България - Италия 0:0

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Re: България - Италия 0:0

Мнениеот Cortezz » 11 окт 2008 23:24

Не знам аз съм без коментар за тази безобразна тактика от страна на Пламен Марков!Много ме е яд и ме боли,защото можеше да ги отнесем със 1/2:0 тези жабари .. но уви,страх ни е да излезем с 2ма нападатели .. напред само 1 Бербатов и ако стигне топка до него стигне,и от там натътак какво правим ? Той няма на кого да я подаде .. и така ..
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 окт 2008 23:24

Според мене отбора игра сравнително добре все пак е Италия.
Последна промяна от cska_90 на 12 окт 2008 20:56, променено общо 1 път.
Изображение

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 11 окт 2008 23:26

Изгонете Марков! Как да стане мач, като Бербо е забит в централния кръг. Благо е десет метра зад него, Велизар играе на десния ъгъл на нашето наказателно, а играем с 4 централни защитници - Янков и Стилян пас на повече от пет метра и то по ширината на игрището не дават. Вляво бразилерото от Левски няма читав мач от две години, а го пуска контузен и се чуди с кого да го смени в двайста минута на мача (обаче Венков не ни трябва даже в групата за мача). Вдясно на Живко Миланов му е сложена бариера на централната линия и сигурно му реже Марков от премиите, ако я мине. Марто има липса на игрова практика, ама го мъчим цял мач (почти) - дано направи чудото. Добре, че Италия си оплете кошницата първите два мача и днес Липи реши да си обиграва младоците за по-нататък.

evro
Контакти:

Мнениеот evro » 11 окт 2008 23:31

Италианците запалиха българско знаме по време на химна :evil: :evil: :evil:

novak
Контакти:

Мнениеот novak » 11 окт 2008 23:32

Абсолютно е въпрос на манталитет !!!
Какво направи Пини Гершон с баскетболистите?
Така обижда футболисти като Бербатов, Стенли, Мартин - те играят ако не в по-добри, то поне равностойни на италианските.
Поне можеше да опита с някакви промени. Мисля, че този мая беше грешно изигран заради треньора

Потребителски аватар
TEKSAS

Мнениеот TEKSAS » 11 окт 2008 23:33

абе ви ко искате,отлична игра за националите!БРАВО БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
ВИДЯ СЕ ЧЕ РАЗНИ СЪРБИ НЕГРИ И ЯПОНЦИ НЕ СА НИ НУЖНИ.САМО БЪЛГАРИ И ТОВА Е
НАПРЕД БЪЛГАРИ

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 11 окт 2008 23:34

mertezaker написа:При условие, че Италия беше безумно слаба в този мач, мисля че при малко по-смела игра можеше да победим, но такъв си ни е манталитета

ДА.И АЗ МИСЛЯ ТАКА.ПОВЕЧЕТО МОМЧЕТА НЕ СА ЛОШИ ИГРАЧИ НО МАРКОВ ГРЕШИ В СЕЛЕКЦИЯТА,В СМЕНИТЕ,СТРАХЛИВ Е....НЯМАМ ДУМИ.ОТБОРЪТ ЩЕ НАБЕРЕ СКОРОСТ,НО ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ НАМЕРИ ТРЕНЬОР,ДОКАТО НЕ СМЕ ПРОПУСНАЛИ ОЩЕ ЕДНО СВЕТОВНО.МАРКОВ Е МНОГО ВЪЗПИТАН И ПРИЯТЕН ЧОВЕК.БЕШЕ ФЕНТАСТИЧЕН ИГРАЧ,НО ЗА ТОЗИ ОТБОР МИСЛЯ,ЧЕ Е НУЖЕН ДРУГ СЕЛЕКЦИОНЕР.

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 11 окт 2008 23:43

Благо , Ч.Янков и Ж.Миланов се раздадоха най-много от наш’те . Не мисля , че сега е бил момента да бием Италия . С предишния си треньор – Донадони бяха по-слаби , а М.Липи е голям тактик .
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 11 окт 2008 23:47

Аз мисля, че трябва да сме доволни от равенството. Както можеше( по-точно, ни се искаше) да победим, така също можеше и да загубим. Що се отнася до треньора, за сега Марков има какво още да подобри, но за смяна изобщо не трябва да се говори. Знаете какво стана миналия цикъл с рокадите. Кой не се изреди. Може би за следващия може да се помисли за нов, но май вече трябва да погледнем за чужд. Нашите вече се изредиха по няколко пъти и все тая. Все пак ако успеем да победим в Грузия, тази точка ще ни бъде от голяма полза.

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 11 окт 2008 23:51

msm написа:Аз мисля, че трябва да сме доволни от равенството. Както можеше( по-точно, ни се искаше) да победим, така също можеше и да загубим.

Вярно бе. С едно уточнение - с тази подредба на тренера, просто НЕ можеше да победим. Слава богу, италианците не бяха на зор да вземат този кръг три точки, та играха да си обиграват новите играчи. Иначе щяхме да си отнесем два-три парцала за протокола 8-)

Върни се в “Футбол - България”