Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00

Мнениеот crazyforest74 » 17 май 2013 13:28

Жоржиньо написа:
kent1914 написа:За Ботев Враца -Левски ,ще потвърда парите ,които чакаха футболистите на Враца ! Едно човече от Лудогорец ,беше на мача с куфарчетата !

От доверен източник знам,че бяха обещани по 2000 3000 лева на калпак за да ни вземат точки !

Ще ме спукате от смях вие двамата с вашите "потвърдени' факти :) Видяхме Левски в един по-напечен мач какво направи( с Берое), видяхме и с Монтана ...
Славия я знаем на кого е отбор, по лесен мач от този в последния кръг няма да имате целия шампионат !
А че сме уредили мача на Славия - Враца е вече басня ! Ще се договаряме със синия до мозъка на костите си Антони Здравков (мисля че е трето поколение левскар) вие чувате ли се ??

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 май 2013 13:37

crazyforest74 написа:
Жоржиньо написа:
kent1914 написа:За Ботев Враца -Левски ,ще потвърда парите ,които чакаха футболистите на Враца ! Едно човече от Лудогорец ,беше на мача с куфарчетата !

От доверен източник знам,че бяха обещани по 2000 3000 лева на калпак за да ни вземат точки !

Ще ме спукате от смях вие двамата с вашите "потвърдени' факти :) Видяхме Левски в един по-напечен мач какво направи( с Берое), видяхме и с Монтана ...
Славия я знаем на кого е отбор, по лесен мач от този в последния кръг няма да имате целия шампионат !
А че сме уредили мача на Славия - Враца е вече басня ! Ще се договаряме със синия до мозъка на костите си Антони Здравков (мисля че е трето поколение левскар) вие чувате ли се ??

И какво направи върна се от 3-1 до 3-3 с човек по-малко???Това малко ли е,професоре?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 17 май 2013 13:48

tsonpen написа:csimoen2, нелепо е.
Отворихме темата за ранните часове на мачовете на Лудогорец само за да покажем, че и Лудогорец също имат повод да протестират, но не са го направили. За поред път ще кажа, че нито някой е знаел, че месец май ще е е толкова топъл, нито, че "Левски" ще играе продължения с дузпи.
Най-смешното в сметките ти е, че си оставил мачовете за Купата. Няма как да има равни дни за почивка, след като единият отбор се бори за Купата, другият не. А иначе мачовете за шампионата са равен брой и там може да се търси само теле под вола. Общият брой на дните за въстановяване е приблизително равен и само зависи от това кой първи е изиграл мача си за полусезона, защото последните мачове са на една дата.
Схемата ти със Славия нещо не я проумях :mrgreen:
п.п. Утрепа ме с предположението, че Лудогорец са платили на "Ботев" Враца да бие Славия :) А самата Славия я видяхме как игра в Разград. Това че се бяха пренавили и оставаха пробойни е напълно разбираемо. А и как да си на ниво, като в предишния мач си си пуснал резервите и не си се борил.

Колега, ти беше този които засегна въпроса с градусите и жегите, не аз... :)

Явно не може да ме разбереш за Славия - Ботев Вр, защото може и да не съм го написал разбираемо...

Имам предвид следното - Лудогорец урежда Ботев да бие в София на Овча Купел и дава х 3000 лв на човек за Х с Левски - това ти го казвам от първа ръка - футболист на Ботев Враца ми го каза, дали ми вярваш или не си е твоя работа, аз ти гарантирам, че е било както ти го казвам.

Факт е, че никой не е предполагал, че Левски ще играе финал или че ще има температури по 25-30 градуса месеца април, но една програма винаги може да се смени с 1 ден, никой няма да бъде ощетен.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 17 май 2013 13:50

crazyforest74 написа:
Жоржиньо написа:

Абе, тои и Мъри Стоилов и Херо, Гонзо, Локо Сф и не знам си кой още бяха "големи левскари" и щяха да лягат на Левски, но всички видяхме какво стана първият полусезон и втория, така че не недей да знаеш много... :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2013 14:10

csimoen2 написа:
tsonpen написа:csimoen2, нелепо е.
Отворихме темата за ранните часове на мачовете на Лудогорец само за да покажем, че и Лудогорец също имат повод да протестират, но не са го направили. За поред път ще кажа, че нито някой е знаел, че месец май ще е е толкова топъл, нито, че "Левски" ще играе продължения с дузпи.
Най-смешното в сметките ти е, че си оставил мачовете за Купата. Няма как да има равни дни за почивка, след като единият отбор се бори за Купата, другият не. А иначе мачовете за шампионата са равен брой и там може да се търси само теле под вола. Общият брой на дните за въстановяване е приблизително равен и само зависи от това кой първи е изиграл мача си за полусезона, защото последните мачове са на една дата.
Схемата ти със Славия нещо не я проумях :mrgreen:
п.п. Утрепа ме с предположението, че Лудогорец са платили на "Ботев" Враца да бие Славия :) А самата Славия я видяхме как игра в Разград. Това че се бяха пренавили и оставаха пробойни е напълно разбираемо. А и как да си на ниво, като в предишния мач си си пуснал резервите и не си се борил.

Колега, ти беше този които засегна въпроса с градусите и жегите, не аз... :)

Явно не може да ме разбереш за Славия - Ботев Вр, защото може и да не съм го написал разбираемо...

Имам предвид следното - Лудогорец урежда Ботев да бие в София на Овча Купел и дава х 3000 лв на човек за Х с Левски - това ти го казвам от първа ръка - футболист на Ботев Враца ми го каза, дали ми вярваш или не си е твоя работа, аз ти гарантирам, че е било както ти го казвам.

Факт е, че никой не е предполагал, че Левски ще играе финал или че ще има температури по 25-30 градуса месеца април, но една програма винаги може да се смени с 1 ден, никой няма да бъде ощетен.

Аз отворих дума в отговор на предположение, че ако Лудогорец били в ситуацията на "Левски" са щели да реват. И показах, че имат основание поне да отворят дума, но не го направиха. Всеки има нещо, което му е неудобно в програмата. Но мачовете за Купата са борба за приз и струват риска за борбата в шампионата.
Не виждам въобще защо им е на Лудогорец "Ботев" Враца да бие Славия. Това въобще не касае Лудогорец. А от Славия сами си казаха, че са си пазили футболистите за мача в Разград. Щом имаш данни за въпросния мач - прати ги където трябва, мачът и без това се проверява. Но се проверява не защото "Ботев" са били, а защото Славия са паднали.
Една програма може да се премести, но ако това устройва и двата отбора. А Лудогорец след това има друг важен мач, който може да се окаже дори същинският финал за нашите, при равенство утре. Радвам се, че нашите защитават интереса на Лудогорец.
Мисля, че много раздухме нещо, което не заслужава толкова внимание.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 17 май 2013 15:18

Жоржиньо написа:

Бареков ти е източника, нали ;)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 май 2013 15:28

3:2 ми е прогнозата за мача като в същата тема във подфорума на Лудогорец.
Само искам да се получи добър МАЧ, пък ако загубим, какво от това, ако сме играли достойно. ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 май 2013 16:07

Много се палите някои хора. Това, че аз не вярвам в успеха, не означава, че той не е възможен. Има толкова много начини. Друг е въпросът дали си струва. Всички отбори у нас не струват. Аматьорският ни футбол е на далеч по - високо ниво и класирането му на почти всяко голямо първенство го доказва. Почти сигурният участник в професионалния футбол "Добруджа" ще бие и "зелени", и "сини". Този Петричев за какъв се мисли?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 17 май 2013 16:11

0 - 2 и ИТ да дава обяснения ;))) и след тях сбогом!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 май 2013 16:14

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”