Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое - Левски - Финал за Купата на България
Левски трябва да са доволни от края на полувремето- съдията изгони Йовов, което автоматично увеличава шансовете на "сините" за обрат. 

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Едно за сметка на другото. Поне ако Левски загубят, този техния часовникаря-треньор няма шанс да ги води и занапред. Голям е палячо!
- ihalamadrid
- Контакти:
magichko написа:ihalamadrid написа:Някой може ли да даде снимка на хореографията на Берое,накефи ме.
Благодаря. : )
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

-
- Контакти:
Хубав мач се получава, браво за което. Футбол има, остава въпроса само кога сините ще започнат да чупят стадиона. Аз прогнозирам 70-та минута. Ако имаше седалки в сектора им още на червения картон щеше да гледаме цирка, ама и в центъра другите сини до края на мача със сигурност ще се включат.
Казвам 70 - та минута. Други прогнози.
Казвам 70 - та минута. Други прогнози.
Последна промяна от samatoranaga на 15 май 2013 18:31, променено общо 1 път.
- Господин–Господ
- Контакти:
Ники Митов-Тъпото,маймуната с интелект 0,4 е направо комичен със състава който пусна.
Гърбавия защо е на терена,той е по-бавен от костенурка,нищо че прилича на такава.
Дебелия Гаджев едвам ходи,каравльо не пипа топката(по-добър е от дървото Силва,но не е във форма).
Мразя в червата Рамос,но пак е по-класа от бездарника Йорданов.
Пускай дървото Силва и идиотът рамос,вече няма какво да губим,имаме само Родригез,другото е леш!
И ЗА БОГА НИКИ МИТОВ,СЕЛСКО БЕЗМОЗЪЧНО СЪЗДАНИЕ - НЕ ПУСКАЙ СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ,ПО-БАВЕН Е ОТ ЙОВОВ,ПО-НЕКАДЪРЕН Е ОТ НЕГО,ГОЛ НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ПОСМЪРТНО!
ВУТОВ,РАМОС,СИЛВА - ВЕДНАГА НИКИ МИТОВ-ТЪПОТО,ВЕДНАГА!
Гърбавия защо е на терена,той е по-бавен от костенурка,нищо че прилича на такава.
Дебелия Гаджев едвам ходи,каравльо не пипа топката(по-добър е от дървото Силва,но не е във форма).
Мразя в червата Рамос,но пак е по-класа от бездарника Йорданов.
Пускай дървото Силва и идиотът рамос,вече няма какво да губим,имаме само Родригез,другото е леш!
И ЗА БОГА НИКИ МИТОВ,СЕЛСКО БЕЗМОЗЪЧНО СЪЗДАНИЕ - НЕ ПУСКАЙ СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ,ПО-БАВЕН Е ОТ ЙОВОВ,ПО-НЕКАДЪРЕН Е ОТ НЕГО,ГОЛ НЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ПОСМЪРТНО!
ВУТОВ,РАМОС,СИЛВА - ВЕДНАГА НИКИ МИТОВ-ТЪПОТО,ВЕДНАГА!
morqche написа:vvessel написа: П.П. Странно много фенове на други отбори се упражняват в нашия форум. Само едно ще им кажа: Момчета, злобата до никъде няма да ви доведе!
Всеки има право на глас, не мисля че има някакъв цинизъм.
Това е вярно, че всеки има право на глас, нищо друго не съм казал. Лошото е, че всички идват да злобеят (почти всички де) Но това си е за тяхна сметка...
Имам чувството, че отборите са си разменили фланелките. И на трибуните чувам повече феновете на Берое. Смятам също така, че беше редно да пусне Мишо на вратата, след като пази до сега. С тази игра мисля, че не заслужаваме да сме шампиони, каквото и да стана до края на мача. Въобще не ми дреме, аз не съм от Левски само заради някакви смешни титли, това е приоритет на едни други смешници. Искам добра игра, юноши и млади Български момчета, а чужденците трябва да са от ранга на Гари, Гара и Жо.
България !!!!
Има още едно полувреме! Аз вярвам във моят отбор и вярвам че ще постигне победата
Ако не го поздрави ще поздравя момчетата от Берое и заслужено ще вдигнат купата! Но изчакайте и като свърши изцяло мача тогава коментирайте
Защото бързата работа срам за майстора.

Футбола е несправедлив винаги може да има обрат
аз вярвам че Левски може и ще го постигне и няма да е поредната година с калъфка 
Напред ЛАВИНА!

Напред ЛАВИНА!
blue avalanche написа:Sardukar написа:Лошо първо полувреме. Второто ги обръщаме! Има начини
ПП Йовов направи грешка, но ме е срам, че от к0пелетата, които почнаха да го псуват като лешояди. Срам за ЛЕВСКИ!
Каква грешка???Той нямаше свястно отиграване!!!Асистенция за Берое с последващ ЖК,фал в тополите,ескортиране на човека си при втория гол и кулминацията!!!
Вторият жълт картон е след грешката на Йорданов! Велев и Гаджев се крият до сега в срещата. Само Йовов търсеше топката, а Берое ни смачка физически. Разбираш ли какво се опитвам да ти кажа? Просто Гаджев трябваше да бъде върнат още към 20 минута. Момчето от Берое също изпорти два преки свободни. Левски играе слабо като отбор и за това не е виновен само Йовов! Ако не бяхме толкова комплексирано племе, което търси само да плюе може би нямаше да има толкова цинични коментари по адрес на Йовов! Нали купата не беше най-важното? Ако има сериозна грешка тя е на треньора, защото не размени на време позициите на Йовов и Гаджев.
ПП Този мач няма да има нищо общо с шампионатната среща след няколко дни! Като чета идиотските коментари на феновете на Лудогорец и се надъхвам да чета оправдания на 19 сутринта
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]