Teo написа:downlow написа:само да не подценят мача със Славия
Вили ще се надупи доволно и след мача ще се напие и ще празнувате заедно в син сити
Яд те е нали?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вили ще се надупи доволно и след мача ще се напие и ще празнувате заедно в син сити
RedeviL написа:
Много знаеш, бре! Да не би чувството да ти е познато?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
фифи перото написа:Teo написа:downlow написа:само да не подценят мача със Славия
Яд те е нали?
sin4ec написа:Честито на всички сини!![]()
![]()
![]()
Тука ли са ония, че ми трябват? Нищо не съм забравил от сряда до днес какво се изписа, тука ли сте, душички мамини златни?
allez_les_blues написа:sandi74 написа:Левски победи Лудогорец в пряк двубой за титлата и е на една победа срещу Славия от титлата.Лудогорец сами се прецакаха и по всичко личи че калъфката от шампионската титла ще е за тях.
ще се видим с Берое отново на финала за Супер купата, и да се надяваме тогава да играем 11 на 11
ivo77 написа:Вили Вуцов ще измъкне хикс последният кръг и Лудогорец ще е шампион.![]()
tevez написа:звездата на Славия Галин Иванов изригна във "Фейсбук" с: "И само Левски але! Хе-хе, браво Ники". Той показа явно пристрастията си и похвали треньора на "сините" Ники Митов.![]()
![]()
sin4ec написа:Честито на всички сини!![]()
![]()
![]()
Тука ли са ония, че ми трябват? Нищо не съм забравил от сряда до днес какво се изписа, тука ли сте, душички мамини златни?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта