Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Томиславе! Вальо! А сега играта красива ли е?

Мнениеот Linky » 01 окт 2009 23:06

waranty написа:честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат

Честито и на теб, вашият отбор пада , колкото и нашият на полувремето .
САМО ЛЕВСКИ!

kocej
Контакти:

Мнениеот kocej » 01 окт 2009 23:09

waranty написа:честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат

гледам че и вие сте тръгнали по нашия път.....първото два а през второто ще видим.. ;)

samobotev
Контакти:

Re: Скандални Разкрития!!!!

Мнениеот samobotev » 01 окт 2009 23:13

Ами италиянския Ювентус ги пратиха във Б група на Италия за 1 или 2 години не съм сигурен :) .Френския Олимпик марсилия също сърба попарата преди 15 години за подобни изпълнения.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 окт 2009 00:08

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 02 окт 2009 00:13

vesodoc написа:Не съм съгласен. И с Велев "бардакът" беше същият. Левски вкарваше адски мъчително гол. Помните ли как за малко щяхме да загубим спечелена титла при мача с Миньоро. Кой вкара изравнителния гол тогава? Гаджев! Него го няма сега нали?
Кой вкара гол в следващия по важност мач - суперкупата с Литекс - Седрик, при това късметлийски от рикушет. Кой вкара на Баку ? Пак Седрик и Йовов.
Сега Седрик е дефанзивен фалф. Неясно защо. А Йовов не може да вкарва повече от два гола на месец - два, още от младини. Гошо Христов нещо са го смазали психически. Още една провалена, обещаваща кариера на млад човек в Левски.
Еми кой да вкара гол?

Да де, ама Седрик не е отишъл сам да играе дефанзивен халф, нито аз съм го сложил там :!:
А сръпския идиот с неговите експерименти само вратар остава да го пусне... И Мароканците крила :idea:
Иначе сега имаме стил - селски. С него ще правим много оспорвани мачове със селските отбори...

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 02 окт 2009 00:16

Linky написа:
zkn написа:Това са същите играчи, с които Велев стана шампион на пук на всички критики от свои и най-вече свои. Едва ли са станали накадърни за няколко месеца.
Сега няма ли да спретнете едно студио, да обясните как освен красива игра искате и точки и да си признаете грешката?!?

И не излизайте с номера за лоша подготовка! Нали същите тези играчи тичаха цяла пролет?!

Играта не беше хубава, поне мен не ми хареса.
Проблема е че играчите са същите , станахме с късмет 1ви с тази купа сено, всички направиха някаква селекция (особено българските отбори), а ние си стояхме с "шампионатният състав" и това е резулта, Ратко е прост, това е вярно , но не той е виновен, че единственият му избор в атака например е Гошо Христов, които е адски некадърен АМА АДСКИ и един Юнуша на отбора, които незнам дали това не му беше дебюта...

В халфовата линия трябва да пуска Сърмата,които и той няма какво да се коментира.
В защита на всеки се случва да сбърка, а на Рабех като гледам му е през кура и го разбирам , защото това не е отбор а сметище и аз да бях в Мароко да играех в подобен отбор и на мен щеше да ми е се тая и да се напвиам всяка нощ!

Вобще примери до безкрай.

Ами той и Кокала не прави селекция, ама къде с "късмет", къде с юноши - стана шампион :!:
кРатко останич може и селекция да направи (зимата, ако се задържи до тогава) и ще се борим да не изпаднем :idea:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2009 00:22

originalni.be написа:Ния сме българската Перла , някой да каже какво става накрая ?

всеки ден е различно :)

Каква Перла бе, брат?Сагата стана като''Октопод'' и ''Дързост и красота'' взети заедно.И порция смех от ''Лудите на стадиона''.И Агата Кристи,не може да сътвори такъв сюжет. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Футболистите бойкотират, ръководството се инати !

Мнениеот slavi_1914 » 02 окт 2009 00:26

Цялата истина опира само до едно ! Футолистите бойкотират треньора и ръководството, а Гонзо го знае и затова си трае и пази Достанич !
Треньора според мен не е виновен изобщо ! Футболистите се гаврят с всички ! Чак пък гол да не могат да вкарат айде стига глупости това си мирише на БОЙКОТ ! Ратко сме го видяли всички колко добре провежда тренировките и колко труд хвърля човека, а те колко усилия полагат ? Явно ще трябва да има чистка в отбора ! За БОРАТ ще се въздържа от коментари ! За мен той си е пътник - само въпрос на време е да си събере багажа !
Забележете какво се случва с основните футболисти - Топчо е играл мачове и контузен. А сега ? Петков почна много често да се контузва в най-напрегнатите моменти на Левски ? Г.Христов съм сигурен че Гонзо го хули яко и му е смазал психиката!....
Няма какво да се каже повече до зимата ще е така ! Поне да разкрият вичко така или иначе сме на дъното нека поне лъсне истината. Ще видите че в момента в който спрат да БОЙКОТИРАТ мачовете ще видите друг Левски ! Бъдете сигурни !
Явно на момченцата този треньор им е неудобен защото много ги юрка !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

tprodanov
Контакти:

Re: Футболистите бойкотират, ръководството се инати !

Мнениеот tprodanov » 02 окт 2009 00:30

Къде точно сме го видяли ратко?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 02 окт 2009 00:30

3 неща:

1. По отношение на Емил Велев - едно, че направи Левски шампион, но и другото, което не по-малко важно: Той наследи отбора от Вуцов без да е правил подготовка и без да е правил селекция. Зимата също не му дадоха пари за нови футболисти. Но никога не мрънкаше и не търсеше оправдание, а просто побеждаваше. Със сигурност е имал и слаби моменти, но в първата си година като треньор направи отбора шампион. А никой не го пита дали харесва футболистите селектирани от други и дали няма желание да купи, примерно, 5-ма нови. От него се искаха само резултати и когато ги показа го изгониха за непривлекателна игра, с цялата неяснота на това понятие. Е, вижда се тези футболисти колко по-привлекателно могат да играят. Честито на "специалистите"!

2. По отношение на нападателната немощ на Левски - Наистина не разбирам защо всички чакат само и единствено Георги Христов да бележи и да решава мачовете? Да, той е №9, от него се очакват голове, но само той ли играе в нападение? Ако, при цялата условност на сравнението, вземем за пример модела на Левски от последните години - Барселона, играещ със същата тактическа схема, то при каталунците Лео Меси и Анри бележат не по-малко голове от Ето`о преди и Ибрахимович сега. А в Левски бразилците Зе и Жо единственото, което правят е да изсипват топката към дузпата. Явно отбора е открил нови тактически похвати във футбола, използващ двама футболисти единствено да стоят на тъча и да центрират, когато могат, към единствения нападател. Колко е успешно се вижда. Естествено, че при това положение всеки противников отбор "хваща" здраво Христов и си решава проблемите.

3. Защо му са на Левски 6 (шест) чужденци в титулярния състав и чуждестранен треньор, след като пада в домакински мач от Лацио с 0:4? Със същия "успех" биха са справили и 20-годишни българчета. При толкова чужденци, ако бяха качествени, дори останалите да бяха юноши пак трябваше да е налице далеч по-качествена игра. А най-тъжното е, че гнева на феновете се стоварва основно върху българите като Г. Христов и Сърмов, а на бразилските и африкански "перли" се прощава всичко.

Върни се в “Архив”