Кировец написа:Ей, говедо нагло, рогато, когато полицията ви изгони на полувремето от някой дерби мач, тогава ще имаш право на реплика! Разбра ли, подуенско недоразумение?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец написа:Ей, говедо нагло, рогато, когато полицията ви изгони на полувремето от някой дерби мач, тогава ще имаш право на реплика! Разбра ли, подуенско недоразумение?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
nikec1 написа:Аве мишок, кой си ти че ще ни забраняваш да говорим за съперниците ни и то в нашия си форум а?
Къде ви беше великата публика и голямата хореография срещу Миньор и т.н и т.н а?
Колкото и да не искате да си го признаете Лудогорец в момента ви е дразнителя и мерилото за да бъдете на стадиона а не мачове срещу ЦСКА и Литекс.... което ви прави абсолютни смешни и не ме карай да вадя снимки на великия ви сектор Б срещу някви жалки отборчета че да се видите там колко хора сте.
Следващото нещо което трябва да знаеш е че след месец и 10 дена няма да излезнете само срещу научени играчи каквито са тези от Лудогорец а срещу играчи и които знаят как се прави гол от половин положение и тогава жална ви майка с тоя разграден двор който си имате и няма оправия вече няколко години!
Радвайте се на нещастния си гол от рикошет щото може следващите няколко мача срещу нас и срещу отборите в Европа да не се повтори и тогава "великите" ви играчи тотално ще видят че са спукали гума за играта наречена футбол.
Искам да питам нещо обаче Гаджев при положение че имаше картон къде остана втория за него като напусна зеления килим, прескочи оградите и дойде да ни показва средни пръсти..... ей затова никога няма да станат тия мърши играчи и винаги ще бъдат срам за Левски.... а ти се кефи на моментния успех и си живей в заблуда!
D.Georgiev написа:Ей, смешко, аз не видях публиката да е притеснила никого. А иначе зав "В" група, ще ти кажа и тогава не е имало рекмами по стадиона ни от типа "СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ ВЮЙЧО ВАНЬО".
TristaNNN написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=136037&st=0&sk=t&sd=a&start=50
labrador2 написа:Тук позна, и за това не искам да ти еба майката!
Кировец написа:Само това ли успя да измислиш, нещастнико? Явно нямаш майка...
Кировец написа:Изчезни с неадекватните си мнения, бе тельога...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
j0rka7aa написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=136325
Две теми за един ден, с голяма нужда от чистота, ако това бяхме ние до сега щяха да са оревали света.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
lisynger написа:Есиенчо написа:Успех дано се съберете към 100 човека
Нали майка ти ги събира в хола,какво се тревожиш за нас
Есиенчо написа:lisynger написа:Есиенчо написа:Успех дано се съберете към 100 човека
Нали майка ти ги събира в хола,какво се тревожиш за нас
cska/viewtopic.php?f=&t=136495
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта