Иво Тонев - третият Юда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Левски1914
- Контакти:
Re: Иво Тонев - третият Юда
Не знам защо не ви се получава , имате не лоши футболисти , върнахте се у дома си ... Тонев е интересчия в това изобщо никой не се съмнява
allez_les_blues написа:ShooterMan написа:allez_les_blues написа:изпратихме Локо(СФ) и орките, силно се надявам следващия сезон да изпратим и Черно море че нещо нИ мЪ кефят...и Берое заради неандерталската им публика, която вместо да целува ръка и Муй на ЛЕВСКИ че шампиони ги напрайхме, че Купа им дадооме,а те ни плюят...ей сега "Марица-изток" като ги изостави, ше ги питам...
Берое,Черно Море...защото се опъват на държавното отборче,нали?Знам само,че ако ще и последни да сме - фъча да си съдерете на Тича повече от мижава точица и то я с гол от засада,я от дузпа няма как да вземете.Вие сте най-позорното явление в българския футбол,мразени и презирани от всички останали,низгвергнати,подигравани.Срещу вас дори в Европа вика цяла България,вие сте казионния отбор на властта.По-лошо,казионния отбор на всяка власт.
как бре- на "Тича" ви бихме кога беше...по-миналия сезон с 3:2,надиграхме ви категорично...после имаме една загуба с Гонзо треньор, и тоя сезон хикс...чак па да не сме ви били от 10 години във Варна, айде ся
Не ми е на нивото този бахур смотан,левскарски,но не издържам вече да му чета тъпотиите.Абе нещастнико,ти гледа ли мача в който ни бихте с 3:2?Дузпата не помниш ли?Пиргов изби топката и най-неочаквано даже за вас,които сте свикнали,получихте дузпа.Забрави ли?А двете дузпи в продължението на мача,които Пифа извади забрави ли?Гледайте си късмета и мълчете,путьовци лигави!Вкарахте един случаен гол с рикошет и пак се насрахте.Но докато се насираш от незаслужен кеф,не бива да забравяш,че пак ще срещнете някой непреодолим средноевропейски,средняшки отбор....и осраните ви от купено щастие задници пак ще лъснат на мегдана.Знаем,че Берое и Морето са ви голям трън,но това е положението.В живота има неща,които не можеш да си купиш.И даже в българския шампионат има отбори,които не се продават и не ви лягат.
Абе момчета вие добре ли сте?Ботев Враца са на 2 точки от вас...незнам с кого имате мачове, но...
Вместо да направите празник по трибуните и едно яко гостуване с гръм и трясък, ако трябва да си заминете вие се жалвате по форумите.
Един отбор с традиции като Локо Сф заслужава доста по-добър край.Поне публиката да не се е предала...като Тонев ви пречи хванете го и го накрайте да си плати.
Ако оставите така нещата със сигурност си заслужавате съдбата.
Вместо да направите празник по трибуните и едно яко гостуване с гръм и трясък, ако трябва да си заминете вие се жалвате по форумите.
Един отбор с традиции като Локо Сф заслужава доста по-добър край.Поне публиката да не се е предала...като Тонев ви пречи хванете го и го накрайте да си плати.
Ако оставите така нещата със сигурност си заслужавате съдбата.
-
...
Тонев каза:„Току-що разбрах, няма как да не съжалявам за Локо София. Съжалявам наистина, там има хора, които не го заслужават. Локомотив е отбор с история, и заслужава да бъде в А група. Но в днешния ден ме интересува само Левски.“
...
И какво толкова е казал ? Вижда се , че все още го интересува случващото се с Локо (Сф) , но в момента той е на работа в Левски.
На крива ракета и космоса и пречи! Тонев не е в Локото от година и половина, а вие го изкарахте, че едва ли не, от неговото изказване сте изпаднали. Не съм специалист, но си спомням, че по негово време играехте в евротурнири, а без него се борите за оцеляване в групата. Ама, вие си знаете де...
Pride написа:ЕМИЛ написа:Pride написа:След днешното си изказване...
За поредния провал на Локо София, запътил се към Б група с пълна сила, Тонев каза:„Току-що разбрах, няма как да не съжалявам за Локо София. Съжалявам наистина, там има хора, които не го заслужават. Локомотив е отбор с история, и заслужава да бъде в А група. Но в днешния ден ме интересува само Левски.“
...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=347333
Тонев вече няма място в Локомотив. Емоции, вълнения ОК. Той си знае какво е редил и колко му е коствало, но с последните си думи ясно показа, че е избрал пътя на Пенев и Здравков.
ти какво искаш да седне и да ви мисли ли ? Цял сезон нищо не играхте па сега се тръшкате . Сами сте си виновни . Що не бихте Пирин ГД преди 2-3 къга ?
Като се кълниш в Локомотив да редно е да го мислиш във всеки ден.
Като се кълнеш пред Локомотив сф. все едно се кълнеш във въздухавие сте умиращ и агонизиращ отбор , дайте шанс на някой отбори, който ще си пълнят стадиона
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- PetarBG
- Контакти:
Е аз пък искам локото да остане в групата
Последна промяна от PetarBG на 19 май 2013 10:37, променено общо 2 пъти.
-
PetarBG написа:Е аз пък искам локото да остане в групата че не ми се гледат изкривените физиономии получовеците извън София
Аз се радвам , че западните отбори Локо , Миньор и Монтана се заменят от източни - Нефтохимик и Любимец

James Beattie написа:PetarBG написа:Е аз пък искам локото да остане в групата че не ми се гледат изкривените физиономии получовеците извън София
Аз се радвам , че западните отбори Локо , Миньор и Монтана се заменят от източни - Нефтохимик и Любимец
Мислиш ли ,че отбора на Любимец ще допринесе с нещо повече от Локо и Миньор за интереса в А гр.

Иво Тонев е абсолютен боклук, за всички е ясно, че той плащаше на съдиите да направят подуенските селяндури шампиони.
Това, че повечето уефскари му се радват, показва какви малоумници са.