waranty написа:честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат
Честито и на теб, вашият отбор пада , колкото и нашият на полувремето .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
waranty написа:честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат
vesodoc написа:Не съм съгласен. И с Велев "бардакът" беше същият. Левски вкарваше адски мъчително гол. Помните ли как за малко щяхме да загубим спечелена титла при мача с Миньоро. Кой вкара изравнителния гол тогава? Гаджев! Него го няма сега нали?
Кой вкара гол в следващия по важност мач - суперкупата с Литекс - Седрик, при това късметлийски от рикушет. Кой вкара на Баку ? Пак Седрик и Йовов.
Сега Седрик е дефанзивен фалф. Неясно защо. А Йовов не може да вкарва повече от два гола на месец - два, още от младини. Гошо Христов нещо са го смазали психически. Още една провалена, обещаваща кариера на млад човек в Левски.
Еми кой да вкара гол?
Linky написа:zkn написа:Това са същите играчи, с които Велев стана шампион на пук на всички критики от свои и най-вече свои. Едва ли са станали накадърни за няколко месеца.
Сега няма ли да спретнете едно студио, да обясните как освен красива игра искате и точки и да си признаете грешката?!?
И не излизайте с номера за лоша подготовка! Нали същите тези играчи тичаха цяла пролет?!
Играта не беше хубава, поне мен не ми хареса.
Проблема е че играчите са същите , станахме с късмет 1ви с тази купа сено, всички направиха някаква селекция (особено българските отбори), а ние си стояхме с "шампионатният състав" и това е резулта, Ратко е прост, това е вярно , но не той е виновен, че единственият му избор в атака например е Гошо Христов, които е адски некадърен АМА АДСКИ и един Юнуша на отбора, които незнам дали това не му беше дебюта...
В халфовата линия трябва да пуска Сърмата,които и той няма какво да се коментира.
В защита на всеки се случва да сбърка, а на Рабех като гледам му е през кура и го разбирам , защото това не е отбор а сметище и аз да бях в Мароко да играех в подобен отбор и на мен щеше да ми е се тая и да се напвиам всяка нощ!
Вобще примери до безкрай.
originalni.be написа:Ния сме българската Перла , някой да каже какво става накрая ?
всеки ден е различно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта