RedeviL написа:Не ние сме тези, които ще решаваме кой и как е престъпил закона! Както и не ние сме тези, които ще решаваме, дали да се касират изборите! Нека отговорните за това институции се произнесат! Между другото и аз също смятам, че Борисов трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за натиска си върху прокурори, но за съжаление решенията ги взима друг.. Лично аз смятам, че в момента България няма нужда от нови избори, а от ново правителство! Дори самият президент (издигнат от ГЕРБ) изрази подобно мнение, че евентуални нови избори само ще тласнат страната към хаос! Ако трябваше да бъде взет под внимание костинбродския скандал най-логичното действие беше изборите да се отложат! Решението се взима от президента и ЦИК! Щом са преценили, че изборите трябва да се проведат значи всичко е нормално.. И не мога да разбера защо някои хора (предимно симпатизанти на ГЕРБ) се връзват толкова сериозно на приказките на Борисов за касиране на изборите.. Повече от ясно е, че това е един отчаян ход.. Различни експерти и юристи многократно изразиха мнение, че ГЕРБ се хващат като удавник за сламка, а евентуално касиране на вота изглежда нереалистично!
Тогава на следващите избори в деня за размисъл, пак така като сега. Една медия да подкукуроса и да излязат партиите с изявления, без да агитират(нищо, че изявленията им са от централите им на фона на техните инициали, знаци и т.н.), а с намеци да се плюят един друг, да говорят за държавен преврат, а ние да се правиме, че не разбираме какво става!
А ако все още има такива дето си мислят, че самия случай с Костинброд не е шашма, нека някой ми обясни колко време трябва за да се преброят 350 000 бюлетини, откъде Николай Бареков знаеше, че са толкова? Според мен сигурния му източник е в прокуратурата и информацията за "операцията" е изтекла от там а не от ДАНС! Ще ви кажа защо предполагам така, защото в доклада на експерта пише за 4 палета и около 4-5 тона и никъде не пише 350 000 или там 10 палета по 35 000. Даже и това е налудничаво, защото прокуратурата се позовава на това което казва Бареков. Другия вариант е да има 2 доклада, единия на този експерт, а другия на някой друг, ама тогава възниква въпроса, за какво е викан тоя експерт? Защо прокуратурата под "натиска" на медиите излиза със съобщение за 350 000, като в доклада на експерта никъде не пише 350 000. Прокуратурата трябваше да излезе със съобщение за това, че в склада на печатницата са намерени бюлетини, за които се прави разследване откъде са и защо са там, а не да обяснява колко са, как са опаковани и че били приготвени за не знам си какво!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !