактика Топчо и Мариян много помагат. За мен е истинско удоволствие да гледам тези тримата как горят в мача.

Накрая, по време на мача с Лудогорец имаше много интересна ротация на десния фланг. Рамос оставаше назад, на позицията на Дъстли, а Мюлдер отиваше като крило.

Митов получи шанс и го използва. Полага му се да получи доверие и да ръковои отбора. Въпреки изблиците на еуфория изглежда стъпил здраво на земята.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 май 2013 10:57

Дано Ники води дълго Отбора на народа ;)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 11:09

Levskar_90 написа:

:lol: :lol: :lol: колкото Тити Папазина е левскар...и двамата са Цесекари до 30-годишна възраст :!: Просто някой мъже "обръщат резбата" достигайки определена възраст :!: Навремето им викахме "бояджии", "продажници", та може да си изберете нещичко за него! Но това да не ви притеснява, все пак Гунди, Соколето(голям талант, истински), Гибона минаха през ЦСКА, а в Левски станаха легенди :!: Без Соколето, той само си мечтаеше да заиграе за нас, така и издъхна, с мечтата си!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Архив”