Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Честита титла , успех в евротурнирите ..
Teo написа:Радвайте се, пийте, но не намесвайте ЦСКА в цялата схема! Схемите и корупцията си е черта на подуяне
Как беше онзи ден, със зелени салати ли ни хранехте, а? Сега ни върви зелено на питието, няма ли да кажете нещо по въпроса?

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Пак съдията си свърши работата
Няма такъв смешен отбор като Левски . До седемдесет и петата минута нямаха голово положение ! Абсолютно незаслужен и нечестен шампион !!! Гнус ме е от тоя Левски ..........

Няма такъв смешен отбор като Левски . До седемдесет и петата минута нямаха голово положение ! Абсолютно незаслужен и нечестен шампион !!! Гнус ме е от тоя Левски ..........
- we are the champions
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00
blue avalanche написа:we are the champions написа:ivan40 написа:Тоя Кишада ли казва-провали сезона на Лудите,сами са си виновни като залагат на циркаджииНе желаех Левски да са шампион,но с победата си го заслужиха, ЧЕСТИТО и да не ни срамят в Европа
Колко пъти да ви се напише ,че и 4-те отбора ще изхвърчат от ЕВРОПА още първия кръг !
И какво да направим?Да не се радваме на титлата?Да ревем,например?Какво предлагате,че не ми е ясно?
Напротив радвайте се ..... сега ви е паднало
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Teo написа:Радвайте се, пийте, но не намесвайте ЦСКА в цялата схема! Схемите и корупцията си е черта на подуяне
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RALKE,
Ако страшний Етър сбере състав и го изправи срещу нас в Сливен - жална ни майка...

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

BOSS написа:Пак съдията си свърши работата![]()
СИНИ ШАМПИОНИИИИИИИИИИ!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tи им честитиш като човек, ама то животно, няма да благодари, а само с рогата напред. 

Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00
parvanoff написа:RedeviL написа:
Много знаеш, бре! Да не би чувството да ти е познато?
За пореден път показваш колко си неадекватен. Това е прекрасната комбинация-дпс и цска![]()
Повечето цесекари, които познавам някак си се отказаха да гледат български футбол 2005-та година. Време е и останалите да спрат
Тази политика ти е изпила мозъка, ама от смахнат гербераст какво друго да очаквам? Много ли ти е яко, че разни боклуци съсипаха най-титулувания български отбор и отказаха феновете му?
- blue avalanche
- Контакти:
BOSS написа:Пак съдията си свърши работата![]()
Мама ли те научи преди лягане да се изакаш?Само,дето не ти е казала къде...
Ивайло Лудогорец написа:Честита титла , успех в евротурнирите ..
Честита първа калъфка, а за евротурнирите ви пожелавам да се научите как се лежи по-дълго време по тъчовете.
Левски Шампион АЛЕ АЛЕ
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим