БЕРОЕ е носител на Купата на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
beroestz
Контакти:

Re: БЕРОЕ е носител на Купата на България!

Мнениеот beroestz » 16 май 2013 10:40

Янис Зику написа:ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ГОЛЯМА ПУБЛИКА И ТОЗИ ОТБОР. ЦСКАР СЪМ, НО ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША СЕ РАДВАМ ЗА ВАС, НЕ ТОЛКОВА, ЧЕ БИХТЕ ОНИЯ, А ЗАЩОТО ПОКАЗАХТЕ КАК СЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ. НАДЯВАМ СЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ВАС И ПОСТИГНЕМ НЕЩО ПОДОБНО С ПОДОБНА ИГРА, ЗАЩОТО ВАШИТЕ ИГРАЧИ ОСТАВИХА СЪРЦАТА СИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕЗДУШНИТЕ БЕЗДАРНИ ЧУЖДЕНЦИ, ОКУПИРАЛИ СОФИЙСКИТЕ ГРАНДОВЕ.

Братле ако знаеш колко години съм чакал да прочета подобно мнение от фен на софийски отбор? Респект!
Само с истинска конкуренция и безпристрасност футбола ни ще върви нагоре!

p.s.
Евала на съдията, че пусна свободна игра, ако спрът да накъсват мачовете в първенството за всяко падане футбола ни става много по - бърз и интересен.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 май 2013 10:53

matador написа:Честито Берое добре играхте до 80-та минута не знам какво стана в тези 10 минути явно това беше грешка на Хубчев да пусне още един защитник.
Ако вземете още някой като Каядо,Мартинс и тоя Мароканец къде влезна добре я пипа топката и някои по добър врата може в Европа да направите добри мачове.Стадиона има ли лиценз за Европа.

Мерси.
Ако ги запазим Каядо,Мартинс,Саюд,Лоузейро,Джоман и прибавим още качество имаме шансове и за ЛЕ.
Стадиона има ли лиценз за Европа.

Работи се по въпроса.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 11:10

grasiani написа:Чистито на Бирое.

Благодарим. Вземи проявявай малко разум в онова под рогата, че се излагаш вече.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
beroestz
Контакти:

Мнениеот beroestz » 16 май 2013 11:18

Blue1914 написа:Честито на всички беройци, които не желаят к** за Апостола. ;)

Братле никой нормален българин не обижда Апостола! Ние имаме знамена с неговия лик. Не смесвайте нещата, на мач емоциите са неконтролеруеми. Нямам думи да опиша вчерашната среща. Скоро време в България не е имало такъв сблъсък. Респект и за Вас, не съм си мислел, че някога ще го кажа. Бяхме страхотни всички и от двете страни. ВЧЕРА ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ПОРАСТНАХМЕ МАЛКО!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 май 2013 11:25

Честито на Берое. Честито на Стара Загора...Напълно заслужен успех. В този мач имаше всичко - футбол, голове, драма, обрати. К'во му трябва на човек. Тук ще споделя нещо с ръка на сърцето: ФИНАЛЪТ ЗА КУПА ЕВРОПА БЛЕДНЕЕШЕ ПРЕД ТОЗИ ЗА КБ. За непредубедения зрител - двубоят в Ловеч си беше едно приятно удоволствие. Давам си сметка, как феновете на Левски и Берое са преживявали тези обрати и дузпи, но за нас "необвързаните" зрители този двубой си беше празник за душата...Съдията в този мач трябва час по скоро да бъде клониран, за да може такива, като него още от следващия шампионат да "щъкат" по терените ни родни...Публиката няма, как да не се върне на стадиона. Когато всичко е истинско и виждаш на зеления терен сърцата на играчите няма, как хората да останат безразлични. Успех на Берое и в турнира на УЕФА. Стискам палци.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 16 май 2013 13:17

Честита купа и от мен..Този мач ще се запомни като един от най-зрелищните последното десетилетие , това е добре за зрителя, но няма как да не са отбележат и страхотните тактически грешки на двата отбора !
Празнувайте заралии, но за Европа ще ви трябва и още нещо. Направо се чудя как не ги разгромихте, а ги реанимирахте и добре че Жоао Силва излезе некадърник в оная 90-та минута че сега друго щяхме да си говорим !. Защо не си пазихте хората отзад последните минути и защо не контролирахте мача с човек повече за мен си остава загадка..

П.С Надявам се ние да връчим другата калъфка. От показаното досега е ясно, че сме много по-добър от Левски. Единствено Петев който е посредствен треньор може да ги реанимира, не бие ли този безобразен Левски да си хваща пътя !

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 май 2013 13:33

Гледах мача на живо! Душата ми на фен на Нефтохимик се колебаеше до полувремето кого да подкрепи или кого да не подкрепи (разбираемо, нали?). А и бях отишъл да уважа голям приятел от Левски, в техния сектор В. Първоначално бях неутрален, но после ми харесаха Берое, дори и публиката им. Зарадвах се на успеха им. Честито, Берое! Естествено догодина се надявам ние да сме най-високо класиралия се зелен отбор. Само Нафта!

P.S.:За всички, които искат да го гледат на запис - сайта е http://www.p2pbg.com
Изображение

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 май 2013 14:21

Честита купа Беройци! Борехте се достойно и заслужавахте победата! Лекувайте!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Green Jedi
Контакти:

Мнениеот Green Jedi » 16 май 2013 15:04

Коефициента на България е паднал доста. Преди три години започнахме от 3тия предварителен кръг , като носител на купата , а през 2013-14 сме във 2ри.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 май 2013 16:01

Хубав мач стана. Чак да не повярваш?! Честито на печелившите и да ни представите достойно в Европа!

Върни се в “Берое”