Мнения за мача снощи ?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнения за мача снощи ?!

Мнениеот Blue_Lion » 12 окт 2008 10:15

Пичове,айде който иска да каже какви са му впечатленията от мача с италия,най-вече тези който го гледаха по ТВ ! Питам,щото бях на мача,а там малко или много има доста емоций,крясъци,няма ПОВТОРЕНИЯ :D и обективна гледна точка ! Аз това което видях,освен италиянските селяни по трибуните на "А" сектор и буферната между "А" и "Г",беше слаб мач и за двата отбора който май играха за равен,нямаше много положения,неадекватен съдия и един страхлив треньор (Марков) ! Повечето на стадиона,поне по реакцийте им,горе-долу са на същото мнение,макар че след мача поздравиха отбора за равния резултат ! Аз лично не съм доволен от резултата,защото вече от колко години,Български отбор не може да вкара гол в важни мачове,най-вече у дома ?! И на клубно,и на национално равнище ? Още повече,нашите играха слабо,на моменти страхливо и безидейно ! Италианците бяха още по-слаби ! За капак беше реферът с малоумни отсъждания ! Поне аз това видях,но пред ТВ може малко по-обективно да се видят нещата,по спокойно е, а и както казах,има повторения ;) Таа който му се занимава,да сподели едно коментарче... ;)

П.П. Всеки да си каже какво мисли свободно ! Ако има несъгласия в мненията,да няма псувни,а да уважаваме мненията на другите !!!
Изображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Мнения за мача снощи ?!

Мнениеот Blacksea13 » 12 окт 2008 10:26

Повечето от отсъжданията наистина бяха неадекватни,но пък и един,два пъти направо си ни подпря,но не умишлено,а от това че толкова си можеше.За мене най-комичното в цялото пряко предаване,бяха 2-те полузаспали ченгета,които така сладко се прозяваха,че чак и на мен ми се доспа...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 окт 2008 10:27

Ne si spomnqm ve4e koga za posledno sme pobejdavali stoinosten otbor! :evil:

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 12 окт 2008 10:40

Много слаб мач а и коментаторите бяха уникални. Треньорът - страхлив и абсолютен темерут. Благой бил играч на мача - какво направи той? Два удара на две височини над врататата. Не разбрах момчето с №8 каква функция изпълняваше (дали ивелин попов не беше по-разумното решение). Велизар - къде играеше (че играеше - играеше и се бореше много здраво) но като цяло отборът ни НЕ БЕШЕ подреден. И ако при Пената играта на отбора ни беше определена като ОРГАНИЗИРАН ХАОС, сега липсва ОРГАНИЗИРАНОТО. НЕ може бербатов да играе толкова назад. Не може бербатов да взима 90% от високите топки и да няма кой да ги отиграе после.Мартин не е Онзи Мартин - ами тогава да го смени по рано от 88 мин. Не може двата бека да са инструктирани да не минават центъра - а това беше очевидно. Добре че това е Италия, щото представяте ли си с тая игра да излезем срещу Русия, Испания или Холандия например. Тоя треньор може и някак да ни добута до бараж, но никога намя да победи голям отбор. Просто защото е страхлив. Тоя мач снощи можеше изобщо да не се играе. Дано не се препъваме в по-малките отбори!

barri
Контакти:

Мнениеот barri » 12 окт 2008 10:41

Аз пък не помня кога за последно сме вземали и точка от стойностен отбор, като изключим Румъния, които ги бихме защото те нямаше за какво да игратя , но и те пък и не бих ги сложил сред стойностните отбори.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 окт 2008 10:52

общо взето добре си видял от трибуните какво става по терена!
евтиния треньор на БФС-то, беше напълнил гащите и подреди всички играчи в отбрана. само Берба не го послуша и минаваше центъра на няколко пъти ;)
това напълно удовлетвори италианците, които също бяха дошли за равен, и като видяха нашите как са се свили, се решиха цял мач да се гаврят с нас, като ни правят преса в собствената ни половина!
рефера беше слаб и допринесе мача да се превърне в пълна боза.
за всичко е виновен посрания Марков, пусна Мартин титуляр, я трябваше да го запази и да го пусне второто полувреме най-много, после пусна Вагнер, а на всеки у България му е ясно че не е във форма от повече от година, пусна и грешника Иванков, но който му трябваха 30 мин. за да влезе в мача и слава богу че италианците не го надушиха тогава. и най-лошото е че не се осмели да даде заповеди нашите футболисти да направят нещо градивно в мача, пък даже ако ще да загубим мача, но поне да покажем зъби!
за мен тоя мач беше изигран много безсмислено тактически!
защото дефакто Италия си спечели 1 точка, докато за нас немога да кажа същото, повече май загубихме 2 точки
ако БФС и Марков смятат че това е ценна точка, явно те са наясно че са пълни некадърници и поради това ще загубим още точки срещу другите съперници в групата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tezei

Мнениеот tezei » 12 окт 2008 10:55

Чета, слушам - "резултатът от мача не бил лош", "играели сме срещу световния шампион" и още куп подобни лозунги, но като че ли никой не каза най-важното.... А то е че предишните два мача, в които загубихме от Италия с по 2:1 имаше игра, импровизация и доста футбол от страна на нашите национали, докато снощи не видях нищо подобно! Снощи видях едни пренавити, напрегнати и изглежда уплашени футболисти, а точно сега беше момента да бием прехвалените италианци, защото те са ужасно слаби!!! Да, ама не!!! И сега се почва с едно говорене преди мача с Грузия, как това бил ключовия ни мач и как на всяка цена трябва да се вземат 3 точки! Хубаво, но никой не трябва да забравя, че и Грузия иска същото! И честно казано след снощната игра (а и в унисон с играта от Черна гора!) аз не съм толкова сигурен, че ще се върнем след 4 дни с 3 точки в актива, въпреки, че много ми се иска да стане така!!! От 11 титуляри и 3 резерви, сноще видях да играят прилично 5-6 човека, останалите разхождаха фланелките с герба на Р. България!!! А би трябвало заради този герб, заради 45-те хиляди на стадиона и още няколко милиона пред телевизорите да изядат тревата на националния стадион!!! Не се получи...за съжаление.....

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 окт 2008 10:55

Пичове,като почна И.Попов да разгравя,почнахме да се смеем на Костюмара-сватбар (разбирайте маркоф),защото за края на мача пусна момчета да разгряват ! :D Адския ръб е тоя мОрков ! Трябва ни друг треньор,но преди това - ново БФС ! Но и жабетата не бяха много цветущи щом,слава богу не ни биха ;) :D Бах ма'а му,как е тръгнало Черна Гора и Кипър ше излезнат бе :D :D Шегувам се ;) Дано поне бием Грузия,че язък за тоя хикс ! Пак е нещо срещу световния шампион,макар и супер-слаб в момента !
Изображение

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 12 окт 2008 10:59

Аз лично бях на мача вчера и ще ви кажа какво видях!Видях една окуцяла отвсякъде Италия,която явно като нас и те в момента се мъчат с трици маймуни да ловят.Очаквах,че няма да са силата,която предполага това име,имайки предвид липсите в отбора,ама те вчера сериозно ме изненадаха.И на този фон нашите да добутат до 0:0 си е някаква утеха,а? :? Сега за нашите какво да кажем.Един не умрял,ами направо погребан от страх треньор,който с тази защитна игра незнам колко години назад ни връща.Един колеблив Иванков,който трябва една тренировка само начални удари да повтаря,та докато спре да я праща в трибуните.Железни Ж.Миланов и Тунчев.Плачевен Вагнер(незнам защо това момче е викан в национала),както и И.Иванов на неговото място,който на няколко пъти окъка работата по неговия фланг,но личеше че се пиняви поне момчето.Стабилен Стилян,явно е във форма в момента.Бореше се гонеше до последно топката,връщаше се.Активен Велизар,нправи всичко по силите си,за съжаление явно не много.Перфектен Мартин Петров,който за пореден път доказа,че е полувин отбор.Аз,дето бях на стадиона,пак не успявах да видя кога успяваше да премине от едно крило на другото и обратно.Няма какво да го коментираме-Перфектен.За Барби специално мога да кажа,че ми допадна играта му с глава.Евалата му,че свали поне 20 топки на Иванков,за съжаление намаше кой да ги отиграе зад него(нали МАРКОВ).И Благо!Какво да си кажа за това момче!Не ми харесва и това е,макар да трябва да призная,че вчера се бори много и беше активен цял мач.Лично на мен не ми допада,бавничък,няма поглед поне за продължение на атаката иначе е мощен и на едно-едно другия почти няма шанс да му вземе топката.
Като цяло играта ни лесно се разгадава,което е лошото.Аз,простия запалянко,успях до 20 мин.да разбера как ще караме,камо ли Липи и щаба на жабарчетата.Много цъкане отзад и постоянно забавяне на изнасянето на топката,все се търси Иванков като стане напечено,а той търси тъча или Берба,който разбира се,взема първа топка с глава и няма кой да отиграе и тя вече е в Канаваро.И така през по-голямата част от мача.Някакви епизодични и по резки атаки и то от страна на Марто,ами ако го няма....... :? .
Адски се издразних и на факта,че за цял мач нашия мил треньор направи 1(ЕДНА) смяна (не броя тази на Попов тя беше в 90 мин.) и то принудителна.Личеше си,че сме излезли за равен,колко беше доволвн Пламката после:"Една точка!!МНого важна!" :cry: .
Мое мнение е,че ако продължаваме с това пораженческо разсъждение и се радваме когато Италия не е с много от титулярите та ние да измъкнем точката,няма да я добутаме много напред.А и тази защитна игра....
П.П. Много ми хареса как Ж.МИланов надскочи Л.Тони,за една топка. :D Явно може!Трябва само повече хъс,желание,българси дух с националната фанелка и....кадърен треньор!
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!!! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 12 окт 2008 11:02

Ми значи аз вчера бях на мача,прибрах се в Пловдив към 3 и 30 и нямах възможност да напиша никакъв коментар,както и за впечатленията ми.Първо искам да започна с това,че публиката беше велика,направихме уникална атмосфера на стадиона,както само ние си можем.Мога да кажа,че на видях някой да се разправя с друг за клубни пристрастия,което също е много похвално.Държа да кажа,че до нашата групичка(аз и няколко приятели)имаше фенове на Ботев-познати лица от Пловдив.Поговорихме си малко,но изобщо не сме се карали.Говорихме си за мача съвсем приятелски даже и накрая,най-странното беше,че се прибрахме заедно в Пловдив.Видя се,че може и да сме врагове на стадиона,сме приятели извън него.Така трябва да сме всички,на стадиона пеем кавото пеем,извън него на трябва каъдето се хванем да се млатиме по улиците,като безмозъчните жабари,за които ще си кажа мнението по-късно.Така е,за да се промени българският футбол,промяната трябва да започне първо от нас,друг начин няма,иначе ще си седим на селското ниво,на което сме в момента!Толкова по тази тема.
Беше много велико,когато пеехме химна-жестоко!Целият стадион пееше с все глас и направо изтръпанах в този момент.Както и по време на мача,ако е чул някой също пеехме химна,надявам се да сме доставили удоволствие поне малко на националите долу на терена.Показахме,че българите умеем да създаваме атмосфера,които другите на могат,стига да бъдем ЕДИННИ!За радост в този мач беше така и се размина без ексцесий,всеки подкрепяше националите и мислеше само за тях,а не даден футболист къде игарае.Нямаше Левскари,Цесекари,Ботевисти,Локомотивци,Слависти и т.н.,всички бяхме БЪЛАГАРИ!
Като говорим за единство,единство беше и на терена.За първи път от много време видях наще да играят като отбор,като едно цяло,също както беше на трибуните.Точка,ами това все пак е точка срещу световният шампион и малко или много трябва да се радваме,естествено тази точка ще има заначение САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРИ ПОБЕДА НАД ГРУЗИЯ В СРЯДА!
За мръсните жабари:Идеше ми да.........като гледах как палят българското знаме,понеже от сектора,където аз бях се виждше много добре какво правят,идеше ми да скоча при тях и да ги понабия едно хубаво,майка им........А псле що сме им освиркали химна,ми ще го освиркавам ами,другият път двойно даже в Италия!Трябваше им един як бой вчера,ама....оттърваха се този път.....
А техните футболисти са големи надувки-за какво се мислят,видяхме ги вчера колко струват,наще им бяха равностойни през голяма част от мача,затова да не се миислят за недостижими.Иначе ме е яд,че не ги бихме,а можехме......
Толкова!

П.П.Извинявам се на всички,изубили си времето да прочетат моят "сбит"преразказ!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Футбол - България”