Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Къде е Денитко1....момчето беше се превъзбудило...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Sardukar написа:Мачът беше супер, а 80% от коментарите са на дебили и селяндури по манталитет. Още веднъж поздравявам отбора на Берое и техните фенове, които си обичат отбора. Горд и изненадан съм от невероятната воля за победа, която демонстрира ЛЕВСКИ. На дузпи всичко може да стане. Раздадоха се колкото можаха в името на ЛЕВСКИ и аз го оценявам. На 18 се надявам да им го засвидетелствам " на живо "!
Айде стига си драматизирал! Такива бъзици от другите фенове са напълно нормални след подобна загуба и ги има навсякъде по света, така че не виждам причина защо намесваш манталитета! Който и да беше на ваше място щеше да получи същите коментари..
Последна промяна от RedeviL на 15 май 2013 20:46, променено общо 1 път.
Teo написа:MuFc1878 написа:lisynger написа:Всичко се връща на тоя свят момчета има Господ !!! Иначе впредвид факта,че играхте с 10 човека не заслужавахте по такъв гаден начин да паднете
Защо гаден... с дузпи всеки може да падне. Не уцелихме вратата и заслужено Берое ликува
Защо Силва не вкара положението в 119-та минута ХАХА![]()
![]()
Просто не уцели правилно топката или толкова си може
Толкова си може, но поне един път му върза

RedeviL написа:Sardukar написа:Мачът беше супер, а 80% от коментарите са на дебили и селяндури по манталитет. Още веднъж поздравявам отбора на Берое и техните фенове, които си обичат отбора. Горд и изненадан съм от невероятната воля за победа, която демонстрира ЛЕВСКИ. На дузпи всичко може да стане. Раздадоха се колкото можаха в името на ЛЕВСКИ и аз го оценявам. На 18 се надявам да им го засвидетелствам " на живо "!
Айде стига си драматизирал! Такива базици от другите фенове са напълно нормални след подобна загуба и ги има навсякъде по света, така че не виждам причина защо намесваш манталитета! Който и да беше на ваше място щеше да получи същите коментари..
искаш да кажеш, че в другите държави си пишат за оредени мачове, когато съперника им бие? А когато пада е справедливо

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Re: Браво на Ники Митов и Левски
Ако ЦСКА беше обърнал с 10 човека от 3-1 щях да се гордея,въпреки загубата.Поздравления за Митов и Левски,но Берое заслужено победи!

Re: Браво на Ники Митов и Левски
С какво се е доказал МИТОВ ??? С това, че избра за дузпите най-големите дървета - Велен и Мюлдер, които цял мач нямат точен пас и ударите са им с "БОЦ". Само, заради това, че не можа да избере кои трябва да бият дузпите показва колко е кадърен, като оставим настрана това, че не минахме центъра цял мач

- Thomas Müller
- Контакти:
Според мен пък и двата отбора изиграха много слаб в тактическо отношение мач. Изритвания към наказателното поле и там квот стане, Берое пък поведоха и се уплашиха, при изравнителния гол топката лети 40 метра и защитника скочи кат бръснарско ножче. За изпълненията на дузпи и уникалните пропуски и на двата отбора да не говорим. За мен мача беше добър само откъм дух и драма, но откъм чисто футболни качества и двата отбора са мега зле!
честита победа за Берое,а колкото до тия ,които говорят за калъфки те колко отличия взеха тази година.Притеснявам се в събота при победа на Левски да няма много инфаркти.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ патрона и създателя на Евро ЛЕВСКИ щеше да се гордее с нас ако беше жив,дарихме купата на БЕРОЕ,и направхме безумно щастливи изтрадилите му фенове,велики сме.
Левскар съм, но в такъв момента трябва да се поздравят победителите!
Честито на победителите!
Вижда се, че треньорите, които са минали през отбора на Левски внасят много положителни неща в българския футбол.
Левски не играха, както трябва от самото начало на мача, всъщност с 10 човека играха по-добре, отколкото с 11.
Жалко, Левски не игра добре и загуби.
Отново, ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!
Честито на победителите!
Вижда се, че треньорите, които са минали през отбора на Левски внасят много положителни неща в българския футбол.
Левски не играха, както трябва от самото начало на мача, всъщност с 10 човека играха по-добре, отколкото с 11.
Жалко, Левски не игра добре и загуби.
Отново, ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!