Загуба от Грузия?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Zaash
Контакти:

Загуба от Грузия?!

Мнениеот Zaash » 12 окт 2008 02:12

Грузия може да ни победи защото игра страхотно с Италия, а нашите не видях да са се променили от последните квалификации.
И аз искам да съм оптимист, но те заслужено негодуваха,когато преди дни се оказа че са доста назад в класирането на ФИФА.
Всъщнтност силата на националния ни отбор не се проявава от доста време и искренно се надявам скоро това да се промени.
Лош резултат срещу размирната Грузия ще означава,че не сме за никакъв мондиал.

Потребителски аватар
montello

Re: Загуба от Грузия?!

Мнениеот montello » 12 окт 2008 03:02

ako prodalgavame da igraem taka-nema 6ansove :geek:
ЦСКА

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 12 окт 2008 04:01

Променили са се - към по зле. Напълно възможно е да загубим.
От утре съм локомотивец!

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 12 окт 2008 07:06

gore glavite be !ma4 s ma4 ne si prili4a. Az mislq 4e ste biem GRUZIQ.
:shock: :D 8-)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 12 окт 2008 07:23

мач с мач не си прилича
срещу италианците, нашите се бориха доколкото могат
а сега срещу грузинците сигурно ще излязат като пребити кучета и едвам-едвам ще се влачат от умора
кофтито е че футболистите са най-малко виновни за всичко
БФС , са пресметнали още след жребия, че ние нямаме шансове за класиране и наложиха евтин треньор да води националите, че поне някой лев да спестят! а няма и да се учудя ако са приели оферта от ирландците, срещу подмяна на дограмата и нови кожени кресла за централата им, да им предоставим второто място в групата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tezei

Мнениеот tezei » 12 окт 2008 08:36

Чета, слушам - "резултатът от мача не бил лош", "играели сме срещу световния шампион" и още куп подобни лозунги, но като че ли никой не каза най-важното.... А то е че предишните два мача, в които загубихме с по 2:1 имаше игра, импровизация и доста футбол от страна на нашите национали, докато снощи не видях нищо подобно! Снощи видях едни пренавити, напрегнати и изглежда уплашени футболисти, а точно сега беше момента да бием прехвалените италианци, защото те са ужасно слаби!!! Да, ама не!!! И сега се почва с едно говорене преди мача с Грузия, как това бил ключовия ни мач и как на всяка цена трябва да се вземат 3 точки! Хубаво, но никой не трябва да забравя, че и Грузия иска същото! И честно казано след снощната игра (а и в унисон с играта от Черна гора!) аз не съм толкова сигурен, че ще се върнем след 4 дни с 3 точки в актива, въпреки, че много ми се иска да стане така!!! От 11 титуляри и 3 резерви, сноще видях да играят прилично 5-6 човека, останалите разхождаха фланелките с герба на Р. България!!! А би трябвало заради този герб, заради 45-те хиляди на стадиона и още няколко милиона пред телевизорите да изядат тревата на националния стадион!!! Не се получи...за съжаление.....

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 12 окт 2008 10:03

Можем да загубим наистина. В момента Грузия не са добре що се съди от това което гледах с Кипър,така че момента не е за изпускане иначе всичко пропада.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 12 окт 2008 11:01

Аз пък съм сигурен в успеха на наще,че не играхме добре е така,но пък какъв отбор са Грузия,още повече с липсата на Каладзе се отваря страхотна дупка отзад,която едно тимче като Кипър наказа,за жалост само веднъж.Единствения по-опасен играч е Кобиашвили,но една птичка пролет не прави,и не съм съгласен че отбора е играл по-зле от първия мач с Черна гора,в защита играхме перфектно,за разлика от друг път бяха организирани бореха се,почти безгрешни.Мисля че с бързината на М.Петров и Велизар ще успеем да пробием тромавата им защита.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Футбол - България”