Стоичков е треньор №1 в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Стоичков е треньор №1 в А група

Мнениеот grasiani » 19 май 2013 15:38

cska - maina написа:Адмирирам! Поне едно честно нещо. Най-великият футболист на път да се превъне в най-великият треньор. Блестящо!

Ами нека постигне нещо и тогава всички ще го адмирираме,защото това си е в момента живо подмазване на футболистите да угодим на някой.Е други не мислим че е съвсем честно точно Стоичков да е треньор №1.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 май 2013 15:40

Фактът, че Петьо Хубчев не в тройката, а великия стратег Петев е показателен за цялата анкета...Иначе Стоичков или Хубчев, който и да е треньор на годината от двамата ще е заслужено.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2013 15:45

Заслужено признание за Стоичков като треньор и то точно от футболистите и треньорите на България."Децата" на Ицо направиха фурор в А група и вина за това има Христо.Дано повече клубове в родината ни последват примера му и ни зарадват с млади футболисти в тимовия лист.Това е бъдещето на футбола,това е и начина по който да се развива!Налагане на младите български футболисти за сметка на чужденците.Разбира се и добър треньор който да ги налага.Единствено Ицо и Любо съм виждал да правят това и ги адмирирам.Пожелавам успех и на двамата , а на Ицо ЧЕСТИТО за поредното признание във футбола!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 май 2013 15:49

GOLEADOR написа:Заслужено признание за Стоичков като треньор и то точно от футболистите и треньорите на България."Децата" на Ицо направиха фурор в А група и вина за това има Христо.Дано повече клубове в родината ни последват примера му и ни зарадват с млади футболисти в тимовия лист.Това е бъдещето на футбола,това е и начина по който да се развива!Налагане на младите български футболисти за сметка на чужденците.Разбира се и добър треньор който да ги налага.Единствено Ицо и Любо съм виждал да правят това и ги адмирирам.Пожелавам успех и на двамата , а на Ицо ЧЕСТИТО за поредното признание във футбола!

Каква ми е заслугата? Да не ги е обучавал той в школата? Има заслуга дотолкова, че е име и успява да ги мотивира. Като треньорски качества го видяхме в национала и Испания и РЮА...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2013 15:55

bilyaletdinov написа:
GOLEADOR написа:Заслужено признание за Стоичков като треньор и то точно от футболистите и треньорите на България."Децата" на Ицо направиха фурор в А група и вина за това има Христо.Дано повече клубове в родината ни последват примера му и ни зарадват с млади футболисти в тимовия лист.Това е бъдещето на футбола,това е и начина по който да се развива!Налагане на младите български футболисти за сметка на чужденците.Разбира се и добър треньор който да ги налага.Единствено Ицо и Любо съм виждал да правят това и ги адмирирам.Пожелавам успех и на двамата , а на Ицо ЧЕСТИТО за поредното признание във футбола!

Каква ми е заслугата? Да не ги е обучавал той в школата? Има заслуга дотолкова, че е име и успява да ги мотивира. Като треньорски качества го видяхме в национала и Испания и РЮА...

Нали точно за това говоря!Нормално е след като феновете на Мамелъди Съндаунс скандират неговото име по стадионите в РЮА (при положение,че надали Ицо ще се върне там),да дойде и признанието на българските футболисти и треньори!Ицо се развива и върви напред в треньорската професия и това е видно от всички.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 19 май 2013 15:57

Кашчей написа:
sin4ec написа:Хубчев е №1, какво ми го набутвате тоя тука, дето би ЦСКА на Армията и все едно е хванал шлифера...
А, да-помня му пророчеството как Лц ще ни бие. Буахахахахахаха! :) :) :)
Смешник!

Хубчев не беше ли този, когото изгониха от 100 годишния мастодонт, защото не ставал за нищо :roll:

Съшият, щото не влизаше в схемите на WC
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 19 май 2013 16:00

bilyaletdinov написа:

Сигурен съм, че си левскар, само вие може да пишете такива коментари

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 19 май 2013 16:02

Буахахахаха
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 19 май 2013 16:06

Честито на Камата
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 май 2013 16:11

На мен все ми се струва, че тези, които са го номинирали разбират малко повечко от футбол, отколкото пишещите по форуми фенове.

Върни се в “Футбол - България”