Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00
След още 45 минути от тази пародия на футбол,БЪЛГАРИЯ ще има своя нов футболен шампион .....ШЛ готви се
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Neron написа:Димов трябва да бъде сменен с Ели защото може да получи втори жълт. Няма да е лошо да влезе и Гаджев на мястото на Ангелов.
Според мен Милиев трябва да бъде сменен с Везалов. Иначе за втората смяна съм съгласен с теб.
- Neron
- Контакти:
tevez написа:Neron написа:Димов трябва да бъде сменен с Ели защото може да получи втори жълт. Няма да е лошо да влезе и Гаджев на мястото на Ангелов.
Според мен Милиев трябва да бъде сменен с Везалов. Иначе за втората смяна съм съгласен с теб.
И аз бих предпочел Везалов пред Ели но не го виждам в групата. Милиев имаше 1 или 2 нарушения докато Димов е на ръба на червения вече.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Божее, наистина сега видях, че Ели вместо Везалов е резерва. По-тъпо решение може ли да има?
Ели направи фрапантни грешки срещу Берое, беше с контузия и сега пак е резерва, докато Везалов не е изморен и психически е по-добре от Ели. Някой път търся логика в решенията на Митов, но не мога да ги намеря.
Надеждата ми е някой от Лудогорец да го изгонят. Нашите едва ли ще се опазят.
Ели направи фрапантни грешки срещу Берое, беше с контузия и сега пак е резерва, докато Везалов не е изморен и психически е по-добре от Ели. Някой път търся логика в решенията на Митов, но не мога да ги намеря.
Надеждата ми е някой от Лудогорец да го изгонят. Нашите едва ли ще се опазят.

Чухте ли преди малко Мариан Христов? Този от тв7 почна да му обяснява за качествата на Кешада и Безяк, при което Христов се изцепи, че си гледат само техните футболисти и не обръщат внимание на противниковите.. Да разбираме ли, че изобщо не се разучава играта на отборите и техните играчи? И това е мач срещу директен конкурент за титлата! 

Последна промяна от RedeviL на 18 май 2013 21:00, променено общо 1 път.
Лудогорец играят много првилно, като добре са затворили крилата и дори Родригес не можа да пробое нито веднж. Отделно тези картони са голям проблем и дано пак не доиграваме с 10 човека. Може би Гаджев е точният човек за средната линия 2-то полувреме...но определно има нужда от промяна, защото при таква игра трябва да чакаме на случайности!
RedeviL написа:Чухте ли преди малко Мариан Христов? Този от тв7 почна да му обяснява за качествата на Кешада и Безяк, при което Христов се изцепи, че си гледат само техните футболисти и не обръщат внимание на противниковите.. Да разбираме ли, че изобщо не се разучава играта на отборите и техните играчи?
Е ти какво искаш да му отговори? Едно журналистче да се опитва да ти дава акъл за водене на мача......

realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

- shotgun blues
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Левски не подраниха ли със зарята![]()
като са видели играта на футболистите първото полувреме,са загубили всякаква надежда

Последна промяна от shotgun blues на 18 май 2013 21:03, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- we are the champions
- Контакти:
Зарята най хубавото нещо до момента факт !