Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Както предреках - категорична победа съчетана с разгромен резултат.3:0 е НАЙ-МАЛКОТО,защото реално беше минимум 5:0 ако не бяха уникалните 2 пропуска на Инканго.Локо Пд са зле,гледах ги 2-3 мача през пролетта по ТВ и бях категоричен - този отбор футболно няма абсолютно никакви шансове на Тича и със сигурност ще бъде разгромен.Победата беше постигната с тотално игрово надмощие....просто ИГРАХМЕ,така,както играем от известно време насам.Играем силно,с пасове по земята,просто подема и промяната е очевидна.Страхотен мач за Инканго(въпреки пропуските),на Райков и Жоро Илиев.До тях слагам и Божилов,който беше машина,отне страшно много топки и изнасяше играта в съперниковото поле.От нашите изключително слабо игра за преден път Идалго и казвам - този трябва да бъде махнат лятото.Честита победа,НАБИХМЕ ГО НА ЗЛОЖЕЛАТЕЛИТЕ НА ЕДНО СПЕЦИАЛНО МЯСТО.Най-жестокото за тях е,че Черно Море се събужда,трябва малко селекция и догодина ще има рев,рев от кървави сълзи
stioks написа:зеления написа:Колега, как пък го изчисли тоя Х? Мача върви към една ТВЪРДА ЕДИНИЦА и то със сериозна голова разлика!
Звездите ми говорят. Аз те питам ти как изчисли сериозната голова разлика
Батстанчо написа:Има ли някъде репортаж от мача?!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост