Участие в евротурнирите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Участие в евротурнирите
моля, някой да отгговори има ли право Ботев, Пловдив,да участва в евротурнирите при класиране на трето място. Според мен според разпоредбите на УЕФА няма право.
Re: Участие в евротурнирите
ivanjoc написа:моля, някой да отгговори има ли право Ботев, Пловдив,да участва в евротурнирите при класиране на трето място. Според мен според разпоредбите на УЕФА няма право.
Защо да няма право

Коматево са нов отбор,макар и със 100 годишна история 

- Пловдивчанинът
- Контакти:
ivanjoc написа:моля, някой да отгговори има ли право Ботев, Пловдив,да участва в евротурнирите при класиране на трето място. Според мен според разпоредбите на УЕФА няма право.
Колкото пъти да ви повтарям, че имаме право и нищо неможе да ни спре. Съвсем друг е въпроса, че шансовете ни за Европа вече са минимални.
- Red Warrior
- Контакти:
Футбола ни е толкова зле последните години, че на никой БГ отбор не му трябва да участва в евротурнирите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Дано Ботев влезнат в евротурнирите на нашето място, мисля че за разлика от ЦСКА са най-подготвени от нашите отбори
Според ТР настоящото АД на Ботев е създадено през 2011 г. Също според ТР, АД-то на Лудогорец е от 2010-та година, но те играха миналата година в евротурнирите. При нито един от двата отбора не са минали трите години, изискуеми от УЕФА.
Тва столюпиновци са много прост народ пак Ботев им е в главата.
Отговора е , накарайте ЦСКА да загуби оставащите мачове и ще видите.
За по умните от другите отбори отговора е че, Ботев има право да играе естествено.

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Тая тема отново ли ще я дъвчете, а и Ботев няма да се класира на трето място.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Red Warrior написа:Футбола ни е толкова зле последните години, че на никой БГ отбор не му трябва да участва в евротурнирите.
По твоята логика, някой държави трябва изобщо да ги изключат от УЕФА и ФИФА, защото повярвай ми - колкото и да сме зле, има и много по-зле от нас. Проблема е, че у нас загуби от много по-силни отбори от нашите се приема за световна трагедия и невероятна излагация, но всъщност за останалия свят това са си съвсем нормални резултати и едва ли на някой му правят впечатление.
Върни се в “Футбол - България”