matador написа:CTAHKO написа:Това дето си го написалКакво значи "в този мач бяха по-добри"
Не е ли така имаха повече удари към вратата и повече владение на топката.Челси вкара двата гола от грешки на защитата на Бенфика.
Е,и

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
matador написа:CTAHKO написа:Това дето си го написалКакво значи "в този мач бяха по-добри"
Не е ли така имаха повече удари към вратата и повече владение на топката.Челси вкара двата гола от грешки на защитата на Бенфика.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
tevez написа:Честито на феновете на Челси и най-вече на тези, които са и фенове на Левски, заслужават малко радост след това, което се случи в Ловеч.
Genius. написа:shotgun blues написа:Честита купа на феновете на ЧЕЛСИ! Два много силни сезона за лондончани в ЕВРОПА !
По-добрият отбор загуби,БЕНФИКА имаха повече опасни атаки,отмениха им чист гол....но това е ,много жалко за феновете им ,които чакат победа в европейски финал от над 50 години.
Какви силни сезона в Европа?В ШЛ тая година ги разчекнаха,миналата също.Два много късметлийски сезона за Челси в Европа.В Англия драпат за 4тото място...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
rhaegar написа:Честито, момчета![]()
![]()
![]()
Не беше най-добрият ни мач през сезона, но важен е крайният резултат. Спасихме сезона, догодина с Моу си връщаме ушатата
CTAHKO написа:Аз пак да попитам...няма ли кой да направи тема за ЕРАТА НА ЧЕЛСИПисна ми всяка година да печелим някакъв европейски трофей
Дори взе да ми става вече безинтересно
Убиваме всякаква интрига
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост