Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00

Мнениеот daniel875 » 18 май 2013 22:46

СВОБОДЕН написа:Честита победа. Надявам се да вземем титлата. Някои казват, че сме били най-слабия шампион и щели да ни бият в Европа. И така да е, победителите се помнят. Що се отнася до Европа, може и да падаме там, но на другите български отбори още от сега им честитя спечелването на ШЛ. Трябва да се разберат обаче кой точно ще я спечели :) Истината е, че не играхме добре в този, но късмета помага на силните. Чух тук да се казва, Митов не ставал. Ние не знаем дали става. За да разберем това, трябва да е водил отбора цял сезон, да е правил подготовката, селекцията. Той пое отбора последния месец и нещо. За това време никой не може да стори чудеса. Но истината е, че преди той да поеме отбора никой не предполаташе, че ще имаме шанс за два трофея. По скоро бяхме на път да изхвърчим от тройката. Ако станем шампиони, трябва да му се даде шанс да води отбора цял сезон. Такъв шанс би трябвало да му се даде дори и да не бяхме вкарали този гол.

Много емоционално мнение. Естествено, че Митов няма да направи по - силен отбор. Видно е. Трябва не само мотивация, но и интелект. В един момент мотивирането свършва и трябва да имаш нещо повече в главата. Слушах го преди малко и той говори като ултрас. Ами, не знам, добър човек е, емоционален, но някак не ми се струва, че е подходящият голям треньор. Трябва да има повече улегналост, спокойствие. Не харесвам прекалената емоция. Да, той не дразни, но не притежава необходимите качества, за да води клуб като "Левски". Провали се във финала нали? Значи не става за турнирни битки.
Аз съм реалист, а не ултрас. Това май се пропуска.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 май 2013 22:47

При издънка на червените утре Ботев ще имат голям интерес да се хвърлят срещу Лудогорец при положение че последният кръг са срещу Етър

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 18 май 2013 22:47

ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИ!
Приятели, ЛЕВСКАРИ, ах, как съжалявам, че не бях на стадиона днес!!!!!!!
Честитя победата на всички!!!! Живи и здрави и да се напиете от кеф! ;)
ДА ЗАПЕЕМ ДРУЖНО ПЕСЕНТА.....
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

brossy
Контакти:

Re: Левски докосва титлата а Лудогорец калъфката.

Мнениеот brossy » 18 май 2013 22:48

3-те ми най-омразни отбора ги бихме в последната минута.........безценно.Да се надяваме,че ще бием и Славия и ще се окичим с 2:7 титла.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 18 май 2013 22:48

Аз ви предлагам да не си правите сметките днеска ... радвайте си се тая вечер. От утре я смятайте :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 май 2013 22:48

ralka_levskarka написа:
we are the champions написа:
memnto написа:Честита ви победа, за титла е рано още. Играта никъде я нямаше, ама изобщо. Ако не беше щастливия рикошет си беше 0:0, просто нямаше как да им вкарате, но и това го има във футбола. Тази победа обаче, я заслужават само и единствено феновете и до някъде Митов. Тези бездарници дето ви носят сините фланелки са пълени безхаберници, няма такива просто.

Това е мнението Митов човека се радваше двойно повече от футболистите !!!!

Мито каза: това е Левски! И посочи публиката :)

ДА , ТОВА Е ЛЕВСКИ!
За разлика от другите отборчета!
Те затова ни завиждат и ни мразят!
Защото ЛЕВСКИ е ИДЕЯ , ДУХ, СВОБОДА, СЪВЕСТ, ЧИСТОТА!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 18 май 2013 22:49

venger написа:ДА ЗАПЕЕМ ДРУЖНО ПЕСЕНТА.....

ЗА ОТБОРА В НАШИТЕ СЪРЦА.....

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: Левски докосва титлата а Лудогорец калъфката.

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 18 май 2013 22:49

Изведнъж ми се прислуша стария шлагер за 32 рата..Изображение

Армейци,я ме чуйте сега!Изображение

Може пък и да има вариант Левски да изпусне титлата!Изображение

Ако страшний Етър сбере състав и го изправи срещу нас в Сливен - жална ни майка...Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 май 2013 22:49

daniel875 написа:
СВОБОДЕН написа:Честита победа. Надявам се да вземем титлата. Някои казват, че сме били най-слабия шампион и щели да ни бият в Европа. И така да е, победителите се помнят. Що се отнася до Европа, може и да падаме там, но на другите български отбори още от сега им честитя спечелването на ШЛ. Трябва да се разберат обаче кой точно ще я спечели :) Истината е, че не играхме добре в този, но късмета помага на силните. Чух тук да се казва, Митов не ставал. Ние не знаем дали става. За да разберем това, трябва да е водил отбора цял сезон, да е правил подготовката, селекцията. Той пое отбора последния месец и нещо. За това време никой не може да стори чудеса. Но истината е, че преди той да поеме отбора никой не предполаташе, че ще имаме шанс за два трофея. По скоро бяхме на път да изхвърчим от тройката. Ако станем шампиони, трябва да му се даде шанс да води отбора цял сезон. Такъв шанс би трябвало да му се даде дори и да не бяхме вкарали този гол.

Много емоционално мнение. Естествено, че Митов няма да направи по - силен отбор. Видно е. Трябва не само мотивация, но и интелект. В един момент мотивирането свършва и трябва да имаш нещо повече в главата. Слушах го преди малко и той говори като ултрас. Ами, не знам, добър човек е, емоционален, но някак не ми се струва, че е подходящият голям треньор. Трябва да има повече улегналост, спокойствие. Не харесвам прекалената емоция. Да, той не дразни, но не притежава необходимите качества, за да води клуб като "Левски". Провали се във финала нали? Значи не става за турнирни битки.
Аз съм реалист, а не ултрас. Това май се пропуска.

Правилно мислиш! ;)

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 18 май 2013 22:49

И НА ГЕРЕЕЕЕЕНААААААААААААААААААААААААААААААА НА ..
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Върни се в “Архив”