Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 13:57

rhaegar написа:Беройски, тука ли си бе, изтрезня ли? Имаш да черпиш, не се крий :lol:

Хич не се крия, изтрезнях. За сметка на гласа и ужасната мускулна треска :) Ще черпя, само да се видим, не е проблем това :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 май 2013 13:57

Чакайте аз да стана премиер, тогава ще видите какво е да ви управлява велик човек 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 май 2013 13:58

fr3ak_boy написа:Аз смятам, че е най-добрият политик управлявал някога. 8-)

Ae, остай, брилиантен политик и военен стратег... само Сталин може да се мери с ефрейтор Шикългрубер :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 май 2013 13:59

hajitsu написа:
Red_Girl написа:
hajitsu написа:Пак почна с к*рвенските истории - затапихме ти голямата уста и веднага сменяш темата. Евала на такива "слънчогледи" като теб!

Не съм почнала.. Аз казах каквото имам. Сега ти извърташ нещата, щото не ти изнася. Кара се със всички, а сега си най-активния тук. Смешен си и жалък. Не е ли така? Ако мразиш спама защо самия ти го правиш?

"What doesn't kill you, makes you stronger."

Продължавай, всички те знаем каква си.
8-)

Ням нужда да ми цитираш Кели Кларксън, знам й песните.. Иначе да, мен ме знаят и винаги съм била зад това, което съм казала. Но виж, теб те видяха след изказванията ти. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 май 2013 14:00

Groucho написа:
fr3ak_boy написа:Аз смятам, че е най-добрият политик управлявал някога. 8-)

Ae, остай, брилиантен политик и военен стратег... само Сталин може да се мери с ефрейтор Шикългрубер :lol: :lol: :lol: :lol:

Виж за стратег съм съгласен, ама за полтикът - не. Не можеш да отречеш, че той извежда Германия от дъното до върха за адски кратко време.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2013 14:02

Red_Girl написа:Ми само забележи начина и в какви чували се мъкнаха бюлетините.. Всеки си излиза от некви коли и носи чували... Тва е пълна пародия...

Виж сега,бюлетините се броят на място и се правят протоколи в наколко екземпляра(колкото чвека е комисията) :!: В чувалите се носят преброените вече бюлетини и колкото и чувала да набутат там,вече си е все тая ;) Печатите също се слагат на място 8-) Първият като ти дават да попълваш бюлетината,вторият като я пускаш 8-) Къде и за какво могат да служат тези прословути фалшиви бюлетини :? И не си мисли,че съм гербер и че защитавам Боко :!: Просто нещата не се връзват и се направи една голяма манипулация и агитация и то в деня за размисъл 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 16 май 2013 14:05, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 16 май 2013 14:03

CTAHKO написа:
fr3ak_boy написа:
siniq_fen написа:Вие май не осъзнавате, че властта е пагубна за хората - който я вземе, дори да е бил загрижен за нещо, става алчен, безочлив и лош човек. Алеко го е казал отдавна чрез Бай Ганьо - "Всички са маскари"!

Хитлер :?

Той е хубав човек 8-)

Много си 'арен чиляка уа. оти го укате тука. Чичо А, баш харен :)
Без лигавщини, наистина трябва нещо да се промени в политическата ни система. Проблемът не е в мюсюлманите,обикновените хора са много честни и работливи. Познавам много такива и ги уважавам. Проблемът е в политиците ни. А ДПС нагнетяват обстановката и хората им се връзват да гласуват за тях.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 май 2013 14:03

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:Ми само забележи начина и в какви чували се мъкнаха бюлетините.. Всеки си излиза от некви коли и носи чували... Тва е пълна пародия...

Виж сега,бюлетините се броят на място и се правят протоколи в наколко екземпляра(колкото чвека е комисията) :!: В чувалите се носят преброените вече бюлетини и колкото и чувала да набутат там,вече си е все тая ;) Печатите също се слагат на място 8-) Първият като ти дават бюлетината,вторият като я пускаш 8-) Къде и за какво могат да служат тези прословути фалшиви бюлетини :? И не си мисли,че съм гербер и че защитавам Боко :!: Просто нещата не се връзват и се направи една голяма манипулация и агитация и то в деня за размисъл 8-)

Ако всичко в България беше честно, нямаше да сме в това състояние.. Винаги има начини..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 16 май 2013 14:05

Red_Girl написа:Ням нужда да ми цитираш Кели Кларксън, знам й песните.. Иначе да, мен ме знаят и винаги съм била зад това, което съм казала. Но виж, теб те видяха след изказванията ти. ;)

Мисля, че трябва да направят класация "Най-жалък човек във форума на Гонг" - ще имаш оспорвана конкуренция, но ще спечелиш без проблеми. ;)

Офтопик:
Какво се очаква от мен да правя след като си изказах мнението за спама? Все още го подкрепям.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 16 май 2013 14:07

KategorieC написа:
rhaegar написа:Беройски, тука ли си бе, изтрезня ли? Имаш да черпиш, не се крий :lol:

Хич не се крия, изтрезнях. За сметка на гласа и ужасната мускулна треска :) Ще черпя, само да се видим, не е проблем това :)

Честито, Категория Ц ! :)
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”