Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00
Честито на всички Левскари и всички, които мразят Левски! Едно голямо браво и на най-великата публика в България и една от най-добрите в света!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
[center] ЛЕВСКИ ШАМПИОН

[/center]Matthew написа:ЛЕВСКИ ШАМПИООООООООООООООООООООООН ! АРЕ ЧОРБАРИИИ ,АРЕЕЕЕЕЕЕ РЕВЕТЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО МИ Е КЕФ , А ВИЕ СТЕ С КАЛЪФКИТЕЕЕЕЕ ..БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ ! ! ! ЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ , ДНЕС Е ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ,А ТУРЦИТЕ УМИРАТ ОТ МЪКА !

matador написа:Честита победа.
Лудогорец сами са виновни ,че сега титлата не е при тях.
Титлата още не е решена ако Славия иска може да направи мача на Левски труден но всички познаваме добрата стара Славия.
Правилно, титлата не е решена. Този мач даде много по - голям шанс за домакина. И двата отбора имат по един труден мач. В следващия кръг "Ботев" вземе ли нещо в Разград, тогава вече всичко ще е ясно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
blue avalanche написа:RedeviL написа:blue avalanche написа:+1
Само не ми стана ясно, защо съдията свири толкова рано при положение, че 2 мин. 30 сек. след гола играта още не беше подновена!
Защото беше купен,пробит,разбит...от Левски и "синьото БФС"!!!
Радвай се на смешната си титла в най-пропадналото първенство в Европа и не ме занимавай с глупости!
Ами защо не я спечелихте вие титлата в това "пропаднало" първенство?
Не знам коя титла е "смешна" и коя "тъжна"?[/quote]
Говори ми, говори.. Трудно ще ме засегнеш с нещо, което отавна е изгубило своята стойност!

matador написа:Честита победа.
Лудогорец сами са виновни ,че сега титлата не е при тях.
Титлата още не е решена ако Славия иска може да направи мача на Левски труден но всички познаваме добрата стара Славия.
ХАХАХА Славия щяла да спре Левски ХАХАХАХАХАХАХА ВИЦА НА ГОДИНАТА

daniel875 написа:KellyB написа:Сякаш виждам Левски от едно време - със страхотна публика, силен дух и борба до последната секунда!
За Европа обаче сме жив зян. Дано Митов го освободят от тима, както и някои от ненужните играчи! Така просто не става.
Ма моля ти се сега! Той човека толкова се потруди за поста, пък вие искате да го махате.. Този път няма да го преживее!

Последна промяна от RedeviL на 18 май 2013 22:13, променено общо 1 път.
Re: Левски отмъсти за цска
Sid Vicious написа:dindan написа:Сега да видим Славия дали ще им скочи![]()
![]()
А ще видим ли силният и намиращ се във страхотна форма (за разлика от "Славия") "Ботев" да скочи на "Лудогорец". Злоба, злоба, ама тя няма да ви доведе до никъде

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
ЧЕСТИТО НА ЦЯЛА СИНЯ БЪЛГАРИЯ!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!А Лудогорец ги видяхме какви шампиони са-дошли за победа,а то не беше опълчение и лежане
БРАВО И НА СИНЯТА ЛАВИНА-Страхотна подкрепа като винаги и както трябва.

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- фифи перото
NO MERCY написа:[center] ЛЕВСКИ ШАМПИОН[/center]Matthew написа:ЛЕВСКИ ШАМПИООООООООООООООООООООООН ! АРЕ ЧОРБАРИИИ ,АРЕЕЕЕЕЕЕ РЕВЕТЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО МИ Е КЕФ , А ВИЕ СТЕ С КАЛЪФКИТЕЕЕЕЕ ..БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ ! ! ! ЧЕСТИТО ЛЕВСКАРИ , ДНЕС Е ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ,А ТУРЦИТЕ УМИРАТ ОТ МЪКА !
БИИ!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
RedeviL написа:blue avalanche написа:RedeviL написа:blue avalanche написа:+1
Само не ми стана ясно, защо съдията свири толкова рано при положение, че 2 мин. 30 сек. след гола играта още не беше подновена!
Защото беше купен,пробит,разбит...от Левски и "синьото БФС"!!!
Радвай се на смешната си титла в най-пропадналото първенство в Европа и не ме занимавай с глупости!
Ами защо не я спечелихте вие титлата в това "пропаднало" първенство?
Не знам коя титла е "смешна" и коя "тъжна"?
Говори ми, говори.. Трудно ще ме засегнеш с нещо, което отавна е изгубило своята стойност!

В много по - голяма степен думите ти важат за измисления чужд отбор, на който симпатизираш. То в Европа се вижда всяка година колко струва.
То не беше "Торпедо", "Галатасарай", "Ротор", "Монако", "Байер", "Базел", "Лил", погромите от "Барселона".
Последна промяна от daniel875 на 18 май 2013 22:15, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!