MuFc1878 написа:GGMU_forever написа:Май говори за тая.
Фифата и пепсито те зоват
В момента ме мързи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:GGMU_forever написа:Май говори за тая.
Фифата и пепсито те зоват
GGMU_forever написа:Vedi • Vidi • Vici написа:Здравейте!
Станко?![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:GGMU_forever написа:Vedi • Vidi • Vici написа:Здравейте!
Станко?![]()
Не съм аз![]()
![]()
Жив съм за сега
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

GGMU_forever написа:MuFc1878 написа:ZinedineZidane написа:Човек ако не се вясне 2 часа ииии темата няма прочитане.............. Spam Group Unlimited
Коя тема?
Май говори за тая.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Red_Girl написа:Айдеее, земиии..![]()
Ще имаме лиценз, на пук на всички дет казваха, че няма..
![]()
![]()
ЦСКА ще вземе лиценз за следващия сезон благодарение на сговорчивостта на клубната легенда Стойчо Младенов. Шефовете от “Титан” са се разбрали с Екзекутора на Ливърпул и другият ищец, който клатеше лиценза – Адалберт Зафиров.
Както е известно, двамата треньори имат да получават към 300 000 лева, които обаче ще им бъдат изплатени в края на седмицата и ЦСКА ще вземе лиценз.
Стойчо се е съгласил да не търси неустойка за уволнението си, а да се задоволи “само” с 240 000 лева, които са се натрупали от неполучени заплати.
До дни Младенов ще получи въпросните пари от “Титан”, като в замяна ще оттегли жалбата си пред Лицензионната комисия.
Задълженията към Зафето в размер на 60 000 лева също ще бъдат изчистени.
ZinedineZidane написа:Човек ако не се вясне 2 часа ииии темата няма прочитане.............. Spam Group Unlimited
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100GGMU_forever написа:CTAHKO написа:Не вярвам да е нов
Че кой може да е тогава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта