28-ми кръг Берое - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28ми кръг Берое - ЦСКА 19ти май 15:45
1:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Avrameca написа:1:2
тука може да го пишеш 1:2,ама ако залагаш при букитата го пиши 3:1

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- ruslankonev
- Контакти:
- Bojko Berojko
- Контакти:
Ако на БЕРОЕ им се играе,ще Ви смачкаме,ако ли не поне равен!!

- dreben23
- Контакти:
2-3 ми хрумна 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Bojko Berojko написа:Ако на БЕРОЕ им се играе,ще Ви смачкаме,ако ли не поне равен!!
Ако в същото време на ЦСКА не им се играе, то със сигурност Берое ще бие, ако ли не поне равен!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
ApexPredator написа:ЦСКА ще имат ли публика в неделя..?Смисъл защото мисля да съм в Агитката на ЦСКА
Това да си в агитката на ЦСКА как го реши? Хвърля монета ли?

Как може да си фен и на ЦСКА, и на Берое?
ЦСКА винаги са имали подкрепа в Стара Загора - Казанлък, Нова Загора, Чирпан, Ямбол, Сливен, Димитровград, Хасково са с доста червени фенове

Утре ни е шанса да затвърдим успешната седмица-бихме Литекс като гости, в Сряда след излишна драма вземахме Купата на България срещу Левски, а в Неделя гостува ЦСКА. Победа за историята.
Ето и групата за утре:12. Томас Черни, 85. Божидар Стойчев, 5. Костадин Стоянов, 6. Пламен Крачунов, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 10. Сержиньо, 11. Иван Бандаловски, 14. Серж Нюаджи, 15. Станко Йовчев, 16. Петър Витанов, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 20. Богомил Христов, 21. Венцислав Василев, 23. Мишел Платини, 30. Васил Попов, 45. Григор Долапчиев, 48. Божидар Чорбаджисйки, 70. Игнасио Лорес
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
balgarin написа:ApexPredator написа:ЦСКА ще имат ли публика в неделя..?Смисъл защото мисля да съм в Агитката на ЦСКА
Това да си в агитката на ЦСКА как го реши? Хвърля монета ли?Ако беше писал и Реал Мадрид вместо Тотнъм щях да те призная.
Как може да си фен и на ЦСКА, и на Берое?
ЦСКА винаги са имали подкрепа в Стара Загора - Казанлък, Нова Загора, Чирпан, Ямбол, Сливен, Димитровград, Хасково са с доста червени фенове. И като дойдат цял мач викат "селяни"
. Така че не се притеснявай, идвай и подкрепяй червените.
Утре ни е шанса да затвърдим успешната седмица-бихме Литекс като гости, в Сряда след излишна драма вземахме Купата на България срещу Левски, а в Неделя гостува ЦСКА. Победа за историята.
Победа за вас но само в мечтите ви
ЦСКА ще бие с 2-1
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
Тука ще ни режат яко и ще осигуряват третото място на Ботев..