Черноморец (Бургас) - Локомотив (София) FT. 3-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Мачът Черноморец – Локо София в списък на МВР
Сутринта тъкмо се облизвах да попълня колонката в бет-а с един двоен шанс на Х2 за този мач с надеждата, че коефицента ще е около 1.5-1.6, отварям и какво да видя. Никви пазари, освен 1х2 с 1.33 коефицент за 2-ка. Смърди отдалече тоя мач и си мисля, че някой с по-голям ресурс може да заложи на една 1-чка на 6.00. Против на всичк логики и слухове.

mironi88 написа:Сутринта тъкмо се облизвах да попълня колонката в бет-а с един двоен шанс на Х2 за този мач с надеждата, че коефицента ще е около 1.5-1.6, отварям и какво да видя. Никви пазари, освен 1х2 с 1.33 коефицент за 2-ка. Смърди отдалече тоя мач и си мисля, че някой с по-голям ресурс може да заложи на една 1-чка на 6.00. Против на всичк логики и слухове.
Естествено, че смърди! И мен лично би ме учудил друг резултат освен 2-ка, ама знае ли човек...
-
- Контакти:
Дали 1:2 или 0:1,Славия ви се надупи...долно,грозно!Ти какво се отпитваш да ми обясниш?Че ако сме спечелили един мач,то сме щели да оцелеем след рейда ви от уредени мачове и съдийски точки?Напълно нормално е да се спънем с Монтана,какво толкова....кой да предположи,че ще биете наред в мачове,в които дори точката би била успех за вас?Освен това ние бяхме абсолютно сигурни,че в директния мач ви тряскаме без никакъв проблем,уви,Антон Генов не мислеше така.А удара в ръката на Дяков беше от много близка дистанция,дузпи да такова нещо не се дават,след малко на земята,вярно,че много свикнахте на дузпи,ама чак такава наглост не съм виждал.Въпроса е,че освен това,отборите,които ни спънаха - Монтана и Миньор си признаха,че са получили премии от вас за това.Я сега да помислим де е Коко Динята в тази схема?Сега ти го дай по-кротко,цяла България видя и помни всичко това.Както помни и Господ.Вие изпадате,а за НАЗИДАНИЕ,че взеха парите на Гигов - към Б група отпътуват и Миньор и Монтана,въпреки,че Монтана както тогава,така и тази пролет пак ви се надупи!Нищо,в Б група ще си правите компания с тях като са ви такива подлоги.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Bartolomej
- Контакти:
Този мач може и да го загубим , но не защото подаряваме точки , а просто нямам класата
То кой ли не ни би тази пролет .Къса резерван скамейка , наказни играчи, контузени много и най-важното неясно бъдеще пред отбора . Така ,че и двойката в тази среща не е изненада . Всеки , койте следи нашето п-во може да отчете тези факти
То кой ли не ни би тази пролет .Къса резерван скамейка , наказни играчи, контузени много и най-важното неясно бъдеще пред отбора . Така ,че и двойката в тази среща не е изненада . Всеки , койте следи нашето п-во може да отчете тези факти
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
ShooterMan написа:Дали 1:2 или 0:1,Славия ви се надупи...долно,грозно!Ти какво се отпитваш да ми обясниш?Че ако сме спечелили един мач,то сме щели да оцелеем след рейда ви от уредени мачове и съдийски точки?Напълно нормално е да се спънем с Монтана,какво толкова....кой да предположи,че ще биете наред в мачове,в които дори точката би била успех за вас?Освен това ние бяхме абсолютно сигурни,че в директния мач ви тряскаме без никакъв проблем,уви,Антон Генов не мислеше така.А удара в ръката на Дяков беше от много близка дистанция,дузпи да такова нещо не се дават,след малко на земята,вярно,че много свикнахте на дузпи,ама чак такава наглост не съм виждал.Въпроса е,че освен това,отборите,които ни спънаха - Монтана и Миньор си признаха,че са получили премии от вас за това.Я сега да помислим де е Коко Динята в тази схема?Сега ти го дай по-кротко,цяла България видя и помни всичко това.Както помни и Господ.Вие изпадате,а за НАЗИДАНИЕ,че взеха парите на Гигов - към Б група отпътуват и Миньор и Монтана,въпреки,че Монтана както тогава,така и тази пролет пак ви се надупи!Нищо,в Б група ще си правите компания с тях като са ви такива подлоги.
Нещо почна да си противоречиш-хем Генов за да ни спасява ни дава дузпа, хем пък не дава при 0:0 за ЯВНА игра с ръка на ваш играч... Не ти ли се струва по-логично да даде тая дузпа и да си опрости задачката, ако целта му е била да ни помага?!?! Ма какво съм тръгнал да ти обяснявам за логика-прасе от кладенчова вода разбира ли?!?
И кои са тия мачове, в които
? Този, в който играем за класиране в ЕКТ срещу току що падналата на финал за купата и вече небореща се за нищо Славия ли?дори точката би била успех
Това:
НЕ Е ВЯРНО. Ако смяташ иначе-покажи някакъв източник, иначе ще затвърдиш мнението, че си ляльо и празнословец...Монтана и Миньор си признаха,че са получили премии от вас за това
-
- Контакти:
ShooterMan написа:Последния кръг Чорбата няма да спаси Дузпоко.Ако трябва във Варна ще прекратим мача със служебна победа за Ботев Вр 0:3,но Дузпоко ще отиде в Б група и ще си плати Гигов за 2011 г. и Антон Генов!А днес - ПОД ЛУПА,всяка ситуация ПОД ДЕБЕЛА ПОЛИЦЕЙСКА ЛУПА и ако има нещо съмнително - ДИРЕКТНО двата отбора в окръжните групи и глоби по 500 000 лева минимум,а играчите взели участие в мача - наказания доживот
А вие заради Момиров къде трябва да сте ??????????????????????????????? А мачави с Пирин ГД в кой списък трябва да е ??????????? Не ставаите смешни и си ловете цаца и трайте
Я пак?!!!?
"Хилядите фенове на Черно море"?!?!?!?!Ходи си пий хапчетата палячоооо...Дори на въпросния мач,който ви бръкна толкова дълбоко отзад,щяхте да идвате стотици,а бяхте 50.
"Хилядите фенове на Черно море"?!?!?!?!Ходи си пий хапчетата палячоооо...Дори на въпросния мач,който ви бръкна толкова дълбоко отзад,щяхте да идвате стотици,а бяхте 50.
Идилия като видя къде бъркаме на този фен на Нефтохимик, че и тема пуснал. Жив и здрав да си, момче. И по-малко злоба. 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

we are the champions написа:Ако не сгрешим до последния кръг.... Локото още от сега да си пишат 3 те точки от нас .... така ,че се надявам утре да се спънем в Зарата и да изпратим последния кръг Локото подобаващо в Б група !
Не се много надявай

Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив (София) 18 Май 2013 от 20:00
Ако приемем, че това е вярно ...
http://football24.bg/novina/108510-mach ... syk-na-mvr
ще посмеят ли пак да мизерстват нашите футболни хора. Страхувам се, че да. Обаче ниските коефицiенти за победа на Локо, не са ли последния ход в А група на уреждащите мачовете на Локо (предпоследния ход беше изненадващата загуба от Пирин). Идеята ми е, че Гигов може да си е решил да изпада, но за последно да спечели. Използва схемите си, за да направи Локо фаворит в мача (коеф 4.2 за победа на Ч-ц, за равен пак е 4.2) и просто на края разпорежда загуба (която по принцип е напълно очаквана) и така дори МВР не го пипат. Отделно имат като идеалния параван - факта, че мачът се играе по същото време като мача в София.
[offtopic]за авантюристите ще предложа да залагат за ПП/КР 2/1 (коеф. 41) - възможно най-наглия и алчен сценарий[/offtopic]
http://football24.bg/novina/108510-mach ... syk-na-mvr
ще посмеят ли пак да мизерстват нашите футболни хора. Страхувам се, че да. Обаче ниските коефицiенти за победа на Локо, не са ли последния ход в А група на уреждащите мачовете на Локо (предпоследния ход беше изненадващата загуба от Пирин). Идеята ми е, че Гигов може да си е решил да изпада, но за последно да спечели. Използва схемите си, за да направи Локо фаворит в мача (коеф 4.2 за победа на Ч-ц, за равен пак е 4.2) и просто на края разпорежда загуба (която по принцип е напълно очаквана) и така дори МВР не го пипат. Отделно имат като идеалния параван - факта, че мачът се играе по същото време като мача в София.
[offtopic]за авантюристите ще предложа да залагат за ПП/КР 2/1 (коеф. 41) - възможно най-наглия и алчен сценарий[/offtopic]