Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот Red_Girl » 17 май 2013 18:08

Като една млада девойка, която не желае да получи пришки, искам да попитам другаря Шумкар: Ако нямам прекрасния крем "здраве", мога ли да използвам наличния, на френската марка VICHY ( Виши) или задължително трябва да съм намазана с хубавия български крем?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 17 май 2013 18:12

trolololool:lol:
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 17 май 2013 18:16

Според мен е особенно важно да е с крем здраве, съдържа уникалния цинков оксид и предполагам друга тайна съставка и е незаменим.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 май 2013 18:17

MCMXIII написа:За да намери матконосител със запечатано родилно отверстие, ще трябва да се насочи страхувам се към някое Основно училище.

Май, май... :mrgreen:

Може би в отдалечените, слабонаселените и планински райони има диви матконосители, които са запазили цветето до по-достолепна възраст. Трябва само да бъдат издирени и заловени :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2013 18:18

На мен ми изникнаха още няколко акуратни въпроса,на които и до днес нямам отговор и с желание бих научил отговорите 8-) Другарю Шумкар,по вашата логика и написаното от вас излиза,че мъжките кополатори са онеправдани и експлоатирани както негрите,преди появата на Мартин Лутер Кинг.
1.Мъжкият копулатор си прави сефтето и после трябва да се жени за самката,която след това вече не е самка.Интересно ми е каква става след това :?
2.Не е ли по-добър вариант за да не си лепваме неизличимо петно върху нашето морално реноме и за да покажем,че сме интелигентни и духовно възвишени человеци,ако самката зачене,да отричаме до дупка и да не признаваме,че бъдещото дете е наше :? Пък и по-мъжествено е.
3.Не е ли несправедливо спрямо нас и нашият генетичен материал,накрая да зачева само един сперматозоид :? Тези самки какво правят останалите няколко милиона :?: Не е ли редно да ги подведем под съдебна отговорност за геноцид :?
4.Ако ми позволите да попитам,какво Ви е мнението за аналното съвокупление.Каква подготовка е нужна за младите человеци,както и за самките.

П.П.И ако обичате,малко по-експедитивно.Виждате че темата е причина за стълпотворения от любознателни млади люде.Отговаряйки,Вие спасявате хиляди човешки животи и милиарди сперматозоиди.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2013 18:23

guglata написа:Според мен е особенно важно да е с крем здраве, съдържа уникалния цинков оксид и предполагам друга тайна съставка и е незаменим.

Ако тайната е в цинка,то самият генетичен материал също съдържа неизмерими количества от тази ценна субстанция 8-) А каква по-красива и възбуждаща гледка от тази на млада самка,обилно намазана и старателно грижеща се за кожата на лицето си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 май 2013 18:25

anker1878 написа:Знаменателен труд :o - Поздравления :!:
Както винаги автора е принципен и излага тезите си методично и акуратно.

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 17 май 2013 18:27

we are the champions написа:другарю Шумкар,как да заемем полза лотос :? :? :?

ИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 17 май 2013 18:30

Groucho написа:
MCMXIII написа:За да намери матконосител със запечатано родилно отверстие, ще трябва да се насочи страхувам се към някое Основно училище.

Май, май... :mrgreen:

Може би в отдалечените, слабонаселените и планински райони има диви матконосители, които са запазили цветето до по-достолепна възраст. Трябва само да бъдат издирени и заловени :mrgreen:

Другари, дори и другарят, когото обсъждате, извърши това дълбокo неморално деяние и се запъти към основно училище, то едва ли ще успее да намери матконосител със запечатано родилно отвeрстие, тъй като от анатомична гледна точка това е почти невъзможно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 май 2013 18:33

Другарю Шумкар, замислих се и върху комплимента за " уханието на минзухар".. И понеже аз като момиче, по-бих се впечатлила, ако момчето срещу мен ми каже, че ухая на" Българско омайниче" или " алпийско снежниче" тъй като те са ендемити за нашата страна и са много красиви, смятате ли, че може да ги използва, вместо минзухара, за да ме впечатли? Мисля, че това е един начин наистина да ме спечели, защото ще се чувствам единствена и специална за него и бих му се отдала. Но все пак бих искала да разбера вашето мнение.

И последно относно солетите.. Има ли значение какви са , тъй като някои са доста солени, а някои момичета предпочитаме кашкавалени или със шоколад, което допълнително затруднява мъжете в избора си.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”