България - Италия 0:0
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: България - Италия 0:0
Нашите "звезди" в момента нямат нито желание, нито хъс, нито се стремят към победа. Да, наистина поздравления за защитата и вратаря. Те днес се представиха най-добре. Нападението проспа мача. Ако Стоичков играеше в днешния мач, със сигурност отборът щеше да излезе победител. Не защото Стоичков е по-добър технически, просто има психика на победител. Той беше пълно перде и от никого не го беше страх, вярваше си, играеше за победа и това си личеше. Колкото и глупости да говорят в пресата, че са излезли за победа - истината е, че нашите, водени от безхаратерния си треньор излязоха, за да не загубят. А МОЖЕХА ДА ПОБЕДЯТ, АКО СИ БЯХА ПОВЯРВАЛИ И АКО СЕ БЯХА НАПЪНАЛИ ПОНЕ МАЛКО В НАПАДЕНИЕ! Мен лично ме дразни като гърмят как играят с желание за страната си и се борят до край, а след това се разхождат като баби на игрището при положение, че НАИСТИНА МОГАТ МНОГО ПОВЕЧЕ. Бербатов играе добре за национала само когато е ядосан - справка мача като гости на Беларус. Като му е комфортно и спокойно, се губи на терена.
Вярно е, че Липи е голям, но ги нямаше много от звездите им, а пък и играта им не беше нещо особено. И това потвърждава, че Пламен сбърка - само смяната на треньора и отбора е друг макар и с по-неизвестни играчи.
А имаш 50,000 зрители на стадиона, футболисти от класни отбори, в добра форма - липсва само самочувствието, че си някой, а не статист. То по тази логика и Трапатони е голям треньор - и с Ейре ли ще играем за равен, а и защо изобщо да играем квалификации? За да взимаме точки от Грузия, Кипър и Черна Гора?
А имаш 50,000 зрители на стадиона, футболисти от класни отбори, в добра форма - липсва само самочувствието, че си някой, а не статист. То по тази логика и Трапатони е голям треньор - и с Ейре ли ще играем за равен, а и защо изобщо да играем квалификации? За да взимаме точки от Грузия, Кипър и Черна Гора?
-
- Контакти:
ОТБОРЪТ И ТРЕНЬОРЪТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХА, ЧЕ ИМ ЛИПСВА МОТИВАЦИЯ, КОНЦЕНТРАЦИЯ И ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА
Националният отбор е прекалено голяма лъжица за устата на Пламен Марков. Жалко, че не позволиха на Пенев да направи нещо запомнящо се. Той е единственият българин - треньор, който може да вдигне класата и самочуствието на отбора.
Националният отбор е прекалено голяма лъжица за устата на Пламен Марков. Жалко, че не позволиха на Пенев да направи нещо запомнящо се. Той е единственият българин - треньор, който може да вдигне класата и самочуствието на отбора.
Прав си dream_team - 94-та станахме четвърти защото Ицо, Балъков, Наско и компания бяха пердета - не им пукаше дали е Германия или Аржентина - вярваха си и имаха самочувствие
Въпреки, че този мач беше нещо като римейк на полуфинала тогава - май и тогава не си повярвахме, че можем да идем до края и да бием жабарите, и тогава съдията беше французин и ги подпря.
Яд ме е, че сега трябваше да им го върнем макар и частично, а не го направихме не защото сме по-слаби, а защото сме по-безхарактерни!
Въпреки, че този мач беше нещо като римейк на полуфинала тогава - май и тогава не си повярвахме, че можем да идем до края и да бием жабарите, и тогава съдията беше французин и ги подпря.
Яд ме е, че сега трябваше да им го върнем макар и частично, а не го направихме не защото сме по-слаби, а защото сме по-безхарактерни!
- rostheboss
- Контакти:
По слаби сме сега , брато . Ако в този отбор имаше два халфа като Балъков и Лечков целия облик на отбора щеше да е друг .

rostheboss написа:По слаби сме сега , брато . Ако в този отбор имаше два халфа като Балъков и Лечков целия облик на отбора щеше да е друг .
Точно това казвам и аз. На фона на участието ни в Евротурнирите, на фона на първенството ни и на фона на наличните ни футболисти и тяхното състояние в момента, трябва да сме доволни от равенството със световния шампион. Все още нямаме класата на онзи отбор от 1994г. за да претендираме за манталитет на победители.
Вярно е, че няма Краси и Лечков, но тогава напред бяха Емо, Ицо и Наско.
Мисля, че и сега имаме силни единици - Стенли , Марто, Бербатов - Благо според мен игра много нахъсано, Попов преди смяната предния мач също игра добре.
Трябва някой да ги построи правилно и най-вече да ги мотивира. Примера с баскетболистите ни е показателен - нали точно Италия бихме тука. Дай боже сега и с волейболистите да се получи
Мисля, че и сега имаме силни единици - Стенли , Марто, Бербатов - Благо според мен игра много нахъсано, Попов преди смяната предния мач също игра добре.
Трябва някой да ги построи правилно и най-вече да ги мотивира. Примера с баскетболистите ни е показателен - нали точно Италия бихме тука. Дай боже сега и с волейболистите да се получи
-
- Контакти:
Тоя Бербатов е голяма дупка . Не той може да играе ама нема мотивация - 1. Знае , че каквото и да направи на терена другия мач е пак титуляр - има ли смисъл да се напъва // 2.Ако го оставят 2,3 мача да не играе , ще видите после каква машина ще стане /// 3 . Личното ми мнение е ,че хвръкна много из облаците.Аз едно време го харесвах като играеше за Байер Леверкузен , ама сега го мразя даже
абе то желание си имаше в играчите, и това се видя, бориха се доколкото силици имат!
единственото положително е че недопуснахме гол! че взехме точица и че Бербатов показа че не е примадона
кофтито в цялата ситуация е че далаверите в БФС ни уредиха с треньор, за който още от самото начало се знаеше че нищо градивно няма да направи с отбора!
днеска италиянците спечелиха 1 точка, докато ние си загубихме 2!
Иванков и Вагнер нямат място в титулярния състав, но незнайно защо продължават да се налагат, както Пеев и некакъв сърбин преди време!
Марков пак не изненада никой, като заложи на страхлива тактика, и докара до отчаяние Берба да се мъчи като грешен дявол срещу поне 2ма италиански защитника и без никаква подкрепа! всичките ни халфове бяха така сложени в опълчение че преливането им в атака беше плачевно. Марто спокойно можеше да влезе втророто полувреме и за 20-30 мин. да ги ошашави жабарите, вместо да го мъчи цял мач! Чавдар Янков е играч на мача за нашите тъй като е автор на единствения удар в очертанията на вратата в 89-татат мин. но определено съм доволен от желанието за борба от всички наши играчи, за съжаление обаче придружено с много брак в креативен план.
алоооо Vratarchety, ти чуваш ли се кви глупости пишеш за Бербатов бе! човека тоя мач се раздаде до колкото му позволиха обстоятелствата и въобще незаслужава да му приписваш тея характеристики, които са характерни за родните ни футболисти играещи в нашето си ни първенство!
единственото положително е че недопуснахме гол! че взехме точица и че Бербатов показа че не е примадона

кофтито в цялата ситуация е че далаверите в БФС ни уредиха с треньор, за който още от самото начало се знаеше че нищо градивно няма да направи с отбора!
днеска италиянците спечелиха 1 точка, докато ние си загубихме 2!
Иванков и Вагнер нямат място в титулярния състав, но незнайно защо продължават да се налагат, както Пеев и некакъв сърбин преди време!
Марков пак не изненада никой, като заложи на страхлива тактика, и докара до отчаяние Берба да се мъчи като грешен дявол срещу поне 2ма италиански защитника и без никаква подкрепа! всичките ни халфове бяха така сложени в опълчение че преливането им в атака беше плачевно. Марто спокойно можеше да влезе втророто полувреме и за 20-30 мин. да ги ошашави жабарите, вместо да го мъчи цял мач! Чавдар Янков е играч на мача за нашите тъй като е автор на единствения удар в очертанията на вратата в 89-татат мин. но определено съм доволен от желанието за борба от всички наши играчи, за съжаление обаче придружено с много брак в креативен план.
алоооо Vratarchety, ти чуваш ли се кви глупости пишеш за Бербатов бе! човека тоя мач се раздаде до колкото му позволиха обстоятелствата и въобще незаслужава да му приписваш тея характеристики, които са характерни за родните ни футболисти играещи в нашето си ни първенство!
Последна промяна от Lyubooo на 12 окт 2008 00:45, променено общо 1 път.

rostheboss написа:По слаби сме сега , брато . Ако в този отбор имаше два халфа като Балъков и Лечков целия облик на отбора щеше да е друг .
В България има само 1 до момента Бадемо хвърля пасове със затворени очи но кой да го види хич не харесвам този Марков,чудно ми е що го нямаше Рангелов,Попето........ и Венков

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Върни се в “Футбол - България”