Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот rhaegar » 19 май 2013 18:50

shumkar_44 написа:
Млади момко, колко още трябва да наблегна на фактът, че алколизъмът не води до никъде, освен в гроба. Разберете, че почти всички от вашите познати и приятели, които употребляват алкохол, ще идат там в един момент от битието си!

Другарю Шумкар, простете ми че измествам темата, но значи ли това, че ако не употребяваме алкохол ще станем безсмъртни?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 19 май 2013 21:41

rhaegar написа:Другарю Шумкар, простете ми че измествам темата

Простено ви е.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 май 2013 21:47

Другарю, бързам да се похваля, че благодарение на Вашите съвети, вече съм горд притежател на резервен матконосител, тъй като основния често пътува по работа и се утешавах най-вече с ръкоделие. Е, разбира се всичко си има цена, а моята беше че добре пазеният и така ценен за мен грамофон Ригонда Изображение е вече на парчета. Това стана когато пуснах великия "Оксижен" с цел овлажняване и подготовка за работа на маткодържача. Вместо това, обаче обекта загуби самоконтрол и стовари старият дървен скрин върху Ригондата :shock: Преди да се оттърся от шока, обаче извади малко устройство с лъскави плочи, но доста по-малки от обикновенните- дискове им викали. Естествено задържах го за себе си като обезщетение за Ригондата, също така взех и телефонът и. Един лъскавичък такъв, пише Нокия. Ще го дам в заложната 8-) Та, на този диск ми пусна една мелодия, на която направихме такова съвокупление, че още не знам къде се намирам :oops: В израз на благодарност към Вас, горещо препоръчвам да изненадате и Вашата другарка тази вечер с тази мелодия и утре да споделите с нас разстърсващата ви нощ. Изслушайте песньовката и бегом към кревата :twisted: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lBf1kM0wBfg[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 19 май 2013 21:55

shumkar_44 написа:
rhaegar написа:Другарю Шумкар, простете ми че измествам темата

Простено ви е.

След като му опростихте греховете, можете и да го опеете. За съжаление, аз няма да ви простя, че не ми отговорихте на въпроса относно нетрадиционните съвкупления. :evil:
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 19 май 2013 22:19

Дори не желая да коментирам това, което сте написал. То е безсмислено, зверско и ме накара да избълвам толкова силно вечерята си в нощното гърне, че даже стреснах костенурката си Петър. Това ми се случва за втори път, в рамките на два дни - вие ми кажете, дали такова явление е нормално. Впрочем, цялата тази дискусия ме разстрои значително, заради вулгарния й привкус и навярно бе причината да се скарам преди малко със добрия си съсед Илия, както и да изпусна щайга върху крака си вчера в Ровина. Гледайки подутия си крак, вече съжалявам, че тази статия бе публикувана.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 19 май 2013 22:25

И аз съжалявам, че осигуряват интернет на хора като вас! Вижте в какъв свят живеем и пак си помислете върху тези въпроси (не конкретно моите, а като цяло в темата) като този път го направите на празен стомах, за да не похабявате нощното гърне и не плашите малкото си братче Петър. :)

[offtopic]Объркали сте ника си - трябвало е да се пишете "горянин_44". :roll:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 май 2013 22:29

shumkar_44 написа:Дори не желая да коментирам това, което сте написал. То е безсмислено, зверско и ме накара да избълвам толкова силно вечерята си в нощното гърне, че даже стреснах костенурката си Петър. Това ми се случва за втори път, в рамките на два дни - вие ми кажете, дали такова явление е нормално. Впрочем, цялата тази дискусия ме разстрои значително, заради вулгарния й привкус и навярно бе причината да се скарам преди малко със добрия си съсед Илия, както и да изпусна щайга върху крака си вчера в Ровина. Гледайки подутия си крак, вече съжалявам, че тази статия бе публикувана.

Не им обръщайте внимание на нахалните типове Другарю, а се възползвайте от песента, която ви препоръчах и влиянието което оказва час по-скоро! ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 19 май 2013 22:41

Другарю Шумкар, бихте ли участвали в телевизионно предаване?

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 20 май 2013 00:30

shumkar_44 написа:Дори не желая да коментирам това, което сте написал. То е безсмислено, зверско и ме накара да избълвам толкова силно вечерята си в нощното гърне, че даже стреснах костенурката си Петър. Това ми се случва за втори път, в рамките на два дни - вие ми кажете, дали такова явление е нормално. Впрочем, цялата тази дискусия ме разстрои значително, заради вулгарния й привкус и навярно бе причината да се скарам преди малко със добрия си съсед Илия, както и да изпусна щайга върху крака си вчера в Ровина. Гледайки подутия си крак, вече съжалявам, че тази статия бе публикувана.

Другарю,а нямате ли тоалетна вкъщи,че използвате нощно гърне?
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 май 2013 01:36

Genius. написа:

Другарю,а нямате ли тоалетна вкъщи,че използвате нощно гърне?

Благородна душа като тази на другаря Шумкар не може да понася напъните, които писанията на разни некултурни другари и му се налага да ползва гърнето, вместо да тича до тоалетната.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”