Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00
Стана супер мач!Аз съм страничен наблюдател и за първи път от много време гледах футбол доставящ удоволствие.Такава игра и такива мачове ще върнат публиката по стадионите.Но защо не говорим за съдията?ЦВЕТАН КРЪСТЕВ и неговите помощници бяха абсолютни професионалисти,свириха всичко,както го видяха и дори в такъв драматичен и натопорчен мач,останаха незабележими.Не се навираха в центъра на събитията,оставиха свободна игра и не се стараеха да се харесат на някого.Имаха огромна заслуга за спектакъла,който гледахме.Винаги обсъждаме съдиите и техните грешки.Обвиняваме ги за плачевното състояние на нашия футбол.Много държа,след като доживях да видя принципно съдийство в България,да го отбележа и да поздравя бригадата на ЦВЕТАН КРЪСТЕВ!Честитя купата на Стара Загора!Мисля,че този мач беше по-полезен за Левски от измислените и подарени съдийски победи.Вдигнете се,играйте истински и срещу Лудогорец.....и дори да загубите,няма да свърши светът.Напротив!Така се каляват футболистите и ако играете истински мачове в шампионата,няма да се излагате после в Европа.Крайно време е това да бъде осъзнато от ръководителите на набедените родни "грандове".А за пръдльовцете,които ходят на мач,за да чупят и да създават проблеми не знам какво да кажа.Нали сте фенове?Нали искате да има футбол и публика?Защото футбола е за хората.Ставаш фен,ако свикнеш да ходиш на стадиона от малък.Дайте шанс на децата да ходят безопасно на мач,за да има публика и в бъдеще.А вие ако имате излишна енергия,стойте си в къщи и блъскайте чекии,защото за друго не ставате!
-
- Контакти:
КироВарна написа:Стана супер мач!Аз съм страничен наблюдател и за първи път от много време гледах футбол доставящ удоволствие.Такава игра и такива мачове ще върнат публиката по стадионите.Но защо не говорим за съдията?ЦВЕТАН КРЪСТЕВ и неговите помощници бяха абсолютни професионалисти,свириха всичко,както го видяха и дори в такъв драматичен и натопорчен мач,останаха незабележими.Не се навираха в центъра на събитията,оставиха свободна игра и не се стараеха да се харесат на някого.Имаха огромна заслуга за спектакъла,който гледахме.Винаги обсъждаме съдиите и техните грешки.Обвиняваме ги за плачевното състояние на нашия футбол.Много държа,след като доживях да видя принципно съдийство в България,да го отбележа и да поздравя бригадата на ЦВЕТАН КРЪСТЕВ!Честитя купата на Стара Загора!Мисля,че този мач беше по-полезен за Левски от измислените и подарени съдийски победи.Вдигнете се,играйте истински и срещу Лудогорец.....и дори да загубите,няма да свърши светът.Напротив!Така се каляват футболистите и ако играете истински мачове в шампионата,няма да се излагате после в Европа.Крайно време е това да бъде осъзнато от ръководителите на набедените родни "грандове".А за пръдльовцете,които ходят на мач,за да чупят и да създават проблеми не знам какво да кажа.Нали сте фенове?Нали искате да има футбол и публика?Защото футбола е за хората.Ставаш фен,ако свикнеш да ходиш на стадиона от малък.Дайте шанс на децата да ходят безопасно на мач,за да има публика и в бъдеще.А вие ако имате излишна енергия,стойте си в къщи и блъскайте чекии,защото за друго не ставате!
Много точно евала !
- Daniel Levski
- Контакти:
devildriver написа:Без име написа:devildriver написа:До автора на темата - Би ли променил заглавието на темата на : Цирковата трупа на Иво Тонев - ЖСК "Спартак" София - Лудогорец 18.04, 20:00 ,с участието на платената агитка от СЕК Б ТОР .Предварително ти благодаря .
А бих ли променил статуса ти на БАНИРАН, след като те докладвам? Благодаря и аз.
Ако това много ще те зарадва - банирай ме , много поздрави на Гугутката ,Младежа,Исуса,Перчема Тонев и т.н. , само че докато не се вслушате в гласа на истински левскари като мен , още много смешни загуби като днешната ще преживеем.
Какъв ти е гласът, няма отбор който само да бие. С човек по-малко стигнах до 3 на 3, е загубиха, но какво от това - показаха желание.
terata написа:Viktor4o_Rs написа:Освен ако гербаджията не задейства другите си начини, не виждам как Левски може да бие ЛудогорецViktor4o_Rs написа:Вижда се, че когато иска, Левски може да играе хубав футбол и да се бори докрай и съдии просто не са му нужни
Некои индивиди толкова вече се омотаха в злобата си, че не знаят какви ги дрънкат. Викторчо, мое ли в едно мнение така да си противоречиш бе момчеТи вместо да ръсиш мозък, що не ходиш да си гледаш добрата стара Славия, а? Цъфнали сте и вързали другите клубченца та се огледахте в Левски.
Аз никакво противоречие не виждам! Ще обясниш ли в какво се състои то?
[center]
[/center]

- mistreated
- Контакти:
tzvetan_tee написа:Добре, че Левски има форум, че да има къде да пишат мнения феновете на другите отбори. Въпреки всичко, аз съм доволен от показаното днес! Въпреки глупостта, която направи Йовов нашите стигнаха до 3:3, след като изглеждаше невъзможно. В двете продължения имахме шанс да спечелим, уви съдбата си взе това, което ни даде с Миньор и цска, а дузпите са лотария. Няма какво да им се сърдим. Не трябваше Силва да бие първата, но това е положението. Момчетата показаха, че са отбор, а и изстрадаха загубата. УСПЕХ В СЪБОТА! Ние пак ще сме на стадиона, както бяхме и днес.![]()
![]()
Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Да, имахте шанс дори да спечелите, но я кажи колко гола пък пропуснаха Берое в първите 80 минути, че и в продълженията, когато Илиев ви спаси с едно излизане и улавянето на топката в краката на Джоман.
Дори оправданието за човек по-малко не върви, защото преди да изгонят Йовов изглеждахте още по-жалко.
Показахте характер, няма спор, но всеки път само с характер не може да се печели. Трябва и игра.
Всички ваши ръководители говореха глупост след глупост, когато биехте с кански мъки Враца и Миньор. Вчера пък заявиха, че няма проблем и ще се видгне отбора за съботния мач. Само че сега ще види Митов какво е напрежение от загуба и дали напрежението е само в електрическата мрежа. Защото голяма вина за загубата ви снощи има и той, ама няма достатъчно мозък в главата, за да го осъзнае. Много пъти в последните мачове ви покриваше късмета, но вселената търси баланс. Ненормално е с такава игра да вземете дубъл. Ненормално е да победите Лудогорец.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
tsonpen написа:terata написа:Viktor4o_Rs написа:Освен ако гербаджията не задейства другите си начини, не виждам как Левски може да бие ЛудогорецViktor4o_Rs написа:Вижда се, че когато иска, Левски може да играе хубав футбол и да се бори докрай и съдии просто не са му нужни
Некои индивиди толкова вече се омотаха в злобата си, че не знаят какви ги дрънкат. Викторчо, мое ли в едно мнение така да си противоречиш бе момчеТи вместо да ръсиш мозък, що не ходиш да си гледаш добрата стара Славия, а? Цъфнали сте и вързали другите клубченца та се огледахте в Левски.
Значи хем няма начин без съдии и други начини да бием, хем се видяло че можем да играем и без съдии и други начини? Хем сме нямали футболни аргументи да ви бием, хем сме имали. Как да го разбирам тва? Явно обаче малоумниците говорят общ език, та се разбирате.
mistreated написа:Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Да, имахте шанс дори да спечелите, но я кажи колко гола пък пропуснаха Берое в първите 80 минути, че и в продълженията, когато Илиев ви спаси с едно излизане и улавянето на топката в краката на Джоман.
Дори оправданието за човек по-малко не върви, защото преди да изгонят Йовов изглеждахте още по-жалко.
Показахте характер, няма спор, но всеки път само с характер не може да се печели. Трябва и игра.
Всички ваши ръководители говореха глупост след глупост, когато биехте с кански мъки Враца и Миньор. Вчера пък заявиха, че няма проблем и ще се видгне отбора за съботния мач. Само че сега ще види Митов какво е напрежение от загуба и дали напрежението е само в електрическата мрежа. Защото голяма вина за загубата ви снощи има и той, ама няма достатъчно мозък в главата, за да го осъзнае. Много пъти в последните мачове ви покриваше късмета, но вселената търси баланс. Ненормално е с такава игра да вземете дубъл. Ненормално е да победите Лудогорец.
Не че нещо ама в редовното време 60 минути с човек по-малко и гол пасив, а след това и 2 гола... така че няма отбор, който да не се радва че е успял да изравни до края на мача.

- mistreated
- Контакти:
terata написа:mistreated написа:Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Не че нещо ама в редовното време 60 минути с човек по-малко и гол пасив, а след това и 2 гола... така че няма отбор, който да не се радва че е успял да изравни до края на мача.А иначе поредното комплексарско мнение
Значи сега Берое не е страшилище, но когато ги бием за първенството и то на Герена, е нещо нечувано и невиждано и се случва само ако мача е уговорен.
Вашето е болестно състояние.
Момче, радвайте се ако искате и на победи над отбори от В група! Аз казвам, че не е нормално за Левски. Ако толкова ви е паднало нивото, халал да ви е изравняването.
Дали ми е комплексарско мнението няма никакво значение. Берое не е страшилище щом се намира на 8-мо място в първенството ни, но това само доказва тезата ми колко слаб отбор е Левски.
И да, Берое не искаха да ви вкарват голове на Герена. Мисля, че разликата в проведените им контри вчера и проведените им контри на Герена сам можеш да ги видиш (ако свалиш очилата де).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
terata написа:tsonpen написа:terata написа:Viktor4o_Rs написа:Освен ако гербаджията не задейства другите си начини, не виждам как Левски може да бие ЛудогорецViktor4o_Rs написа:Вижда се, че когато иска, Левски може да играе хубав футбол и да се бори докрай и съдии просто не са му нужни
Значи хем няма начин без съдии и други начини да бием, хем се видяло че можем да играем и без съдии и други начини? Хем сме нямали футболни аргументи да ви бием, хем сме имали. Как да го разбирам тва? Явно обаче малоумниците говорят общ език, та се разбирате.
А да ти идва на ум, че "Левски" и да играе хубав футбол и да се бори докрай, това може да не е достатъчно да бие Лудогорец? С две думи, игра като вчерашната може въобще да не ви помогне.
А вчера, че стана хубав мач - стана. Но не бихте. А явно сте играли. С малка намеса на съдията щеше да е друго. Както и с повече късмет. Но Берое заслужават заради дързостта да ви се опълчат и да играят наистина силно.
[center]
[/center]