Берое благодари на Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Re: Берое благодари на Бойко Борисов

Мнениеот Bojko Berojko » 17 май 2013 19:15

Имало промоция на калъфки за купа във фен магазина на левски.
Плащаш една калъфка,получаваш две.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 май 2013 19:18

Bojko Berojko написа:Имало промоция на калъфки за купа във фен магазина на левски.

И двете зелени на цвят. :lol:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 17 май 2013 19:29

sandi74 написа:
Bojko Berojko написа:Имало промоция на калъфки за купа във фен магазина на левски.

И двете зелени на цвят. :lol:

Че двуполюсен модел за футболно първенство не е хубаво нещо си е вярно, но вие сте си абсолютен пример за "пази Боже сляпото провинциално комплексарче да прогледне!"... :roll: :oops:

Все едно не си броите загубените финали и "калъфките"- с немалка доза гордост при това... и това не се отнася само за вас, за съжаление... :oops:

И тръгнали да се подиграват на всичкото отгоре... Провинциална история! :oops:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 17 май 2013 21:26

Отбора на народа написа:
шивача написа:и тея като Подуенци- Бойко, благодарим ти :lol: Няма такава сган, не говоря за Беройци!(
само едно не разбрах, колко наглост и безочие се изисква, левскар да пусне такава тема? ама треската в чуждото ни пречи :oops:

а панчаревци излязоха пред парламента на митинг за бойко с прасетата :lol: :lol: Колко жалко е да си панчаревец.

Аз лично на митинг за Бойко не съм ходил,ходих на един друг 1 ден по-рано и лежах в ареста,заради това,а на теб мама ти е казвала да не излизаш,заради тея лумпени навън...
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 май 2013 23:35

Отбора на народа написа:
шивача написа:и тея като Подуенци- Бойко, благодарим ти :lol: Няма такава сган, не говоря за Беройци!(
само едно не разбрах, колко наглост и безочие се изисква, левскар да пусне такава тема? ама треската в чуждото ни пречи :oops:

а панчаревци излязоха пред парламента на митинг за бойко с прасетата :lol: :lol: Колко жалко е да си панчаревец.

Би ли ми казал аз като фен на ЦСКА какво общо имам с наклонностите на този продажен боклук? :o

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 18 май 2013 13:54

Странно! Левскарчетата за какво недоволстват тук? Че и тема отварят да се подиграват на Берое! Ами нали благодарение на БатБойко Берое пусна на Левски 6 точки в шампионата! Ако мачовете се играеха реално - и една точка нямаше да видят! И отдавна щяха да са извън борбата за титлата! Баси и примитивните фенчета!

Инженера

Мнениеот Инженера » 18 май 2013 15:48

Като ви казвам, че Берое са ГЕРБаджийски отбор, вие не ми вярвате!Те се издържат с парите на ТЕЦ Марица изток 2!Тоест държавен отбор и целия български народ плаща чрез тока , за да се купуват португалци!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 18 май 2013 23:21

Инженера написа:Като ви казвам, че Берое са ГЕРБаджийски отбор, вие не ми вярвате!Те се издържат с парите на ТЕЦ Марица изток 2!Тоест държавен отбор и целия български народ плаща чрез тока , за да се купуват португалци!

Да те еба в путката! Ти няма ли да спреш да сереш бе, плащат ли ти?

От статията се разбира, че двама бивши беройци, които от доста време не са в клуба(а единия не се спря да плюе по отбора последните 2-3 години) са се подмазвали на ББ- сигурно се надяват на нещо. А за издръжката- знаете ли какви заплати се получават в ТЕЦ-а от обикновените служители? Това е и причината в Стара Загора да има сравнително висока средна заплата. На фона на високите заплати в тец марица изотк 2, тези на шепата футболисти не се забелязват. Издръжката на футболния отбор въобще не го дърпа надолу, а покрай тези успехи може да се окаже, че сме и на печалба. От шибания тец 2 излиза евтин ток, Набийте си в тъпите глави, че високите цени идват от другаде- зелена енергия, други източници. Почва да ми омръзва това мрънкане.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 май 2013 23:52

daydreamer написа:
Инженера написа:Като ви казвам, че Берое са ГЕРБаджийски отбор, вие не ми вярвате!Те се издържат с парите на ТЕЦ Марица изток 2!Тоест държавен отбор и целия български народ плаща чрез тока , за да се купуват португалци!

Да те еба в *****та! Ти няма ли да спреш да сереш бе, плащат ли ти?

От статията се разбира, че двама бивши беройци, които от доста време не са в клуба(а единия не се спря да плюе по отбора последните 2-3 години) са се подмазвали на ББ- сигурно се надяват на нещо. А за издръжката- знаете ли какви заплати се получават в ТЕЦ-а от обикновените служители? Това е и причината в Стара Загора да има сравнително висока средна заплата. На фона на високите заплати в тец марица изотк 2, тези на шепата футболисти не се забелязват. Издръжката на футболния отбор въобще не го дърпа надолу, а покрай тези успехи може да се окаже, че сме и на печалба. От шибания тец 2 излиза евтин ток, Набийте си в тъпите глави, че високите цени идват от другаде- зелена енергия, други източници. Почва да ми омръзва това мрънкане.

И да го псуваш, и да не го псуваш- той умен няма да стане! Оти се хАбиш ? :lol:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Берое”