Groucho написа:Адекватна песен
А солетки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Адекватна песен
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:А солетки?![]()
modor написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C7FGPIRJx6I[/youtube]
Groucho написа:Red_Girl написа:А солетки?![]()
No, рънъ не давам!!! Само словесни похвали
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Отбора на народа написа:fen na stanley roise написа:На мен ми разказа доста интересни истории за работата си в Рожен, за престоя си в СССР, за младежките му години и вихрените състезания по спортно ходене, за научните си бележки, свързани с астрономия, физика, история, политика, философия, етика и др., както и част от стиховете си, но не мисля, че е редно да ги споделям без неговото одобрение. Надявам се с времето да разкрие и пред вас повече от своята забележителна личност!
Моля Ви другарю споделете със нас. Вярвам, че другаря Шумкар няма да възрази да почешете егото му, с някое друго хвалебствено слово относно ерудираната му личност. Всички почитатели на другаря тръпнем в очакване, да научим нещо за него. Бъдете така добър, да споделите.
siniq_fen написа:Който ми хване Левски - Лудогорец на точен резултат му изпълнявам 1 желание
siniq_fen написа:Който ми хване Левски - Лудогорец на точен резултат му изпълнявам 1 желание
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта