9-Juan-Juan е за мен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
riak4 написа:От сезон на сезон головете на Торес се повишават. Догодина дали ще удари квотата от 30 гола.![]()
![]()
JackPackage написа:Chelsea Player of the Year Nominees : Mata, Lamps, Hazard, Luiz![]()
9-Juan-Juan е за мен
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Goal of the Season award has just been presented to Oscar - #CFC
yasen написа:аз пък съм сигурен, че ще е Луиз, миналата година беше Мата, сега ще е някой друг, тези класации не определят в действителност най-добрия, просто за стимул на младите играчи, иначе Мата заслужава повече това признание от миналата година, гледах, че Тери е играч за 2001, след това Лампард, точно тогава когато са били млади ...
много се радвам за Лампард, заслужи си договора, даже си мисля, че може и до 2015 да остане в Челси
Отбор без лидери и символи не е точно отбор, щеше да загуби своята идентичност, Челси взе най-разумното решение...
следващата добра новина, която чакам е снимката на Моуриньо да цъфне като водеща новина в сайта на Челси ...
Sardukar написа:yasen написа:аз пък съм сигурен, че ще е Луиз, миналата година беше Мата, сега ще е някой друг, тези класации не определят в действителност най-добрия, просто за стимул на младите играчи, иначе Мата заслужава повече това признание от миналата година, гледах, че Тери е играч за 2001, след това Лампард, точно тогава когато са били млади ...
много се радвам за Лампард, заслужи си договора, даже си мисля, че може и до 2015 да остане в Челси
Отбор без лидери и символи не е точно отбор, щеше да загуби своята идентичност, Челси взе най-разумното решение...
следващата добра новина, която чакам е снимката на Моуриньо да цъфне като водеща новина в сайта на Челси ...
и аз така смятам..... таман това пишех, ама ти видях мнението
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта