Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот MCMXIII » 15 май 2013 14:18

Има време, но:

Robbery написа:
Post Scriptum: Темата за Бундеслигата аз също мога да я направя, но този път не съм пръв. Ще дам заявка за последния двубой срещу Гладбах. ;)

Дано стане хубав мач, който вероятно няма да гледам...

Една успокояваща новина - Рууни твърдо няма да идва казва Замер. '' Не знам какво би могъл да даде той на Бундеслигата'' Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 май 2013 14:45

MCMXIII написа:Има време, но:

Robbery написа:
Post Scriptum: Темата за Бундеслигата аз също мога да я направя, но този път не съм пръв. Ще дам заявка за последния двубой срещу Гладбах. ;)

Утре я пускам темата.
MCMXIII написа:Дано стане хубав мач, който вероятно няма да гледам...

Важното е съботата след тази събота да остане свободно време за гледане на футбол...

MCMXIII написа:Една успокояваща новина - Рууни твърдо няма да идва казва Замер. '' Не знам какво би могъл да даде той на Бундеслигата'' Изображение

В момента в Байерн има поне двама по-добри нападатели от Рууни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 май 2013 15:09

Покрай позитивните емоции последните дни забравихме да споменем, че може би първият трофей на Пеп Гуардиола в Мюнхен с участието на интернационални противници ще бъде "Audi Cup". Турнирът ще се проведе както винаги в Мюнхен, а участници ще бъдат Милан, Манчестър Сити, и Сао Пауло.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 май 2013 16:16

Robbery написа:Покрай позитивните емоции последните дни забравихме да споменем, че може би първият трофей на Пеп Гуардиола в Мюнхен с участието на интернационални противници ще бъде "Audi Cup". Турнирът ще се проведе както винаги в Мюнхен, а участници ще бъдат Милан, Манчестър Сити, и Сао Пауло.

Много съм любопитен да видя как ще играе Байерн с Гуардиола,срещу отбор от калибъра на Сити и Милан. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 май 2013 11:13

doktora25 написа:Само пък това остава, от Неймар пък най-малко имаме нужда. :evil: Медийни звезди не ни трябват! Няма място за него на север и изток от Испания, а най-добре да си седи в Бразилия. Ако ще сменяме Гомез, най-добре да е за Левандовски и за никой друг, макар че не е задължително да го сменяме. Едва ли би отказал повече сезони като настоящия, макар и със статут на резерва. Може би единствено от гледна точка на националния отбор е добре за него да има повече игрови минути в клубния.

Що пък да не го вземем ... гъдел си е . Напляскахме Барса на терена , сега ако им измъкнем и Неймар под носа ( предпочитам да им измъкнем Хумелс ;) ) , ще им е още по-гадно :mrgreen:
Сега сериозно . Един такъв евентуален трансфер си има и плюсове и минуси :
Минусите - както си споменал , той е бразилец . По принцип те се славят като своенравни играчи които не обичат много да спазват тактическата дисциплина . На 21 години той вече има звезден статут . Ако нещо не се е променило , той е натрето място в класацията за най-печеливш футболист ... след Меси и Кристиано . Не се знае как би реагирал , попадайки в Байерн , където ще е един от отбора , а не звездата , както е в момента в Сантос . Не на последно място - въпреки безспорните му качества , не се знае как ще се впише в европейския футбол.
Плюсовете - Играч с огромен потенциал , с невероятни качества . Може да играе на всяко едно място в офанзивен план . При схемата на Байерн в момента , може да играе и като нападател , и на всяка една от 3-те позиции зад нападателя . В момента такъв играч в отбора е само Томас Мюлер - който обаче на лявото крило не се чувства много удобно . Както споменах по-горе , той е бразилец . Трябва обаче да направим една съществена разлика - той не е типичния бразилец . Ако не се лъжа , той има "индианска" кръв . Което го приближава като манталитет повече към аржентинци и уругвайци , които доста повече се подчиняват на тактическата дисциплина отколкото играчи с афро-произход . Освен всичко друго , Неймар си е много добър реализатор ... а и тип нападател с какъвто Байерн в момента не разполага .
Финасите - както знаем , футбола все повече става бизнес . От тази гледна точка , Неймар е много подходящ трансфер за Байерн . Няма да се учудя , ако от Адидас "натискат" за неговото привличане . Неймар има персонален договор с Найк за още 10 години ... но колко ли екипи на Байерн ( произведени от Адидас ) ще продаде Неймар ;) Смятам че това е риторичен въпрос . Да не говорим за всички други спонсори , които биха дошли заедно с него . При всички положения , както и да се развие евентуалната му кариера при баварците , клубът ще спечели от неговото привличане .
Едно е сигурно - той вече е милионер , децата му ще са милионери , внуците му ... и техните внуци ще са милионери , стига да е жив и здрав . Така ще парите няма да са водещи при неговия избор . Той ще играе в отбор с история , традиции ... в един истински гранд . А в момента , това ограничава избора му до 4 отбора . Барса , Реал , Байерн ... и с доста уговорки Манчестър Юнайтед ( ако приемем че Съра ще остане фактор в клуба ) . Но единствения който може да си го позволи без това да се отрази на нормалното функциониране на клуба ... е Байерн . Да не забравяме и фактора Гуардиола ;)
И едно интервю със самия Неймар от февруари , което може би доста съфорумци са пропуснали :

Младата бразилска звезда Неймар в никакъв случай не отрича опцията след време да заиграе в гранда Байерн (Мюнхен). Преди известно време в медиите излязоха информации, че нападателят твърдо отрича за преминаване на "Алианц Арена", но сега нещата явно са се променили. 21-годишният техничар изтъкна, че от малък мечтае да заиграе в Европа и вярва, че до две години това ще се случи. "Байерн е един велик клуб с играчи, които са на световно ниво. Представял съм си се с фланелката на Байерн. Няма нещо, което да говори срещу баварците, тъй като стилът и начинът им на игра е превъзходен. От малък мечтая да заиграя на Стария континент и вярвам, че това ще стане в най-скоро време", сподели футболистът на Сантос.

Договорът на Неймар с бразилския клуб е до 2014 година и се предполага, че след изтичането му той ще заиграе в Европа. "Кариоката" също така съобщи, че споделя всичко свързано с него с хората от семейство си и им се доверява напълно: "За мен е важно те да знаят какво се случва с мен, тъй като знам, че никога няма да ме подведат. Вярвам в тях".

Футболистът на Южна Америка за 2011 и 2012 година заяви, че Бастиан Швайнщайгер е най-добрият играч, който е гледал някога. "Неговите отигравания и присъствието му като цяло са наистина превъзходни", сподели той.

"Не мога да кажа кое първенство е най-доброто от Европа. Всички са много силни и следя всички, включая и Бундеслигата", завърши Неймар.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 май 2013 14:39

Според мен не ни трябват още нови играчи през лятото. Идват Гьотце и Кирхоф и спокойно можем да продадем Буйтен Тимошчук и Пизаро. Ще се наложи да се купува нов нападател само ако продадем Гомес но аз се надявам да не се стигне до там.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 май 2013 08:57

Кошмарът за Бадщубер продължава - отново скъса коленни връзки. Жалко ще отсъства нови 6 месеца.
Според ръководството няма опасност за кариерата му. Дано!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 май 2013 09:28

[center] Феноменален Рибери в прощалния мач на Хайнкес в Бундеслигата [/center]

Байерн Мюнхен обърна Борусия Мьонхенгладбах от 1:3 до 4:3 в мач от последния, 34-и кръг на германската Бундеслига, който се игра на стадион "Борусия Парк" пред 54 010 зрители.
Началото на двубоя бе вихрено - домакините поведоха с два бързи гол, дело на Щранцъл и Ханке, като защитата на Байерн бе под всякаква критика. След това баварците намалиха резултата чрез Мартинес, получил отличен пас от Рибери. Страхотно подаване на Аранго към Херман доведе до трети гол за Борусия, чийто автор стана Нордвайт. Така в рамките на шест минути Байерн получи цели три гола, като интересното е, че до този момент тимът бе допуснал само 4 гола в 16-те си срещи като гост в Бундеслигата през сезона. В средата на първата част Франк Рибери намали резултата. До почивката Байерн тотално надигра своя опонент, който изцяло се отбраняваше, но пропуски направиха Рибери, Робен, Швайнщайгер, Лам и Мюлер.
Байерн продължи да мачка своя опонент и стигна до пълен обрат четвърт час след почивката, когато Рибери вкара гол-красавец от воле, а после асистира за попадението на Робен. Байерн Мюнхен завършва сезона на върха с 91 точки и голова разлика 98:18, докато Борусия Мьонхенгладбах остава осми с 47 пункта в актива си.

[center] МЬОНХЕНГЛАДБАХ ~ БАЙЕРН 3:4

1:0 Мартин Щранцъл (4‘)
2:0 Майк Ханке (5‘)
2:1 Хави Мартинес (7‘)
3:1 Хаварт Нордвайт (10‘)
3:2 Франк Рибери (19‘)
3:3 Франк Рибери (53‘)
3:4 Ариен Робен (59‘)
[/center]

[center]БАЙЕРН:
Мануел Нойер ~ Филип Лаам, Жером Боатенг, Данте, Дейвид Алаба ~ Хави Мартинес, Бастиан Швайнщайгер ~ Ариен Робен (Джердан Шакири 81‘), Томас Мюлер (Клаудио Писаро 81‘), Франк Рибери ~ Марио Манджукич (Марио Гомес 75‘)
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 май 2013 12:28

MCMXIII написа:Кошмарът за Бадщубер продължава - отново скъса коленни връзки. Жалко ще отсъства нови 6 месеца.
Според ръководството няма опасност за кариерата му. Дано!

Е,това не е добре.
Не е хубаво на толкова ранна възраст да отсъства толкова дълго време. :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 май 2013 12:45

Чакам репортаж от MCMXIII, че по обясними причини :mrgreen: не съм гледал мача.

Върни се в “Байерн”