Синдромът "Марешки"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Синдромът "Марешки"

Мнениеот Plovdiv_1926 » 17 май 2013 17:29

Puldin написа:Господа журналяци, шумкари, продажници, жълтурци и чорбари, набийте си в главите, че ние сме Истинските Майни и не се продаваме. Ние не прощаваме и не забравяме греховете на предателите. Така както няма да простим за помията, която изливате върху Пловдивския Любимец...

Е чак на 12-то мнение да си дойдем на думата :) :) :)[/quote]
Фактът, че от цялото обръщение прочете само това, говори достатъчно. Искаш да ми кажеш, че повече журналисти, които плюят по нас не са на заплата при Караибрахима?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 май 2013 17:35

Inex написа:
plovdivram написа:Че аз ако исках да се обърна към автора на темата 'щях да го направя!!!
Така че... Дори с поста си ме убеждаваш, че въпроса си ми е съвсем на място и си има точен "адресат", който много добре го разбира... Друг е въпроса дали има отговор на него!

Темата е за вашия все още настоящ спонсор ,който не се знае може и да продължи да бъде такъв.
Ти защо подхващаш друга тема ,каквa ти е болката на теб та чак и телевизионно предаване замеси в
глобалната конспирация срещу вас? И така като си повдигнал въпроса...дай да те питам едно въпросче.
Последно...Марешки ,Узунов ,Славов ,Зума ,Коко (или шофьора на Коко)а може би Емилия...открихте ли кой е къртицата?

А много добре знам за какво е темата... Никаква друга тема не съм подхващал!!! Просто ми стана интересно /за пореден път/ как има едни хора, които от години твърдят, че нещата около Локомотив Пловдив не представляват интерес за тях, защото те "нямат комплекси свързани с този отбор", а всъщност не пропускат новини /особено като тази/ около клуба! Това е... Ето, че и ти самият си влезнал да четеш...
Колкото до "Къртицата"... Спокойно!!! Не е Марияна!!! :mrgreen: Жалко - нали?!!! Казвам ЖАЛКО, защото знам, че това бе единствения мотив на всички, който гласуваха против нея, а не футболните й пристрастия!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 17 май 2013 17:41

Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може вагона железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?

Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен съименник от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 17 май 2013 17:45

plovdivram написа:А много добре знам за какво е темата... Никаква друга тема не съм подхващал!!! Просто ми стана интересно /за пореден път/ как има едни хора, които от години твърдят, че нещата около Локомотив Пловдив не представляват интерес за тях, защото те "нямат комплекси свързани с този отбор", а всъщност не пропускат новини /особено като тази/ около клуба! Това е... Ето, че и ти самият си влезнал да четеш...
Колкото до "Къртицата"... Спокойно!!! Не е Марияна!!! :mrgreen: Жалко - нали?!!! Казвам ЖАЛКО, защото знам, че това бе единствения мотив на всички, който гласуваха против нея, а не футболните й пристрастия!!! :mrgreen:

Ми кажи нещо по темата ,говориш за комплекси ,а в декларацията пак жълтИтИ замесени.
Играете с Левски пак за жълтИтИ пеете и то в дует. Другата седмица с марулите пак ще
го повторите пеенето на два гласа нали? Ехх тия жълтИтИ големи комплекси имаме :mrgreen:

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 17 май 2013 17:47

Plovdiv_1926 написа:
Puldin написа:Господа журналяци, шумкари, продажници, жълтурци и чорбари, набийте си в главите, че ние сме Истинските Майни и не се продаваме. Ние не прощаваме и не забравяме греховете на предателите. Така както няма да простим за помията, която изливате върху Пловдивския Любимец...

Е чак на 12-то мнение да си дойдем на думата :) :) :)

Фактът, че от цялото обръщение прочете само това, говори достатъчно. Искаш да ми кажеш, че повече журналисти, които плюят по нас не са на заплата при Караибрахима?[/quote]
Искам да кажа, че темата "синдромът Марешки" е пусната от фен на Черно море и варненец, но очаквах да намесите жАлтИтИ, защото сте "любимецА" и т.н. ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 май 2013 17:49

james написа:
Plovdiv_1926 написа:Пълни глупости говорите! Ние сме единствената от големите публики в България, която няма стюарди и не се облагодетелства от собственика. Как може вагона железни бригади, който се е запътил към Б група и дано успее там, да ни мрази толкова?

Това с мразенето го създадоха разни твой другари ,които пишеха и говореха глупости по наш адрес , а няма как да уважаваме отбор ,който е създаден в Кюстендил приел историята на умрял преди поне 70 години отбор и узурпирал най-нагло името на нашия някога славен съименник от Пловдив , такива уроди не заслужават уважение . А отбор на който сме били домакини дори на собствения му стадион да ни нарича един вагон.... смешно !

James,
предполагам, че НЕ си на повече от 15 години за да говориш такива откровени ГЛУПОСТИ!!! Сигурен съм, че неможе да защитиш с нито един ФАКТ това, което си написал по отношение на МРАЗЕНЕТО... Защото само с ВНУШЕНИЕ не става майна!!! Всички знаем и помним историите със "СБОГОМ КУРВИ"... с "ЦИГАНИТЕ", С "ЧЕРЕШАРИТЕ"... със "ЗРЪНКОВИТЕ"... с "ШАТРИТЕ НА ЗЕКИ БАЙРАМ"... И най-вече с това за "КРАЖБАТА"... И после ще ми говориш затова, кой-каква ОМРАЗА докарал в града!!! Рядко си позволявам такъв език, НО точно заради такива КАТО ТЕБ НИКОГА ОТНОВО НЯМА ДА УВАЖАВАМ един отбор, на който съм ходил и съм подкрепял заради СВОИ ПРИЯТЕЛИ и заради ПЛОВДИВ /в едни други времена, които явно няма как да поминиш/!!!

Inex
Ми кажи нещо по темата ,говориш за комплекси ,а в декларацията пак жълтИтИ замесени.

Ето ти нещо по темата:
Къде точно и КОГА МАрешки каза, че Трибуна Бесика той няма да построи, а в материала това нещо се внушава доста сериозно?!!
Изображение

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 17 май 2013 17:58

plovdivram написа:Inex

Ето ти нещо по темата:
Къде точно и КОГА МАрешки каза, че Трибуна Бесика той няма да построи, а в материала това нещо се внушава доста сериозно?!!

Никъде не е казал че няма да я построи ,аз не твърдя такова нещо. Това ,че се внушава такова нещо в материала какво са ви виновни жълтИтИ?
Статията е от варнаутре ,темата е пусната от привърженик на Черно море ,къде във всичко това ти видя конспирация на жълтИтИ не разбрах?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 май 2013 18:05

Inex написа:
plovdivram написа:Inex

Ето ти нещо по темата:

Никъде не е казал че няма да я построи ,аз не твърдя такова нещо. Това ,че се внушава такова нещо в материала какво са ви виновни жълтИтИ?
Статията е от варнаутре ,темата е пусната от привърженик на Черно море ,къде във всичко това ти видя конспирация на жълтИтИ не разбрах?

Че аз къде съм казал, че имате вина?!! :mrgreen: ... Поста ми като цяло е толкова свързан с темата, колкото с това, че аз просто нямам обянсние за ИНТЕРЕСА ви към темата, защото точно ВИЕ твърдите, че "ЛОКОМОТИВ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТЕРЕС ЗА ВАС"!!! И просто попитах "Какво ВИ е*е за Локо Пловдив?" ... К'ви "виновни" - к'ви 5 лева? Последвалите ви постове си ги обяснявам, с това че виесамите нямате логично обяснение на присъствието си тук и затова сега и "жертви" искате да се докарате... :mrgreen: Нищо!!! Ние сме свикнали - "МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 17 май 2013 18:20

plovdivram написа:Че аз къде съм казал, че имате вина?!! :mrgreen: ... Поста ми като цяло е толкова свързан с темата, колкото с това, че аз просто нямам обянсние за ИНТЕРЕСА ви към темата, защото точно ВИЕ твърдите, че "ЛОКОМОТИВ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ИНТЕРЕС ЗА ВАС"!!! И просто попитах "Какво ВИ е*е за Локо Пловдив?" ... К'ви "виновни" - к'ви 5 лева? Последвалите ви постове си ги обяснявам, с това че виесамите нямате логично обяснение на присъствието си тук и затова сега и "жертви" искате да се докарате... :mrgreen: Нищо!!! Ние сме свикнали - "МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ"!!!

Темата е за Марешки ,защо си мислите че всичко се върти около вас? Темата е далеч по-глобална и е точно поставена.
Защото живеем във време на безпрецедентна икономическа ,политическа ,социална и морална криза обхванала държавата.

Веселин Марешки няма скрупули и притеснения. Той идва, употребява и изчезва, ако не получи това, за което е дошъл. Затова е толкова мразен във Варна. Затова в морската ни столица никой вече не се "връзва" на популистките му обещания и изхвърляния. Затова Марешки никога няма да има нито Спартак, нито управленския пост в града, който му е фиксидея. Аптекарят е най-обикновен консуматор, правещ опити да си купи електорална любов с всички средства и по всички начини.

Това е важното в темата ,колкото и да ти е болно никой не го ... за твоя отбор в тази тема ,най-малко пък ние сме ви виновни в случая.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 17 май 2013 18:22

plovdivram написа:
james написа:

James,
предполагам, че НЕ си на повече от 15 години за да говориш такива откровени ГЛУПОСТИ!!! Сигурен съм, че неможе да защитиш с нито един ФАКТ това, което си написал по отношение на МРАЗЕНЕТО... Защото само с ВНУШЕНИЕ не става майна!!! Всички знаем и помним историите със "СБОГОМ КУРВИ"... с "ЦИГАНИТЕ", С "ЧЕРЕШАРИТЕ"... със "ЗРЪНКОВИТЕ"... с "ШАТРИТЕ НА ЗЕКИ БАЙРАМ"... И най-вече с това за "КРАЖБАТА"... И после ще ми говориш затова, кой-каква ОМРАЗА докарал в града!!! Рядко си позволявам такъв език, НО точно заради такива КАТО ТЕБ НИКОГА ОТНОВО НЯМА ДА УВАЖАВАМ един отбор, на който съм ходил и съм подкрепял заради СВОИ ПРИЯТЕЛИ и заради ПЛОВДИВ /в едни други времена, които явно няма как да поминиш/!!!

Inex

Ето ти нещо по темата:

Не знам кви глупости пишеш ,аз в София по отношение на Локомотив от Пловдив ,който беше убит някъде в средата на 90те ,не съм чувал такива неща ,или си друсан или нещо по-лошо ,но аз не нося вина за това . А за годините благодаря вече влизам в години дето ми се иска наистина да съм на 15 :)

Върни се в “Свободна зона”