James Beattie написа:allez_les_blues написа:James Beattie написа:Колеги левскари , не смятате ли , че е рано да отваряте шампанското ? След мача с Литекс , бяхте спечелили и купата. Само преди четири дни ви изнесоха лекция на тема 'подценяване'. Славия , ако реши да играе , може да е по-опасна от Берое. Славистите са набутани с бивши левскари , но ми се струва , че няма да ви подарят титлата лесно. Ако сте гледали Лудогорец - Славия , сте забелязали , как Георги Петков си вкара два 'автогола' , за да се осигури победата за разградчани и при 2:0 , вече да се доиграе като равен с равен. Те не успяха да отпразнуват 100 годишнината си подобавашно и в последния кръг им е последния шанс да направят нещо запомнящо се за феновете. Бат Венци е зъл , не мислете , че ще има подаръци
Вили Вуцов да скочи на Левски, при положение че баща му е в управителния съвет на Левски?!...Но иначе си прав, не бива да се дърпа дявола за опашакта, Електричката или Тошо Янчев може да направят некой сакатлък...обаче аз все си мисля че Лудогорец няма да бие Ботев- "зелените" са сринати психически, и трудно ще се вдигнат....но и Тонев и Батков не са толкова глупави, че да позволят да загубим титлата по толкова нелеп начин-със сигурност ще вземат мерки, ако трябва ще платят и някой лев на чичА ти Венци, а него само кинтите го интересуват, ич му не дреме за юбилеи, трофеи, кой ще е шампион и прочие-него го интересуват само и единствено КИНТИТЕ!
Берое , ако тресне ЦСКА , Ботев ще скача на 'кръв' с Лудогорец. Бат Венци , че мисли само за парата си е вярно , но знаеш ли кой ще даде повече

не е точно така-не е важно кой дава повече, а от кого са по-сигурни парите.Домусчиев може да обещае високи премии за Славия, но сигурно ли е че Славия ще успее да си ги заработи-щото Левски може да си вземе мача и без да ни лягат, и тогава чичо Венци остава с празни джобове.А от ЛЕВСКИ кинтите са сигурни и супер лесни-излизат, "полягат" и прибират кинтите-прости,лесни и бързи кинти! Е кое ще предпочете Венци- Домусчиевите премии които не е сигурно дали ще успее да заработи, или сигурните пари от Левски?