MuFc1878 написа:Вече ми е в подписа![]()
![]()
В събота го изпейте на Лудогорец! Гарантирам, че ще всеете паника в техните редици
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Вече ми е в подписа![]()
![]()
Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Иначе от къде ти е информацията за времето на възникването на града?
От една книга за градовете и селищата на България..
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
KategorieC написа:MuFc1878 написа:Вече ми е в подписа![]()
![]()
В събота го изпейте на Лудогорец! Гарантирам, че ще всеете паника в техните редици
we are the champions написа:http://www.eurofootball.bg/new_program.php
Само забележете коеф на мача на Локото с Черноморец![]()
![]()
fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Иначе от къде ти е информацията за времето на възникването на града?
Питах, защото тук историците разказват, че тук се е зародило селище още по времето на Сашо Македоноида и той претърпял първото си поражение от траките край Шипка и затова минал през Гърция на Изток. Иначе плановете му били други.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

MuFc1878 написа:we are the champions написа:http://www.eurofootball.bg/new_program.php
Само забележете коеф на мача на Локото с Черноморец![]()
![]()
![]()
![]()
щом не е 1.01 всичко е наред
Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Иначе от къде ти е информацията за времето на възникването на града?
Питах, защото тук историците разказват, че тук се е зародило селище още по времето на Сашо Македоноида и той претърпял първото си поражение от траките край Шипка и затова минал през Гърция на Изток. Иначе плановете му били други.
Ми не знам, другата седмица ше питам професора.А ти как се казваш, щото не помня.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:Иначе от къде ти е информацията за времето на възникването на града?
fr3ak_boy написа:Викай ми Андрю.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], metodito и 2 госта