Проблем с фифа 11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с фифа 11
Здравейте момчета. Имам проблем с фифа 11, като тръгна да цъкам онлайн. Като вляза в стаята, там след като съм влязъл във фифата, моят приятел, с който играем, го изхвърля от стаята и му излиза "Connection timed out". Някой може ли да ми помогне? Проблема се появи преди месец някъде, а преди тва нямах никви проблеми...
Re: Проблем с фифа 11
Чрез GameRanger ли играете ?
Вариантите за грешката не са много.
Първия е да му е пуснат firewall-a и той да прави тоя проблем.
Също така може да пробва да играете като остави качеството на графиката на фифата - very low.
Първия е да му е пуснат firewall-a и той да прави тоя проблем.
Също така може да пробва да играете като остави качеството на графиката на фифата - very low.
и двете ги пробвах... не става.. излиза "connection timed out" ...
Тогава не знам приятелю. На мен откакто ми откраднаха акаунта на 13ката си я цъкам тая постоянно без проблем. Това е за което се сещам.
Monteso2 написа:Тогава не знам приятелю. На мен откакто ми откраднаха акаунта на 13ката си я цъкам тая постоянно без проблем. Това е за което се сещам.
.. гледах някакви видео-та, снимки.. статии.. със тоя проблем и гледам, че трябва да се сменят някви АйПи-та.. смених ги по същия начин, по който беше указано и не става.. не ми прави връзка с интернета..
- asenkolev
- Контакти:
Най-вероятно имате проблем с Port Forward-а на порта на gameranger -16000. Някой от вас ползва ли рутер? Ако да, гледайте дали е насочен порт 16000 към ИП-тата на вашите компове.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- botevforever
- Контакти:
Зарежи я тази FIFA!Аз мисля,че с UEFA проблемът е по-голям 

НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Върни се в “Игри и забавления”