Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот Red_Girl » 15 май 2013 22:10

Мистри написа:Най-смешното е, че ние останахме без купа, което се преживява.А онези , пак може да останат без лиценз, но още не го осъзнават. :mrgreen:

Не се тревожи за нас, ще играем.. 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 май 2013 22:11

Мистри написа:Най-смешното е, че ние останахме без купа, което се преживява.А онези , пак може да останат без лиценз, но още не го осъзнават. :mrgreen:

Трай, да се ориентираме в обстановката, че сме пийнали и нервни... Ей сега ще се приберат и други от Ловеч и ще ги оправим, много сте изпуснали тука фронта, бе..! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 15 май 2013 22:13

sin4ec написа:Здравейте, таман влизам( да ни е жив и здрав шофьорчето :) ) и първо искам да честитя заслужената Купа на Берое!
Второ-гледам е налазила всякаква измет, кажете ми за какво ни докладват днес в УЕФА, ФИФА и ФАФА, че предния път вече пишеха доноси по това време! От домакинство лишават ли ни вече?
За мача-аз наши играчи няма да виня за нищо. Играха и се биха докрай като мъже, когато всеки би хвърлил бялата кърпа... Ицо я насра много, но е дал много. Силва пропусна пред нас в 120 минута, изпусна и дузпата, но с гол и асистенция за 5 минути ни върна в играта. Берое бяха по-добри, но след 3-3 бяха мъртъвци и готови да паднат, малко не ни достигна. Жалко за Велев, изнесе ни целия мач в центъра, но какво да се прави-случва се! Повече анализ не мога да правя, мача го гледах като фен и нямам претенции да съм го проследил детайлно-но за пореден път си пролича тоталната ни физическа доминация над съперниците, как обаче ще ги възстановяват за събота, не знам...
Загубата е неприятна, но е част от играта. Униние и отчаяние в никакъв случай-в събота излизаме за последната битка и напред! Колкото до споменатата измет-нормално е, но не забравяйте, че ги гложди сърчицето и не им е никак спокойно. Прекрасно разбират, че скоро могат да се покрият в дупките си, и то за много време! Не им обръщайте внимание, стягайте се за събота и това е!
Само Левски!

Брат стига с тоя Йовчо бил дал много.много хора са дали повече от него за Левски тоя последните 3 и повече години повече е вреден от колкото помага видя се и днес ,че с 10 човека играха по добре от колкото с него бавен като охлюв грешни пасове ударите му да не говорим добре че няма ниско летящи самолети иначе да е свалил някой за мен бача бе изгубен именно заради него не виня за дузпите никой макар че бяха изпълнени напълно аматьорски :( П.П.болиме и ще е така поне 3-4 дни а най-гадното е, че розовите ми приятели от утре ще налазват да се подиграват :(

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 15 май 2013 22:15

Всичките антилевскари изпълзяха и целуват краката на Берое, че успяха най-накрая да бият Левски.
Радвайте се на другите отбори, след като вашите не успяха да ни победят! Честито на беройци и смърт за орките, които викаха кзл. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 май 2013 22:17

Първо честита купа на Берое, заслужиха си я момчетата! А на другата паплач събрала се тук ще цитирам един ваш идол "Който играе пИчели, който не играе не Пичели", та вие днес къде играхте?

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 15 май 2013 22:19

Tommi написа:Докъде сме стигнали... :( Феновете поздравяват футболистите за това, че са показали желание и са стигнали до дузпи... срещу Берое. :roll: В близкото минало им благодарихме за себераздаването срещу Барселона и Челси, вече срещу Берое (Стара Загора)...
Отбор с претенциите на Левски трябва да бие Берое с 3:0 в спокойно темпо, пазейки сили за по-важния си мач след 3 дена.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В спокойно темпо викаш! :mrgreen: Ох, не, не мога да се спра, хахаххаааааааааа! Верно е, вие феновете на Левски сте майтапчии големи, ще ме убиете, бе! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Спрете , моля ви се! :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 май 2013 22:20

AN71 написа:Брат стига с тоя Йовчо бил дал много.много хора са дали повече от него за Левски тоя последните 3 и повече години повече е вреден от колкото помага видя се и днес ,че с 10 човека играха по добре от колкото с него бавен като охлюв грешни пасове ударите му да не говорим добре че няма ниско летящи самолети иначе да е свалил някой за мен бача бе изгубен именно заради него не виня за дузпите никой макар че бяха изпълнени напълно аматьорски :( П.П.болиме и ще е така поне 3-4 дни а най-гадното е, че розовите ми приятели от утре ще налазват да се подиграват :(

Така е във футбола и в живота-има и такива моменти! Мен ме е яд, но не ме боли-да уважим съперника, той също беше достоен и победи! Само победи има в митологията на ония, и аз 120 минута я виждах тая на Силва вътре, че и бях баш отзад, ама... Момчетата се биха здраво, евала-това си е нашият Левски!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 май 2013 22:23

Още преди мачът с ЦСКА написах ,че съдиите няма да ви подпират повече.Така и стана.Написах нещо и за късмета, както и за футболните аргументи.Не става само с гол ентусиазъм и с един Гари.Иначе шампионскя дух се върна и се борите докрай, което пак е нещо на фона на безразличието при Илиан.Още веднъж благодаря за дългия мач с беройци.Дано да се възползваме пълноценно!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 15 май 2013 22:29

Страхотен мач ДА!
Честита купа на Берое 8-)
Жалко за пропуска на Силва в 119-тата :(
Дано не са се скапали нашите за мача в събота :?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 май 2013 22:29

onegavon написа:Още преди мачът с ЦСКА написах ,че съдиите няма да ви подпират повече.Така и стана.Написах нещо и за късмета, както и за футболните аргументи.Не става само с гол ентусиазъм и с един Гари.Иначе шампионскя дух се върна и се борите докрай, което пак е нещо на фона на безразличието при Илиан.Още веднъж благодаря за дългия мач с беройци.Дано да се възползваме пълноценно!

Май за вас е безразлично от какво ще се възползвате и Литекс ще играе в Европа, след като и Ботев са отрязани... Слухове, кво да направиш-после да не кажете, че Станишев дошел на власт и ви взел лицензчето?

Върни се в “Архив”