Пълен провал е престоят на Емил Велев начело на Локомотив. Привлече си футболистите, които искаше. Всички новопривлечени заедно с него прибират повече пари за 2 месеца отколкото целия състав от миналия полусезон с Велков за половин година. И какъв е резултата - грозен футбол, никакъв отборен дух, страх и в зоната на изпадащите. Велев подай оставка провали се.
Гигов пък да отиде да се помоли на Стефан Грозданов да направи чудо за 2 дни - 2 кръга.
Велев Кокъл хвърли оставка!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Велев Кокъл хвърли оставка!
Добре, че беше Кокала, за да ви направи поне един харлем шейк да остане за следващите поколения. Завинаги отивате в историята...
Phoenix_ написа:Добре, че беше Кокала, за да ви направи поне един харлем шейк да остане за следващите поколения. Завинаги отивате в историята...
Завинаги ще помниш петте поредни

Слагай запетайки, ако обичаш. Това заглавие е подвеждащо!
САМО ЛЕВСКИ!
и колко са заглавията дето имат запетайки? По-скоро ударение му трябва и то най-вече по много болни глави при нас.
Защо ме резвате бе,модератори? Някаква лъжа ли произнесох??? 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Защо ме резвате бе,модератори? Някаква лъжа ли произнесох???
Какъв край видя?
Според мен ще ви дадем мача с нас,стига да има смисъл от това за вас,но това нищо не променя,че едни помяри управляват и вас и нас.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:Според мен ще ви дадем мача с нас,стига да има смисъл от това за вас,но това нищо не променя,че едни помяри управляват и вас и нас.
Стига с това даване вземане, ако е така по-добре в Б група. Те наще в момента нищо градивно не могат да измислят.
Pride написа:FLANKER написа:Защо ме резвате бе,модератори? Някаква лъжа ли произнесох???
Какъв край видя?
Ами Pride, аз не виждам изход !
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.