Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Левски - Лацио (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 01.10.2009г.
Отново унижение. Жалко! Много жалко!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Parmalat написа:Абе тези футболисти нямат психика нямат качества,нищо нямат.Едни клоуни в синьо.
THEY ALL SUCKS
Само за посмешище ставаме ! Синята приказка беше едно щастливо стечение на обстоятелствата ,но трябва вече да се отрезвим и разберем ,че евроамбициите ни са един сапунен мехур !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- love_hurts
План 2009 се сбъдна !
В началото слушахте ли коментатори, Батков ще бием Лацио, няма картинка, която да опише смеха ми
Влади Въргала позна 
edit: Достанич: Няма да подам оставка
Това да се чува ! Вземете и Батков си го дръжте 

edit: Достанич: Няма да подам оставка

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
само ми трият мненията:). интересното е, че само Жо, Соареш и Боян стрелят... Другите трият... Амбриажи тъжни
Тежък мач за сините , но все пак вярвам , че има светлина в края на тунела за Левски . Важното в този мач беше - 1.Играчите на Левски се опитваха да играят ; 2.Феновете на сините бяха страхотни - само истински фенове биха подкрепили така любимия си тим . Много положения - няма голове - основният проблем на Левски през сезона . Желая късмет на Шампионите срещу Локомотив Пловдив през уикенда !!! Левски просто трябва да повярват и само тогава ще успеят !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Тежък мач за сините , но все пак вярвам , че има светлина в края на тунела за Левски . Важното в този мач беше - 1.Играчите на Левски се опитваха да играят ; 2.Феновете на сините бяха страхотни - само истински фенове биха подкрепили така любимия си тим . Много положения - няма голове - основният проблем на Левски през сезона . Желая късмет на Шампионите срещу Локомотив Пловдив през уикенда !!! Левски просто трябва да повярват и само тогава ще успеят !!!
Еми, то вече наистина само до вяра опираме, т.е. молитви...
Не знам, да палим свещички ли, кво да правим...
Ако някой друг по-дърт от мене фен (аз съм 37г.), си спомня по-дълга серия от мачове на Левски БЕЗ ВКАРАН ГОЛ, нека ми каже. Аз не се сещам.
Най-лошото е, че когато всички са виновни, никой не поема вина. Т.е. ще имаме пак отбор след най-рано 5 години.
Siegfried написа:2.Феновете на сините бяха страхотни - само истински фенове биха подкрепили така любимия си тим
Как подкрепяхте? С бурното освиркване на полувремето, или другото бурно освиркване при излизането на Пеньо?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Siegfried написа:2.Феновете на сините бяха страхотни - само истински фенове биха подкрепили така любимия си тим
Как подкрепяхте? С бурното освиркване на полувремето, или другото бурно освиркване при излизането на Пеньо?[/quote
Не , те пееха и подкрепяха отбора до последно като истински фенове . А относно освиркването - бяха просто недоволни от играта на любимците си - често се случва напоследък . Но аз чух и онези фенове , които не се предадоха - те пяха и за разлика от много други сини фенове не изгубиха надеждата за едно по-добро представяне от страна на синия Шампион .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
vesodoc написа:Siegfried написа:Тежък мач за сините , но все пак вярвам , че има светлина в края на тунела за Левски . Важното в този мач беше - 1.Играчите на Левски се опитваха да играят ; 2.Феновете на сините бяха страхотни - само истински фенове биха подкрепили така любимия си тим . Много положения - няма голове - основният проблем на Левски през сезона . Желая късмет на Шампионите срещу Локомотив Пловдив през уикенда !!! Левски просто трябва да повярват и само тогава ще успеят !!!
Еми, то вече наистина само до вяра опираме, т.е. молитви...
Не знам, да палим свещички ли, кво да правим...
Ако някой друг по-дърт от мене фен (аз съм 37г.), си спомня по-дълга серия от мачове на Левски БЕЗ ВКАРАН ГОЛ, нека ми каже. Аз не се сещам.
Най-лошото е, че когато всички са виновни, никой не поема вина. Т.е. ще имаме пак отбор след най-рано 5 години.
Прав си,наборе.Но също така не си спомням и по-слаб треньор.
-
С две думи .
Смешен отбор , слаба публика .
Смешен отбор , слаба публика .
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...