Черно море - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот ShooterMan » 18 май 2013 20:54

Както предреках - категорична победа съчетана с разгромен резултат.3:0 е НАЙ-МАЛКОТО,защото реално беше минимум 5:0 ако не бяха уникалните 2 пропуска на Инканго.Локо Пд са зле,гледах ги 2-3 мача през пролетта по ТВ и бях категоричен - този отбор футболно няма абсолютно никакви шансове на Тича и със сигурност ще бъде разгромен.Победата беше постигната с тотално игрово надмощие....просто ИГРАХМЕ,така,както играем от известно време насам.Играем силно,с пасове по земята,просто подема и промяната е очевидна.Страхотен мач за Инканго(въпреки пропуските),на Райков и Жоро Илиев.До тях слагам и Божилов,който беше машина,отне страшно много топки и изнасяше играта в съперниковото поле.От нашите изключително слабо игра за преден път Идалго и казвам - този трябва да бъде махнат лятото.Честита победа,НАБИХМЕ ГО НА ЗЛОЖЕЛАТЕЛИТЕ НА ЕДНО СПЕЦИАЛНО МЯСТО :mrgreen: .Най-жестокото за тях е,че Черно Море се събужда,трябва малко селекция и догодина ще има рев,рев от кървави сълзи :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 май 2013 22:01

ShooterMan написа:Както предреках - категорична победа съчетана с разгромен резултат.3:0 е НАЙ-МАЛКОТО,защото реално беше минимум 5:0 ако не бяха уникалните 2 пропуска на Инканго.Локо Пд са зле,гледах ги 2-3 мача през пролетта по ТВ и бях категоричен - този отбор футболно няма абсолютно никакви шансове на Тича и със сигурност ще бъде разгромен.Победата беше постигната с тотално игрово надмощие....просто ИГРАХМЕ,така,както играем от известно време насам.Играем силно,с пасове по земята,просто подема и промяната е очевидна.Страхотен мач за Инканго(въпреки пропуските),на Райков и Жоро Илиев.До тях слагам и Божилов,който беше машина,отне страшно много топки и изнасяше играта в съперниковото поле.От нашите изключително слабо игра за преден път Идалго и казвам - този трябва да бъде махнат лятото.Честита победа,НАБИХМЕ ГО НА ЗЛОЖЕЛАТЕЛИТЕ НА ЕДНО СПЕЦИАЛНО МЯСТО :mrgreen: .Най-жестокото за тях е,че Черно Море се събужда,трябва малко селекция и догодина ще има рев,рев от кървави сълзи :mrgreen:

Много си далеч от истината за Идалго! Ама много далеч.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 май 2013 22:06

Зелен,може и да греша,не знам.Този човек не се забелязва на терена.По неговия фланг - нищо интересно,второто полувреме-нито веднъж не пипа топката.Съжалявам,но такива са ми впечатленията.Не е нормално това.Точно неговата игра трябва да се забелязва на терена,той е на един от постовете където трябва да блести.Разбирам Еденилсон да не се забелязва,но Идалго....Райков прави 2 асистенции,какво направи испанеца?Отново кръгла 0.Не знам коя поредна вече.Футболист уж с визитка,Депортиво Ла Коруня,Примера Дивисион,визитките обаче не играят,трябва да показва нещата на терена.При такава визитка би трябвало да е най-добрия ни играч,2 класи над останалите.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 май 2013 22:13

stioks написа:
зеления написа:Колега, как пък го изчисли тоя Х? Мача върви към една ТВЪРДА ЕДИНИЦА и то със сериозна голова разлика!

Звездите ми говорят. Аз те питам ти как изчисли сериозната голова разлика :)

Я пак. :lol: :lol: :lol: Виж сега, ако ти смяташ за сериозна, голова разлика с 10 и повече гола - съжалявам, аз не съм имал това предвид. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

svobodni
Контакти:

Има ли по-голям наглец от Стефан Генов?

Мнениеот svobodni » 18 май 2013 22:45

Тоя човек няма и капка срам!
Незнам как може да обиждаш ОТБОРА СИ свободно в медииното пространство след абсолютно всеки мач...такова нещо виждам за първи път!Уникална наглост.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Има ли по-голям наглец от Стефан Генов?

Мнениеот wolf » 18 май 2013 22:50

Със здраве да си го ползвате, нямаше по-голяма радост за нас от Черно море когато този МИШОК си хвана багажа

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 май 2013 23:02

Колега,предупредихме ви за т.нар. Сър!Прякор,който аз му измислих,медиите изкопираха.Съжалявам за което.Този човек умее да подлъгва хората.Обяснихме ви тука,че на Тича ще бъдете разгромени тотално с оглед на игрите ви пролетта.С добри чувства и симпатия към Локо Пд и феновете му ви казвам - бяхте НАЙ-СЛАБИЯ гост стъпил тук не само пролетта,но за години назад.Етър бяха по-добре,Гоцето бяха по-добре макар и с 10 човека да отнесаха 5-ца,Монтана играха футбол на светлинни години от вашето кюскане днес.Не разкарате ли Сър Генов догодина ще сте на нашето дередже от зимата,че и много много по-зле.Нормално е да вика по играчите,не е доволен,и тука викаше,не всички умеят да му прилагат стила,не всички са дърводелци да ритат като коне напред и нагоре и защитниците с боц да правят играта.Махайте го овреме,нека не ви заблуждава,така,както лъжеше нас...днес спокойно отивахте на 5-6 гола,а играта ви е просто...казах ви-махайте го,инак голям срам ще берете

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 18 май 2013 23:33

Батстанчо написа:Има ли някъде репортаж от мача?!?

И аз търсих преди малко, но не открих. Имаше една камера на стадиона, но не знам от коя медия беше.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 май 2013 23:37

Добър мач направихме днес. Второто полувреме темпото и качеството спадна, може би е в реда на нещата. Абсолютно заслужена победа, 3-0 даже малко ласкае гостите.

Вече и математически сме се спасили, така че в последните 2 кръга Гонзо спокойно може да си прави експерименти. Да види колкото се може повече от младите играчи, за да прецени кои могат да ни свършат работа.

Върни се в “Черно море”